Иван и Андрей напускат ”Сблъсък”, ще водят ново шоу

“С Андрей ще оставим “Станция Нова” на други водещи, няма да сме лица и на “Сблъсък”. Ще водим само ново късно шоу”, каза Иван Христов.

Обратно в новината

Коментари - Иван и Андрей напускат ”Сблъсък”, ще водят ново шоу | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай Боже въобще да се махнат от ефира, та поне да си пускаме телевизорите в събота!

Да напуснат планетата най-добре.Адски тъпи олигифренчета.

I na Ivan , i na Andrei 6te im kaja, molq iz4eznete zavinagi ot televiziite i nikoga pove4e ne se poqvqvaite, ligliovci 6ibani!

Късно е либе за китка.

Изказах се прибързано, тия двамата още ще ни тормозят с присъствието си. О, ужасът е абсолютен.

Ако можеше съвсем да ги няма на екран........

Харесвах предаването на Иван и Андрей Сблъсък, което се излъчваше по BTV. Така се зареждах с положителна емоция в неделя сутрин и се чуствах добре през целия ден. Радвам се че са замислили ново предаване , но нека бъде различно от тези , които се излъчват сега и доста по-кратко от Станция Нова. За да спечелят интереса на зрителите трябва според мен да канят гости в сферата на политиката, от народа-работници, земеделци дори и ученици, да се разискват всякакви теми вълнуващи обикновените хора, не ВИП ПЕРСОНИ , които сме свикнали да гледаме на екрана.

Те където се появят и телевизията тръгва назад, така че е крайно време изобщо да ги забранят тези двамата. Малко тъпо и постно ми се струва тая Станция Нова, всеки път едни и същи глупости.

Предаването на Иван и Андрей Сблъсък, което се излъчваше в неделя сутрин го гледах винаги. Така ставах по-рано, свършвах някоя работа, правех закуска, после с чаша кафе сядах пред телевизора не само аз , но и съпруга ми и следяхме с интерес споровете на гостите. По някога имахме различни мнения и продължавахме спора след предаването. Сега това ми липсва и все още не мога да си намеря предаване, което да ме зарежда с положителна емоция в неделя сутрин.Станция Нова не я гледам прекалено е дълго предаването и мисля, че много малко зрители ще се задържат пред екрана толкова дълго време.

bravo mom4eta koito raboti postiga,neka marzelivite da vi plioat tuka,bravo samo napred uspeh vi jelaia,a na zlobarite duhaite supata

da se mahat , pisna mi ot tiah...

IVAN I ANDREI MNOGO OMRAZNAHA. I TE I JENITE IM SA DOSTA ELEMENTARNI. BE6E IM VREME DA NAPUSNAT SCENATA....

IVAN I ANDREI MNOGO OMRAZNAHA. I TE I JENITE IM SA DOSTA ELEMENTARNI. BE6E IM VREME DA NAPUSNAT SCENATA....

IVAN I ANDREI MNOGO OMRAZNAHA. I TE I JENITE IM SA DOSTA ELEMENTARNI. BE6E IM VREME DA NAPUSNAT SCENATA....

Защо не си вземат дълга отпуска та и ние малко да си починем от тях. И с това ново предаване - цял ден гледа ли се тая тъпотия. Имам чувството, че се конкурират с Д.Цонев, а и той е един пъпеш - Трябват нови лица и стига с тези олигофрени.

Вечерно шоу гледам всяка вечер пред кварталната кръчма. Още чифт пияни и заляни глупаци не са ни нужни. Нямат хубави тела, иначе можеха поне да се фръцат голички, та човек да ги гледа като не може да ги понася как говорят тъпизми.

pisna mi i ot tiah ,i ot Slavi , i ot gospodarite na efira. aman ot tazi durjava vuobshte. tova e stranata na absurda. jalko , no fakt

Токшоу с Иван и Андрей? Айде няма нужда да ни се натрапва до безкрай нахалната им простотия. Кой ги лансира непрекъснато тези бездарни лигльовци? На всичко отгоре и жените си пробутаха. Ей, аман от връзкари!

Лошо вече ме е страх да отворя хладилника ,че може и от там да излязат.Май идват в повече на хората...

много важно . какво от това ? да се разплачем ли сега? по добре хич да не ги дават никаде по телевизията!

I az kakvo da napravq,da se grymna li

СЛАВИ ШОУ си отива и идват ИВАН И АНДРЕЙ О.К.

prav si ''ostavete ni vazduha'' ot 17;06 no pak imame izbor teq piqnici ne gi gledam,btv kogato e slavi DPS liza4a ne go gledam,SKAT ot kakto izgoniha IFANDIEV ne go gledam amilen nqma i 1/4 ot akala na Koritarov/kogoto ne za6titavam moje naistina dae iskal da brakne v kacata s meda/ :)

Ама да е мноооого късно! Та само пияни онанисти да го гледат.

Всички телевизионери мечтаят да останат водещи цял живот.Вижте ги-Слави,Иван, Андрей,Милен,Мария Игнатова,Димитър Рачков,Лора Крумова и т.н.В това няма нищо лошо,ако се стараеха да научат нещо ново или поне да доловят нещо актуално. А то все стари мутри-Годжи и Ку-Ку бенд,съпругите им,Луда Кулезич,Мон Дьо,проф.Вучков-от националния балет/?/ и останалото многобройно и постоянно присъствие.Всички се излагат-както Милен Цветков в Стани богат,където ни доказа публично,че приказва много,но не мисли логично.Пък и за какво му е да мисли?!Нали му стига,че гледаме рекламата...

Няма ли кой друг да води?! Обсебили са НоваТВ.

Да вземат да прекръстят Нова телевизия на Телевизия Иван и Андрей.

Браво - нека да водят предаването в най-гледаното време 02 часа през наща.Тогава и опосумите спят.

Браво - нека да водят предаването в най-гледаното време 02 часа през наща.Тогава и опосумите спят.

Браво - нека да водят предаването в най-гледаното време 02 часа през наща.Тогава и опосумите спят.

А вие,които пишете само гнусни злобарски неща за Иван и Андрей ,що не си гледате Славиту и Перла и не си замълчите..... Добр ,че ги има тези момчета да разведряват екрана,че все за сериозни неща и за кризата се говори!!!

Тези две момчета постигнаха много и аз ги харесвам. Във всяка страна успешните шоумени са богати, уважавани, въпреки чисто човешките им слабости. Но на нашата географска ширина това не важи. Аз стократно ги предпочитам пред Слави, развеселяват ме и са готини!

Браво на момчетата, започнаха от нищо и сега имат страхотен екип. Радма им се много, защото са много естествени и си личи наистина, че са приятели, което в днешно време е много рядко - съвместяването на приятелството и сиренето :D! Uspehhhh

Да се махат двамата и жените им. Стига простотии!

много захлебиха тия бастуни ...

От написаното до тук се вижда, че тези двамата са противни на доста хора. Защо ли и аз не ги харесвам?

Момчетата сигурно не са тъпи, но се държат като абсолютни простаци, така, че не съм сигурна дали ще им стигне това в главата да направят нещо ново и качествено, защото човек трудно излиза от халтурата, в която му е лесно и доходно

ей, най-сетне ще се отървем от двамата лигльовци. как така разбраха, че са омръзнали на всички. с леене на простотии не може да се кара дълго. двете момченца вече добре се нагушкаха, нека малко да минат в шеста глуха. нека да имат повече време за отчаяните си съпруги. и по-далече от екрана! тъпи и бездарни лигльовци!

нека сега си пусне и детето на екрана, тоя смешник та да се окомплектова цялото им смешно-комично семейство.

ужасно скучни и цинични са

Пфу, оляха се. Едва ли има човек вече, който да ги харесва. Втръснахте, спрете се!!!

съботното предавне едобро

Що им викат ОПУСУМИ на тея цървули?

Иван и Андрей са едни лигльовци, които омръзнаха на зрителите с техните простотии, но на всичкото отгоре и съпругите им се появиха. Вихра е скромна жена, но тази Даниел е противна жена.

Щото си спомням,че и Тодор Колев се заиграваше с един от музикантите - май пак Георги се казваше...нищо лошо - всеки да си прави квото може да прави добре

добрата новина си е добра новина! да слизат от екран и да не се появяват повече, че стига толкова простотии, да си се събират по приятелски, да се напиват по свински и да си ръсят простотиите в тесен кръг, дотам им се простира акълът, ама що трябва да е по телевизията???

Е без балет на къде, не може ли да са балетисти само?,а онази превземка тъповато ,ъгловата Мичето ще разнася ли табелки с 00.С една дума вски предавания си приличат еднакво скучни с едни същи мурафети ,и отврат водещи

Не ми е ясно,нямате си работа,че плюете цял ден по форумите ?!Не харесвали Слави или Иван и Андрей!Ами не ги гледайте бе!През почивните дни отидете на планина,за риба или просто на разходка с любимите си хора!Какво сте се цопнали пред телевизора и само дремете и псувате колко са отвратителни тези двамата!Шоуто на Слави е от 22.30 и мисля,че на никой не пречи!Тогава е време за сън , секс или гледайте Дискавъри!Аз също не ги харесвам тези,ама за какво да ги плюя,като въобще не ги гледам и не им се ядосвам!Аре със здраве и по малко телевизия ви пожелавам!!!

МНОГО СЕ РАДВАМ ,ЧЕ НАЙ ПОСЛЕ ТЕЗИ ЛИГАВИ СЪЗДАНИЯ СЕ МАХАТ .ЗАРАДИ ТЯХ НЕ СМЕЯ ДА СИ ПУСНА ТЕЛЕВИЗОРА В СЪБОТА НА НОВА.КАК МОЖАХА ДА ГИ ПУСНАТ ТАМ.АКО БЯХА ПРОДЪЛЖИЛИ-РЕЙТИНГА НА ТЕЛЕВИЗИЯТА щЕ ШЕ ДА Е НУЛА

Може някое предаване след 00ч. да подхванат заедно с жиничките си , за да си вдигнат рейтинга.ХАХА