Митко Павлов сяда на стола на Бареков

Димитър Павлов сяда до Ани Цолова като втори водещ на сутрешния блок на бТВ. Медиaта преговаря с няколко журналисти да заемат стола на напусналия Николай Бареков, но Павлов бил най-вероятният избор.

Обратно в новината

Коментари - Митко Павлов сяда на стола на Бареков | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Haresvam Ani Colova i mnogo mi se iskasche do neja da sedne Anton Hekimjan. Ne mislja, che Dimitar Pavlov e naj-udachniat variant.

Ани Цолова ми е любимата водеща.Много знаете да плюете, че нямала обща култура / точно тя /.Сигурно Лора или Милен или чалгаджийките имат повече обща култура. Най - подходящ според мен е Антон Хекемян.Наистина лятото се справи отлично.

От БТВ по тъпа телевизия е само кАнал 1. От Митко Павлов по дразнещ водеще само Бареков. а и оня лумпен от времето... но както е казано на вкус и цвят..

НЯМА ЛИ ТАЛАНТЛИВИ И МОЖЕЩИ МЛАДИ ХОРА, КОИТО ДА ВНЕСАТ СВЕЖЕСТ, ИНТЕРЕС И НАСТРОЕНИЕ В СУТРЕШНИЯ БЛОК НА BTV, АМИ ДО ВТРЪСВАНЕ СЕ МЕСТЯТ ЕДНИ СЪЩИ ЛИЦА ! НЕ СА ПОДХОДЯЩИ НИТО ТОЙ, НИТО АНИ ЦОЛОВА.

Защо Антон Хикемян да не замести Бареков? През лятото се стравяше прекрасно.

Да , не става този , но кво от това? Така или иначе БТВ го обърна само на селения и фесове , така че няма особено значение. Аз отдавна не гледам българска телевизия.

Повечето тук сте млади и навярно не помните един френски филм от 70-те години - един учител, притеснен за учениците си, се катереше по покривите и пръскаше с някакъв разтвор телевизионните антени, за да попречи да гледат телевионните програми. Тогава, като го гледах, ми беше смешно и приемах учителя за чудак. Днес, когато пошлата телевизия превзема домовете ни, аз заприличах на него - като ми дойдат внуците ни на гости, телевизорът винаги е повреден и няма резервна част в сервиза. А след последното им гостуване просто забравих да го поправя и ми е много добре.

Защо плюете човек за когото нищо не знаете. Не можел да говори по сериозни теми, бил нецензуриран ади бе. Павлов го слушах дълго време по Ретро радио и така ги казваше нещата че не нецензурните думи остава сам да си ги натъкмиш. Хумора му е много добър, владее диалекти, съобщава новини без глупави коментари които всеки се сеща. Много креативна личност за жалост тази креативност няма да му дадат да я прояви в никоя телевизия. Човека е идеален за радиото но и той иска да живее по-добре.

Никога не съм виждала по-антипатичен и елементарен човек като този.Просто БТВ ще загуби много, защото това което се подготвя е ден до пладне.

АНИ ЦОЛОВА СЕ ЯВЯВА В ЕФИР НЕПОДГОТВЕНА, А ОТ КОМЕНТАРИТЕ Й СИ ЛИЧИ, ЧЕ НЯМА ДОРИ ОБЩА КУЛТУРА. ПРЕДАВАНИЯТА В СУТРЕШНИЯ БЛОК СТАНАХА СЪЛЗЛИВИ И ПРЕКАЛЕНО СОЦИАЛНИ, КАТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ВРЕМЕТО, КОГАТО БЕШЕ В СТУДИОТО БАРЕКОВ (НЕ СЪМ ФЕН НА БАРЕКОВ,НО СЪМ ОБЕКТИВЕН) И ТОЗИ БЛОК БЕШЕ НАИСТИНА ГЛЕДАЕМ И С ВИСОК РЕЙТИНГ. ЦОЛОВА Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА БЪДЕ ЗАМЕНЕНА С НЕЩО ДЕЙСТВИТЕЛНО ОТГОВАРЯЩО НА РЕЙТИНГА НА ТЕЛЕВИЗИЯТЯ. ВИЗИЯТА И КУЛТУРАТА Й СА НА СЕЛЯНКА. ПАВЛОВ СЪЩО НЯМА ВИЗИЯ, ТЪЙ КАТО ИМА ПРОСТАШКА И САМОДОВОЛНА ФИЗИОНОМИЯ. СЪЩЕВРЕМЕННО, НЕ Е НОВИНАР И НЯМА ОПИТ В ТАЗИ ОБЛАСТ, НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, ПО-ХУБАВО ДА СМЕНЯТ ЦОЛОВА С НЕГО - МОЖЕ ЧОВЕКЪТ ДА ИМА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ТАЛАНТ. ЦОЛОВА СЕ ОКАЗА НАПЪЛНО НЕКЪДЪРНА.

Д. Павлов не е подходящ за водещ на сутрешен блок. Това е работа за журналист, а не за шоумен(ако въобще го бива и за това). Защо да не е Антон Хикимян-млад добър журналист и с много симпатична визия. А що се отнася до Ани Цолова: тя започна да се държи като Бареков т.е. не остава хората, които е поканила да се изкажат. Тя всичко знае и по всичко е компетентна. А като започне да разпитва хората все едно е следовател в полицията, толкова е неприятно това поведение. Затова отдавна съм се прехвърлил на сутрешния блок на Нова ТV. Там поне е весело и забавно и не започваш деня натъпкан с отрицателна енергия.

Много неприятен тип и доста простоват!

Ани е най-секси от всички. Инай-добре води предаването.

Еййй, този какъв див албански селянин е с правата главичка отзад! Откъде ги намират все такива като този и Луканов не става ясно, но сигурно имат матрица.

Сутрешният блок на БТВ е ужасно скучен.Много рядко превключвам,но тази Ани Цолова е трагична.Никакво излъчване и авторитет.Бареков беше егоцентричен,но поне имаше нужния капацитет от знания. Тази толкова елементарна ,а със самочувствие до небето.Гледах я преди няколко дни как се опитваше да се прави на умна пред Соломон Паси. Беше жалка.Митко Павлов е готин,но не знам дали има компетенцията.

Митко е по добре .Миролюба Бенатова да си гледа Злати Златев Златистия .Тя не е обективен журналист.

Всяка сутрин едно и също. Скукааааа!

Адмирации! Много точно и добре казано!

Мили продуценти---събудет се!!!! Това е сутрешен блок, аз искам деня ми да започва с усмихнати и лъчезарни хора, митко има чувство за хумор да му се даде шанс, аз съм за промените най- вече в телевизиите...омразв на хората и губят аудитория... какво по ло6о

да седне на дедовия

Да вземат Коритаров , ако искат висок рейтинг.Липсва ми начина по-който разплакваше събеседниците си.

ТОЗИ ВОДИ КЛАСАЦИЯТА СРЕД СЕЛЯНИТЕ!!! ЩЕ МИ Е ИНТЕРЕСНО ДА РАЗБЕРА РЕЙТИНГА? НЕ СЕ НАУЧИХА ДА ПРАВЯТ ТЕЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ

Изглежда ми доста тъпичко и сковано това момче, но за бТВ става. В Dancing Stars водеше много провинциално. Простее ми.

След дебелата Цоцолана,сега и този ръб.Вече никой нямя да гледа БТВ.

След дебелата Цоцолана,сега и този ръб.Ужас,Вече никой няма да гледа БТВ.

Този не става за никакво предаване

Твърдо НЕ

Който ще да е, само не БЮРЕКА.

Предлагам на БТВ едно способно момче-НОВИНАР-извика го от ПРО-БГ-Георги Любенов

ебати селската мутра има тоя! ужас! и това за добро утро?!

готините и чаровните не се задържат в бтв сега пък Митко-татой е неприятен и грозен.шегите му са тъпи и е като в необрано лозе-чудя се как можаха да го сложат до Мария Петрова??? А Ани Цолова е с безлична външност и винаги съм се вбесявал сутрин на тъпата и причаска толкова години и веднага съм сменял програмата,а и сега и смачкана с къса коса-не разбират ли че телевизията възпитава и естетичен усет .Обидно е за зрителя- НАДЯВАМСЕ ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ И ДА НЕ ПОДЦЕНЯВАТ ВЪНШНИЯ ВИД НА ВОДЕЩИТЕ.

Kak moje tochno toq kalaf da go kanqt da vodi absolutno vsichki predavaniq,ne samo che ne mi haresva kak vodi toq ami kato vidq predavane s nego vednaga smenqm kanala ... Prosto nali znaete ima takiva hora koito vapreki che nishto ne sa ti napravili gi mrazish i toi e edin ot tqh !

абе кой ти гледа телевизия?! още повече някакъв сутрешен блог!

Мисля,че Митето ще се справи.Нека го видим пък тогава плюйте по човека,ако има защо.

БОЖЕ,пак ли това недоразумение на журналистиката Павлов????Защо не привлякохте Иван Бедров,бе хора?? Той сигурно няма да ви иска!Ще ви е трудно да го убедите ,нали?? Трябва ви по-добър от Бареков ,бе хора или отивате в забвение!

митко е пич! един от малкото водещи, които въпреки, че са лица на няколко предавания, не ми е антипатичен!

И аз съм за Митко - страхотно водеше в Ретро радио. Дано не му пишат тъпи сценарии,а го оставят да импровизира. Ще спечелят много, но тази Ани е направо ужас. Сухарка откъдето и да я погледнеш.

Skukaaaa....

оставете дебелата трътка ани цолова. тя е символ на мазната бтв

Този, опредлено не става! Излъчва някакво типично нашенсло овчедушие! Може би, за известен период от време, докато ГЕРБ е на власт и приоритетните интереси на чуждият капитал у нас са таргет на Би Ти Ви, изборът е страхотен!

Според скромното ми мнение ДПавлов не е подходящ за сутрешен блок. Тук трябва повече новинар, отколкото шоумен

Не си си написал ника, много жалко . много се смях на дребното човече - пътния полицай...Z

Сигурно има многа млади и способни журналисти, а не се прави сериозен конкурс.Въртят се все едни и същи имена в телевизиите.

добре е само че се казва митко а не юксел шекеров

kak mojena tazi strahotna ani da i slojat toq zaekva6 maimun.Ani tejko ti ti si mi mnogo sladka i hubava.

Митко Павлов е пълна карикатура на водещ. Подкрепям мението на 1. Преди гледах почти само БТВ. От близо две години това ми е най-противната телевизия. Повечето от лицата им са под всякаква критика - Гена Трайкова е все едно инжектирана с ботокс - лишена от всякаква емоция. Ани Салич прилича в буквалния смисъл на дърта вещица - добра е като водеща, но в извивките на устните, веждите, носа и има нещо много зловещо. Станислава Цалова говори тихо, назидателно и снизходително все едно обучава деца олигофрени или старци с Алцхаймер как да си сложат дъждобрана. А Ани Цолова след като роди (голям подвиг, все едно е първата жена) заприлича на една дундеста тъпа лелка. Новата и селска прическа е тип 'аз съм майка и нищо друго не ме интересува, освен да бърша насран гъз и да пера повръщано'. Преди беше мацка и изобщо цялото БТВ беше доста свежо. Сега разни екземпляри като тях и най-гнусния от всички - комплексираният селянин С. Трифонов (МС не прощава) тотално отблъскват. Тук-там има някой по-приемлив като Кадриев, един дето им чете времето (понеже почти не ги гледам и не знам как се казва), В. Петков. Водещите на БНТ и НОВА изцяло ги превъзхождат като визия, начин на говорене и връзката, която успяват да осъществят със зрителя (Лора и Милен да не се броят). Мисля, че Господарите много се прецакаха като се закотвиха в тоя потъващ кораб БТВ. И само да добавя, че всяка Коледа и Нова Година въртят все едни и същи 10 филма. Егати безобразието! Това и БНТ не го правят... Този коментар да не се приема като подкрепа на конкуренцията, а като израз на моето дълбоко разочарвание от БТВ.

Пропуснах да кажа и за Ани Цолова. Никак не ми харесва тази всезнайковица. Добре поне, че си смени прическата. Така е по-добре определено.