Защо жените правят секс

Не 2-3, не 5, не 10, а точно 237 са причините, поради които жените правят секс. Толкова са преброили психолозите от университета в Тексас Синди Местън и Дейвид Бъс. Двамата анкетирали 1006 представителки на нежния пол от цял свят. Резултатите от проучването събрали в книгата “Защо жените правят секс”, писа Труд.

Обратно в новината

Коментари - Защо жените правят секс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно правилно;)

прави секс как и къде ти падне пък кво ще да става... кво са чудите ,та или иначе идва края на света само секс

При мъжете желанието за секс се появява спонтанно, безпричинно и най-често след някое-друго алкохолно питие. До като при жените винаги е с някаква сметка. Обикновен за пари. Но, понякога доста сложни бартерни сделки се въртят в женската глава и обекта на тяхното внимание може и да не разбере, защо е бил предпочетен! Има и изключения, основно гогато жена е сама на почивка, без партньор. В такъв случай жените се пускат на лов, за да не се загуби чара на почивката, от липса на секс! Тогава и на беден мъж, може да му се отвори парашута да прекара някоя нощ с красива жена, почти за без пари!

ei sssss, az su6to obojavam da pravq sex s jeni kato teb, iska6 li da se poopoznaem!

Причината и при мъжете и при жените е една и съща - вътрешно нестихващо желание за това и УДОВОСТВИЕ - кой бяга от хубаво?!

Относно признанието на ссссс, че не и е приятно да прави секс с мъжа си, бих я попитал, къде и е бил акъла, когато се е женила за него? За съжаление в повечето семейства е така. Просто сме тъпи парчета. Уж много се обичаме и ни е много хубаво, но само за няколко месеца, а после всичко си отива. И това е така, защото, когато избираме човека не се замисляме за много важни неща, а гледаме на само пъврхнастно. А в училище вместо да се учат куп ненужни глупости, може да се създават полезни навици и да се дават безценни съвети за живота. Това е причината 80 процента от семействата да са нещастни и разрушени.

Туй женъта не е като човека... Ти я е* тя тъ цилувъ

Евала!!!Винаги чуждото е по добро,а и от страх да не се изложат дават всичко от себе си!Жените са големи дяволи,но в крайна сметка рогата ги носят мъжете!

Добер де. Аз правя секс, защото ми се прави.

браво, скорпи!

Тези жени, за които любовта не е на първо място, са си чисти животни!

ОБОЖАВАМ ДА ПРАВЯ СЕКС, НО НЕ С МЪЖА МИ .

Вие във Варна така ли правите?

Nisto novo pod slanceto...

ВСЪЩНОСТ ПРИЧИНИТЕ СА САМО ДВЕ - ЗА ПАРИ И ЗА МНОГО ПАРИ !

Крайно време е да се разкрие, че и жените и мъжете са хора!

Ау какво откритие, много сложни изследвания са правили явно!

а защо мъжете правят секс?

К...и

Emi ne naprazno-''VSI4KI JENI SA KURVI S IZKLIU4ENIE NA MAIKA MI, NO DA SE IMA PREDVID 4E I TQ E JENA!'', e kazal Napoleon.

много са сладки тези изследвания-нещо не отговаря на моят свят и познати обаче ! аз лично правя секс за удоволствие и наслада ! това е така и при дамите с които си споделяме - останалите трябва да си сменят професиите щом толкова им се отдава !

най-важната причина сте изпуснали бе хора и тя е че жените просто са addickted

AMI 4E TO I ZA MAJETE MOJE DA SE OTNASYA!

Странно питане !! И те са почти като човека- обичат да се почесват !!

Vii ustaveti SEX pu smetka -Mi as mi e 4udnu kak BG-jribetca sa vazbujda ut BG jinata navliakla tes antcuzi i tes NIUbrasnati kraka i pot mishnitcite star4at kosmi pu 22 sm....Apak mnuzinstvotu ut balgarkiti daji mejdu ...krakata NI sa brasnat i mirishat NEistuvo,katu porove,beee zna4ii.Tuk sam izdala BISprekusnuvena ZAPOVET faf moiti ofisi da sa ubla4at mudernu:PRADA,TODS,D si guvorat za sladak SEX faf offfisa -AS puzvuliavam ,no bes da sa navliza faf hipten gulemi putrobnosti....ina4i BG jinata e strastna,mirakliika pu fsiaku idno vremi da sa ....4iftosa i za UGROMNU sajilenie-BG jinata e SHAVLIVA i NIviarna....Blaguver saprugi AS ve4i NI puznavam...Hodat,ta sa kasat-dite f lülka ustavia tuk idna GIRGANA-S4ituvuditel mi e za da sa ka4i ..na...unas rabuta ..na lübovnika si Vika : Shefke,as bis K....ni moga povi4i ot 3 4asa na den

нима само жените лравят секс? той се прави от двама.

Като тук в БГ- единствено по сметка! Нали са вече европейско интегрирани и еманципирани.. Бе кофи.... Нищо повече... За едната далавера са готови на всичко..

е тия неща са ми ясно от както бях малък, нищо ново не казвате.

всички жени са ку.ви