Диана Любенова напуска ”На кафе”, връща се към киното

Актрисата и тв водеща Диана Любенова вече няма да се изявява в сутрешното токшоу на „Нова телевизия“ - „На кафе“, а ще се завърне към киното, разбра bliasak.bg.

Обратно в новината

Коментари - Диана Любенова напуска ”На кафе”, връща се към киното | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Познавам я от малка.Супер е.

Дияна е СУПЕР ГОТИНА... Жалко, че не я познавате лично и пишете ТЪПОТИИ за нея.

Не знам каква актриса е,но веднъж се наложи да води предаването и не се справи добре.Категорично не е моят избор за най-обичана българка.

Много съм доволна, очаквах това да се случи. Диана не става за тази роля в На кафе. Само дето подсилваше силният контрас между нея и Гала, разбира се в полза на Гала.

С каквото се е захванала,нищо горката не е свършила до край.Нито предаванията и като водеща,нито сериала,сега пък и от Гала я разкараха. Нека да пробва и в Конан варванина. Играейки ролята на накаква амазонка,или борче.

Ами тя добре,че отиде при Гяля,за да разберем,че има такаваголяма актриса.Иначе кой освен нейният Лес ли гора ли беше,е чевал за нея!!!!!

Gorkoto kino:(

Дияна е гадже на продуцента на филма и той непрекъснато я набутва в разни американски продукции. Не е съвсем бездарна и става за бг сапунки но в никакъв случай не е за голямото кино!

Още една преждевременно остаряла жена с доста по-високи претенции от реалното покритие. Преекспонирана персона. Много шум за нищо. Винаги ми е грубеела. Има нещо остро и ръбато в нея.

Ооо, чудесно, сега е ред на Гала и дебелата и приятелка, за да може да се гледа това предаване.

Диана Любенова вземаше по 1000лв. за 30 минутната си рубрика, която водеше един път в седмицата. Това прави 4000лв за 2 часа работа на месец. Когато ръководството на НОВА поиска да и намали хонорара заради кризата, тя напусна. Ето това е истината от първа ръка

kompleksirana jenica

Тази е актриса колкото Азис е швед. Нали щеше да ходи в Холивуд, кво стана?

един наистита искрен и добронамерен човек е диана , а колко малко са като нея и още по -малко смеят да го покажат... не случайно не се е разбрала с продуцентите , тя е хиляда класи над тях

Super ne i be6e mjastoto tam. Vode6e zle i mnogo se zadahva6e:))) Nikoi ne moge da zasen4i Gala tq se spravja super i dve mnenija njama. A na Diana i prili4at nai dobre -roliote na ku4ka :))) kakto vav seriala Zabranena lubov- tam si e idealna.

в Забранена любов е точно на мястото си. Та кога ще гледаме заснетите вече серии?

Дияна е наидобрата актриса в Забранена любов .и другите актиори са добри,като Явор,Елица,Мартин и други.

Харесвам излъчването и маниера на Диана. Не бих казала, че е най-обичаната българка, но ролята на Константинова я играе перфектно/не говоря за качеството на сериала/ и с лекота. Желая ти успех Диана, имаш качествата за подобен филм - реализирай ги !!!

Много важно. Една некадърница по-малко. Тя пък за каво се смята?

Ako e bezglasna roliata na amazonka... - e ok..Dobre che e gadje na producenta;)Jiva i zdrava!

А ти за какво ставаш... RODI????? Диана е: красива, достойна, талантлива...

kakva aktrisa e diana ne stava i za sapunki

По-добре, не беше на място при Гала, там Гала си е фаворитка, Дияна седе неестесвето и не се справяше много добре!!

Тя и без това не се справяше като водеща. Не че като актриса е блестяща, ама пак е по-добре. Успех и пожелавам!

Нищо подобно. Гала е много по добра от нея, по чаровна и искрена. Тази прехвалена Диана нито може да играе, нито е хубава, камо ли чаровна. Нищо.

Тя не е за сутрешно женско предаване,за готвене,клюки,плетки и цветя. Дияна Любенова е друга класа жена.Наистина красива и талантлива актриса.

Браво, Диана! Твоята класа е много над тази на Гала, не ти е там мястото. Успех в киното! Външният ти вид се припокрива с този на амазонките. Късмет!