МВР шефът се обяви срещу „Big Brother”

Вътрешният министър Цветанов Цветанов се обяви срещу предаването „Биг Брадър". Според него това, което се излъчва в момента не е редно да бъде гледано.

Обратно в новината

Коментари - МВР шефът се обяви срещу „Big Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само ,че не бива да бъдат давани,но и трябва да се забранят със закон. Нима това са българските семействата-ОТБОР ИДИОТИ И ПРОСТАЦИ. Мисля че всеки средноинтелигентен българин трябва да се отврати от него и от пошлия му характер.Срамота Българи - НЕ ИГРАЙТЕ ПО СВИРКАТА НА СЦЕНАРИСТИТЕ И СПРЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТАЗИ ПРОСТОТИЯ ,ЗА БОГА.

Днес, към 10-11ч. решавам да гледам "На кафе" на Галя по Нова, докато аз си пия моето. Някакъв Николай и някакви гости нищят поведение на някакви Елеонора и Давид. В един момент дават хотел, вечеря на свещи и кратки реплики между момче и момиче. После се плацикат в басейн, а след това в 11ч. сутринта като започна едно пъшкане, едно охкане, единия иска отгоре, другия правил за пръв път такъв секс, свършване, несвършване, кикотене....... Едва тогава добих бегла представа за какво иде реч в предаването. Отпи ми се кафе. Не гледам Биг Брадър, но това, което чух и видях е достатъчно, за да се отвратя трайно и да се съглася, че това "шоу" е долно, извратено, противно и каквото се сетите още. Скоро няма да гледам Нова телевизия, но министър Цветанов ми стана безкрайно симпатичен с това изказване. Ако има и ефект, браво! Защото вие, като сте в къщи ще превключите на друг канал, но сутринта, детето ви, докато"учи" уроците, няма да превключи и ще попива пошлост на воля. Моля ви, границата на поносимост към простотията е премината, или го спрете или озаптете хората в шоуто, че такава излагация идва в повече на изтормозения от глупости българин....

Това селско и тъпо предаване трябва да се закрие.Не може такава простотия да се показва на екрана.Откъде изкопаха такива олигофрени.Просто тия са за лудницата .

Браво Цецо. Това е най-гнусното нещо, което може да се появи някога.

подкрепям г-н Цветанов, но пък има и едно устройство казва се дистанционно,а програми за гледане дал господ...

Биг Брадър носи пари - нищо не може да накара чалга публиката да не пуска смс. Парите са най- важното и аз невиждам как СЕМ ще спре това предване. В целия свят биг брадър е тъп и пошъл и отвратителен и точно за това се гледа.

От години не гледам точно тази телевизия, зовяща себе си "НОВА". Вярно е, че такива "нови" неща не гледаме по другите телевизии. И слава богу! Защо, когато с дистанционното премина през тази телевизия имам чувството, че преминавам покрай вестникарска будка, накичена с вестниците, примерно "Шок", "Шоу" и други подобни (не им знам заглавията) и по същия начин ми се повдига?!

абе, човеци! това да хора от истинския живот, може би и вие имате приятели като тях. те са си истинските, такаво е обществото ни, а вие сте част от него. разберете, най- накрая, промяната зависи от нас!

Съгласна съм с изказването на министър Цветанов

Нека да не купуваме стоките и да не ползваме услугите на рекламодателите в БИГ брадър...така ще им покажем че не е хубаво да рекламират и да стимулират такива пародии на "шоута" :) Къде им е социалната отговорност, за която говорят?

Това предаване не ми харесва ! Какво значи да гледам тъпотии- отношения между всякакви особи, събрани почти от улицата!На това място да бяха пуснали един разтоварващ филм, а не да си запълват времето с такива простотии....!Това са пълни идиотщини !

Този сезон на Биг Брадър тотално ме отблъсна от Нова. Още повече и онези идиоти Иван и Андрей, където немогат да вържат две приказки на кръст от върл фен на Нова тв ме превърнаха във фен на БТв. Жалко...

Г-Н ЦВЕТАНОВ - ЗАЩО ИСКАТЕ ДА ЛИШИТЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДА СЕ КЕФИ И ЛЮБУВА НА СЕИРА КОЙТО ПРЕДЛАГАТ БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ НАЛИ ЧРЕЗ ТЯХ НИ ВЪЗПИТАВАТ КЪМ НОВИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ.

спрете тази простотия.На какво възпитаваме децата си.На какво се учим.На дивотия.

В това предаване са подбрани необразовани и арогантни хора -това е направено с цел да скандализира обществото и по този начин да се вдигне рейтинга на предаването. Без съжаление обаче мога да кажа на продуцентите че ефекта е точно обратния - хората са масово отвратени от малкото което са гледали и превключват канала веднага когато започне биг брадър.

цеци, IQ-то и манталитета на подчинените ти се даже е на по-ниско ниво от показваното

ne moga da razbera kakva e roliata na CEM - da poluchavat visoki zaplati ili da igraiat roliata na niakakwv regulator v tova, koeto izlwchvat bwlgarskite televiziionni kanali.

съгласен с мнението на м-р Цветанов

podkrepqm g-n Cvetanov.MAXNETE TAZI PO6LOCT...KAK IZBRAXTE BOKLUKA NA BULGARIA? DANO DA SE VSLU6ATE V MNENIETO NA ZRITELITE.

споко бе хора - това шоу се прави заради парите и заради СМС-ите. Никой не е казал, че трябва да го гледате. Само си пускайте СМС-и :-)

Много прости коментари.Приличат ми на-"никой не слуша чалга,а ...........Никой не харесва Биг Б,а всички знаят какво става вътре,пък и компетентни.Министър Цветанов да си гледа престъпниците,а не да налага цензура.В демокрацията има свобода на словото.Турските сериали не ми харесват,и не гледам и 5 мин.Б.Б ме кефи и го гледам с кеф.

гнусно и отвратително!!! да се спре от ефира!!!!!!!!!

Браво на г-н Цветанов

Аба я да вкарат Цецо и Бойко да направят една показна акция вътре, да видиш след това как ще ни карат да гледаме насила БиГ Брадър. Или поне да ги привикат в шоуто на опусумите. Те тия двамата обещаха на Бойко да сменят възглавниците на диванчето със сини, но все още са червени и БатБойко сега ги атакува с Цецо. Може да им пусне и леля Цецка.

Едни разсипващи санкции за организаторите на простотията и съд за организирано принизяване на морала на българина ще са много на място в тоя случай. Да се спре излъчването на Нова и това е. То се вижда, че тая телевизия целенасочено работи против народа ни.

ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА - НЕСЛУЧАЙНО СА ПОДБРАНИ ТЕЗИ ХОРА ТАМ .ПРОСТО . ЗА БОГА БРАТЯ , НЕ ГИ ГЛЕДАЙТЕ !! ТЕ САМИ ЩЕ СПРАТ ОТ ЕКРАН

Правилно, отдавна трябваше някой да повдигне въпроса!!!

I az mislq ,4e po-prosti ot tiq vuv big brather ne sum vijdala boje kakvi typotii i prosta6tini ima tyk v Bg.po dobre gi spiraite ,4e samo se izlagat maloymnici takiva propadluci.

ДА СЕ СПРЕ ТОВА ПРЕДАВАНЕ ВЕДНАГА. НИКИ КЪНЧЕВ ДА СЕ МАХНЕ КАКВО ДА ЧАКАМЕ СЕМ. ПРЕМИЕРА ДА РАЗПОРЕДИ ДА СЕ СПРЕ ТОВА ПРЕДАВАНЕ

сагласна сам тва безумие да баде спряно,как може по този начин да се представя бг семеиството,явно е факт че само такива идиоти се явават на кастинг за тез глупости

ами каквато ви е даржявата ,такув ви е бб

Как ще стане тази промяна, след като шеф на СЕМ стана Гого Лозанов, който е брат на Олга Лозанова от Нова, която е кума на Тупарев, който прави Биг Брадър?

време беше

Браво на Цветанов!

Не мога да повярвам, че някой от тези нещастници ще получи апартамент в Лозенец, кола и пари. Отвратителни са - и мъже и жени.

Ей, не съм вярвал, че ще съм на едно мнение с Цветанов, но и това се случи. Колкото и да не ги харесвам ГЕРБ, мога само да подкрепя позицията на вътрешния министър. Дано някой се намеси. Това предаване се опорочи тотално. А сегашните малоумници вътре са част от обществото, но не бива точно те да се рекламират.

Nai-posle edin dyrjavnik da kaje neshto v interes na cialata nacia i da proiavi zagrijenost kym moralnata degradacia na tova obshtestvo ! Dano tova byde povodyt za nachaloto na niakakva dyrjavna politika, koiato da izvadi horata ot toia kulturen vakuum!

Доживях да чуя най-после български политик да вземе отношение по смрадливостта по българските телевизионни канали. Най-после един нормален, свестен човек сред вонящата от разложение политическа класа. Ще отбележа с една голяма черта.

Наи-после някакав отзвук от страна на управляващите.Трябва да баде спряно това шоу.Какво правят от СЕМ?

добре, че дистанционното ми има много бутони. и всичките работят. не ка да има Биги и който му се гледат простотии - да гледа. мен така или иначе не ме засягат

На Ники Кънчев и Сие простотиите нямат край. Хич не ги гледам, защото с нищо не могат да ме обогатят. Само се харчат илишни пари...

Крайно време е властта да задейства всичките си законови лостове, за да постави на място самозабравилата се Нова ТВ (и други подобни на нея медии) дори ако се наложи отнемане на лиценз за национален ефир. Гангрената се лекува само с ампутация!!!

От къде толкова много боклуци сте намерили и сте ги събрали в този Биг брадър ???????????

Абсолютно е прав! Ежедневното гледане на изроди у праймтайма на национална телевизия не ни подтиква да осъзнаем и да се борим с нечовешкото, както сценаристи и продуценти твърдят, а просто свикваме с това, че голяма част от съществата у нас са такива.

ПОДКРЕПЯМ ЦВЕТАНОВ!!!

По просташко предаване не е имало по българските телевизии до сега! Тези хора в къщата представят най-долната част от обществото ни! И защо трябва да ги гледаме!

i az sam na tova mnenie da se otvrati 4ovek ot prosta6tinite no tolkova si mojem v taia skapana darjava