Красимир Аврамов: Почувствах се като на Евровизия

Певецът Красимир Аврамов, известен като Човека глас, е бил арестуван погрешка тази сутрин от барети в рамките на операцията на МВР "Недосегаемите".

Обратно в новината

Коментари - Красимир Аврамов: Почувствах се като на Евровизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Човека - глас" явно се е осъзнал, че е изложил пред света родината ни и затова се е стреснал, защото е очаквал някаква интервенция спрямо него. Това, което му се е случило при "акцията" е най-малкото, което заслужава. Да се скрие някъде и да не се показва изобщо че е жив, камо ли да пее. Да отива на село да пасе патките.

Евтин ПР на нещо фалшиво.

Хахахахаха..... не е истина :D

Ей да им беше платил нямаше да му направят такава реклама.

Хайде стига сте мрънкали. Станала е грешка, последвало е извинение и компенсация за щетите, какво толкова????Голяма сензация вече. Вие мрънкачи никога ли не сте грешили.

засто се излагат тези хора,как това сте е човека глас! има само един човек глас и това е тони стораро!!!!!!! какув е този смеснхик краси аврамов!:))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хубава работа,ама българска.

бляк! (puke) на всичкото отгоре се оказа и чалгар...

Да го бяха прибрали и него. Стига грачел. И кой беше този мозък да го нарече "човека глас"?

Краси дай ги на съд!!!! Цялата ни държавица сбъркана!!!

Не можаха ли да му изтръгнат гласните струни? И да не пропее никога вече....... Щеше да има поне една успешна полицейска акция. Надявам се да се върнат в дома му със заповед за обиск и прочее. Да обясни как вкара пари в смс-и и спечели кръга на евровизия в България.

Хора,аз пея много хубаво.

Комедиен екшън или екшън-пародия? Това е въпросът.

Краси търси си ПРАВАТА.Да ти платят обещетения тия стражари.

Направо съм шокирана от това, че полицията дори не си прави труда да разбере къде влиза, на кой може да изкара акъла, не дай Боже да нахлуе в дома на невинни хора с деца!!!!! Кви хора трябва да са тези разследващи и полицаи, дори нормален човек ще проведе по-точно разследване от нашата полиция!!! нищо чудно, че някои престъпници се разхождат на свобода!!! Ужас някакъв!

а пък Краси е абсолютен палячо....

Цветанов ... и сисетмата му ... са отличен 6... нищо де.... дано следващия път улучат правилния човек.....че то грешки, грешки ..ама айде стига вече

Цветанов ... и сисетмата му ... са отличен 6... нищо де.... дано следващия път улучат правилния човек.....че то грешки, грешки ..ама айде стига вече

Съд до дупка! За вратата, за незаконния обиск за моралните щети.

Тия неграмотни буклуци докога ще плашат хората!!! Съди ги Краси ! За много и до дупка!

Е,КАК АМЕРИКА ОЦЕНИ ТОЗИ УНИКАЛЕН ГЛАС ТЕНОР АЛТИНО,САМО ВИЕ БЪЛГАРИТЕ ПАК САМО ПЛЮЕТЕ!ПРОСТАЦИ!

Управляващите се оляха!!! Да не мислят, че са във филм. Кой действа така? Има си заповеди за арест, а не екшън.

От данъчна и полицейска държава, каквато е България в момента , не може да се очаква нищо добро! Горко на тоя народ!

По-скоро да е запял и те скоропостижно да са прекратили акцията.

Супруга съм на три деца. С чувекъ сбрахме пари и купихми триустаен партамент. Една вечер звъни вратата. Звънеца чука. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна отлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го нема. Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще се самуубеся или ще изчезна безкрайно. youtube.com/watch?va4UuQf3j3XI

Немога да повярвам че има такива коментари!Когато застрелят някой по погрешка или някой получи инфаркт заради безаконие ,пак така ще коментирате!Но ако е до вас ще пищите като заклани!Но не се притеснявайте няма да има кой да протестира ,заради робската психика и блюдолизма на българите!

А бе тия до кога ще си играят на стражари и апаши.Разбиват врати ,влизат посред нощ. А бе кой е хукнал да бяга ,че чак такива мерки . СТИГА С ТИЯ ФИЛМИ !Неможе ли през деня да ги арестуватп без да разбиват врати .Не чухме никой от задържаните до сега да е оказал съпротива !Не им стига и това ,ами объркали и къщата .Е га ти резила !!!! "Професионалисти " няма що !

Това доказва че се превръщаме в ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА! А тъпаците продължават да разсъждават по темата кой бил Краси Аврамов! Това е прост народ, който си заслужава нещастната съдба!

ами ти Българке, като не я заслужаваш, що не направиш нещо? явно не си част от този "прост народ", явно си от тези, на които другите са им виновни. ето защо не правиш нищо, защото ти е по-удобно!

Оле, като видях "...белезници на Човека глас" и си помислих че са арестували Тони Стораро :))) Само дето ми изкарахте акъла :)

натопил го е съсет получил акустичен удар

съсеТ??? Неграмотник!

Трябвало е да го арестуват заради фалшивото пеене :))))

Какво значи извиниха? Оправиха ли потрошеното? Писна ми от измислените акции на Цветанов по нощите!

Гръми се като ти е писнало. На мен не ми е писнало!!!

Тоя пък... "Бил стресиран.." Ами като стресира целия народ с идиотското си представяне миналата година...? Я да се скрие някъде из мезонета си и никога повече да не се явява.... Ама и вие тук, журналята... Какво сте записали за тоя цървул... Кого го е еня за това нещастно момченце, с изкривена представа за себе си..?

Тук не иде реч можели човека да пее или не- става въпрос за човешки права и те явно са нарушени. Замислете си Вие, уважаеми ако на вас се случи- какво значение има дали сте талантлив в нещо- тук е въпрос на чест и достойнство на всеки гражданин- ами ако имаше деца или възрастни хора- представете си кошмара и си направете изводи- утре Вас могат да ви "сбъркат"

Той сигурно е започнал да пищи и те от немай къде са решили веднага да се отърват от присъствието му.

И сега, ако вземе да си загуби гласа от стреса, ще го наричат само човекът....

Didi

Леле, ми те тези утре могат да нахлуят и в нас по погрешка

Запял, извинили се и избягали. Накои даже не се извинили, направо избягали.

браво на Цветанов и Бойко Борисов утре да ги чакаме и в други градове както се казваше в една реклама, как така грешка, нали трябва да има заповед за арест и обиск. Сега човека да ги съди та да разберат, че не могат така да си вършат работата.

Е той малко ни стряскаше с гласа си :(. Всичко се връща по един или по друг начин - да гледа философски на нещата.

Да го бяха прибрали и да го съдят за смс-те по избирането на тоя чакал дето като завие глас и пука чаши!

Сега на Гласа, утре и на Словото...

Сигурно е умрял от яд, че мъже са му сложили белезниците по грешка... влече си го момчето!

Направо да го хващат и да го изселят тоя на друга планета, че оглушахме от виенето му.

Тези май се оляха.

Ами видя се за толкоз години, че не става с благо, баце! Ако ти си жертва на грешка, ние, хората без праз сме сто пъти по-голяма жертва!

Малко му е...да го бяха и понабили малко...тоя така ни изложи.... Човекът-глас...не беше ли "човекът-праз"...