В "Шоуто на Иван и Андрей" певецът се пошегува, че в този момент се почувствал като на Евровизия, тъй като това било едно от най-кошмарните му преживявания.

Баретите нахлули в дома на Човека глас, накарали го да легне на земята с белезници и покрита глава. Певецът уточни, че главата му е била покрита не с качулка, а с плакат, на който пишело Красимир Аврамов. След като разбрали грешката си, служителите на МВР му се извинили и си тръгнали.

По-късно самият министър Цветан Цветанов също му поднесъл извинения по телефона.

След шокиращата случка, Аврамов се сетил за баба си и майка си, които често прекарвали времето си в дома му. Както всеки нормален човек, той се замислил какво е можело да стане, ако двете били на негово място.

Вижте снимки на певеца >>

Пред Дарик Красимир Аврамов разказа, че вероятно баретите са имали грешна информация и затова са нахлули в жилището му. Докато обясни на полицаите кой е, униформените обискирали апартамента му.

„Сутринта рано чух разбиване на врати и помислих, че има взлом, че има някакви нападения срещу мен. Тръгнах надолу, аз живея в голям мезонет и като слизах по стъпалата, видях нахлуване на барети. Сложиха ме долу на земята. Имаше следовател от прокуратурата и писмо, но след като бях известно време на земята покрит, после вече ми се извиниха. Наистина се извиниха съвсем нормално", коментира Красимир Аврамов.