Преображенията на модерната жена: Юлия Юревич

Мис България 2007 Юлия Юревич е звездата в новата рубрика на Life.dir.bg и Hammer Studio "Преображенията на модерната жена", в която известни дами издават тайните на личния си стил.

Обратно в новината

Коментари - Преображенията на модерната жена: Юлия Юревич | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на момичето, има стил, има класа, една от най-хубавите ни Мис Българии. А на живо е още по-очарователна.

Гледах я в едно предаване по БНТ - там беше без грим,в ежедневието,т.е. както обикновено се носят и изглеждат момичетата на нейната възраст.... Гледката беше много,много жалка,направо трагична......

на живо на мен не ми харесва. приличаше на жираф, беше се облякла ужасно и изобщо не според повода. не знам кое и е стилно и интелигентно.приличаше на проститутка до другите манекенки. мое мнение. иначе нека си е жива и здрава

ПРИЛИЧА НА ГЛОРИЯ...ПРЕКРАСНА Е И С КЛАСА... ДА Е БРЮНЕТКА И ОТИВА ПОВЕЧЕ :)

Браво на Юлия, много е хубава като брюнетка, снимките са стилни !

Сега ми харесва много повече от преди с тази коса,преди изглеждаше много безлична,промяната е огромна...Браво!

ЕДИНСТВЕНАТА ТАЙНА Е: МНОООООООООООГО ПАРИ!!!!!!!!!!!!

страхотна жена с уникално женско излачване!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

браво на хирурга който е направил корекциите-гърбицата на носа я няма,устните уголемени,гърдите също...вижте стари нейни снимки и няма да я познаете

Няма специалист за твоята болест !

Браво Юлия, с този цвят на косата изглеждаш в пъти по хубава. Стилна фотосесия.

НА ЕДНАТА СНИМКА (СЪС СИНЯТА РОКЛЯ) КОЛЕНАТА Й ИЗГЛЕЖДАТ УНИКАЛНО ЗЛЕ - КОКАЛЕСТИ И ПЛАЧЕЩИ ЗА РЕМОНТ. ИНАЧЕ, ЖЕНАТА Е ХУБАВА В ЛИЦЕ, НО ТЯЛОТО Е НА АНОРЕКСИЧКА.

"Хубава в лице"- долу горе сносно изглеждаща след n-ти брой пластични операции,в сравнение с преди това. Би било добре и да и присадят малко коса отгоре на челото,че косата й започва от средата на темето и така изглежда съвсем плешива.

Винаги съм харесвала у това момиче, че може да се преобразява според грима по най-различен начин. МНого е различна за всяка сесия. Не мисля, че е грозна, нито много хубава, но е перфектна в професията си по отношение на преборазяването, а мисля, че това е ной-важното. Обаче Юлия, като майка на студентка в НБУ, мисля, че с тези токове ще ти е трудно по паветата там, макар да имаш специален и голям опит. А на мен най-много ми хареса грима с вдигнатата коса и обиците "чанделиер".

браво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стилни тоалети, много добре представени! Браво Юлия, дано запазис интелигентното излъчване, което вече много рядко се среща.

Винаги съм се чудела как това грозновато момиче с станало ''Мис България''...

Ако на това момиче му казваш "грозновато", значи си много зле с очите.

А аз си мисля ,че завиждаш!

мн стилна мацка, всичките тоалети са страхотни