С 5 фешън визии Мис България 2007 Юлия Юревич показа преображенията на модерната жена в един обикновен неин ден. Модният експеримент стана възможен благодарение на Георги Стоев и Георги Божиков от Hammer Studio, официалният гримьор на Max Factor Слав, както и на личния гардероб на Юлия, в който преобладават ефектни и изискани тоалети на топ български и чужди марки.

Красавицата издаде, че би подбрала по-семпъл и комфортен, но все пак интересен като модел тоалет, за да отиде на лекции в университета (тази година Юлия завършва Телекомуникации в НБУ). За снимките изборът й се спря върху екстравагантна рокля от Zebra и високи сандали с каишки в розово, лилаво и синьо. Според Слав, за тази визия, пък и по принцип за деловата част от деня, най-добре е дамата да разчита на лек и щадящ фон дьо тен и спирала. Юлия е гримирана със "Second Skin" i "False Lash Effect" на Max Factor.

Елегантни дънки с черна дантела на Dolce & Gabbana, тениска с камъни на "Рошавата гарга" и отворени сандали на Virginia Atelier са изборът на топ манекенката за излизане на кафе с приятелки. За повода, на Юлия й допадат и туниките, които притежателката на едни от най-дългите и изящни крака в родния шоубизнес използва като рокли. В случая тя се е доверила на туника-рокля от Dolce&Gabanna с щампа на Мерилин Монро и уникални обувки на обичаната от холивудските звезди американска марка Bcbgmaxazria, които тя харесва по време на шопинг тур след участието и на изложението Eco Chic в Швейцария и каквито има и фешън иконата Виктория Бекъм. За продължението на деня Слав препоръчва активен цвят червило, което да подсили ефекта, като за случая е използвал червен нюанс от палитрата на  Lipfinity Colors and Gloss.

В избора си на вечерно облекло, Юлия обиковено се спира на красиви и ефирни тоалети, които не са супер предизвикателни, но винаги акцентират върху малък секси детайл, какъвто е полупрозрачната дантела и цепката на роклята от Astella Atelier, комбинирана за снимките с обувки с висок ток от Gianmarko Lorenzi. Вариация на "малката черна рокля" е и закачливата Gaudi рокля, която е с голо рамо и кукленска "балетна" поличка. Според Слав, за вечерта дамите трябва да поддържат хубав тен с компактна пудра и да подновят блясъка на устните си с втората стъпка на Lipfinity Colors and Gloss.

Снимките вижте тук >>