Бърканичков се ”ожени”, Златка Димитрова хвана букета

Светльо Бърканичков каза “Да” на своята избраница – фолкпевицата Габриела. Двамата направиха фалшива сватба по време на сватбените дни, организирани от хотел Радисън.

Обратно в новината

Коментари - Бърканичков се ”ожени”, Златка Димитрова хвана букета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към Нина Никол: Госпожо, за пореден път ни натрапвате няколко отвратителни лица, които никой не е длъжен да търпи! Визирам фолкпевиците Габриела и Саманта, и още някои! За Габриела е трудно да се намерят думи.... Поведението й, висията й са потресаващи. Отпуснатите и дебели ръце, нескопосаното държание пред хора /непрекъснатото бутане и оправяне на косата, като нервен тик/, странни мимики и жестове - всичко е ужасно! Да пее аз не съм я чувала, но да се явява на подобни събития, като тази "сватба" е нелепо! от километри си личи, че мястото й не е там, както впрочем и на съпруга ви Крика.. Той пък съвсем нелепо и смешно стои там.. Налагането на подобни смешни лица от вашата ПР агенция винаги е будело смях и недоумение в мен. Сигурна съм, че това не е само мое мнение. Пък да обявите Габриела за най-секси певица на вашата си церемония беше направо върха!

Брей, какви важни неща са се случили в държавата ни, пък аз да не разбера...

Тя е пример за това как прекомерната употреба на козметични процедури може да развали едно красиво лице !! Тъжно,но факт !

Куц футболист и световно неизвестна чалгаджийка. Дано да са щастливи

много важно е присъствието на Краси Занев

стига ни занимаваите с глупости!

Сега правят демо-сватба, а скоро очаквайте, демо-първабрачна нощ и демо-развод :))

Адаш, честито! Ти докато бърканичкаш мога ли да подам на булката дръжката на букета?

разкрихме кои се подвизава под името "кримена от ст.заг". невероятно любопитно е, зашътото това е известна публична личност. интересуващите се ще научат ако платат по 10 евро на калпак по сметката на президенцтвото в пощенска банка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Nai me kefi tova v Otechestvoto - che vsichki sa kato edno glyamo semeistvo: "....а цялото събитие мина и под строгия поглед на бившия шеф на Магистрална полиция полковник Краси Занев.' Krasota!!!

Ама са си лика-прилика по количеството мозък.

тая галена не се ли ожени та сега и за букет се наредила,горката няма кой да го вземе това моме. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Готино шоу, ама защо не съм бил там

чалгаристан абсурдистан...обществени ценности... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Що дири шефа на магистралната полиция на този резил?Или е шеф и на магистралките?/на тия ,дето са били на това интелектуално събитие!

Ох, добре, че вече съм омъжена - че си нямам нито татуировки, нито силикон... Каква ли булка щях да бъда, ако сега трябваше да вдигам сватба?! То пък и булчинските рокли една прелест... да се чуди човек коя от тях да си хареса...

само не разбрах какъв е смисъла на тази селска проява???

Ставаме две! И аз не можах да разбера... Срам!

жалко че не е гушнала ...

защо? спасете ни от тези хора. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз помислих, че Златка е хванала букета с някоя друга част на тялото си - напр. с пазвата. Кога ще спрете да публикувате коментарите на недоразумението кремена от Ст. Загора ??

Кримена, фсеки идиот, койту пиши ут толкувъ времи (къту теби)ф диръ, знай чи тук ни съ пиши нъ лътиницъ. Ти убачи си спешен случъй. Утиди са пригледай на лекър пуне той да ти пумогни или да сложи край на мъкити ти.

Не разбрахте ли, че постовете са саркастично намигване към всички пишУщи неграмотници. С тези темпове на масово изпростяване, не е много далеч времето, когато постове с такъв правопис ще са преобладаващи.

за съжаление си прав

Аз пък е обичам Кримена и съм нещастен дето не и оставят творбите с оригиналната литерация. Добре, че има начин да се прави обратно, щот ги колекционирам

нииднукратну ас ми са е одавал случаи да са обива фаф защита на флубинити...от мозик. свят и сцена на бг.....дали сас дикултето си или сас раце или сас ..другу убачи е оспяла да гу хвани тоз бокет....заразитилин е примира и пуказатилното себютрицание на бг-звиздити....тук фаф дир фсеки ги опсипва сас завистливи фикалии убачи те-бг звиздити стоят нат тез нища....коиту са смеи пуследин са смеи наи-дубре.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе мацка я я иди на лекар да се прегледаш може нищо да ти няма.