Константин: Надя е перфектна в леглото, не ме ревнува

Фолк изпълнителят Константин не пести похвали по адрес на половинката си Надя. Той заявил, че е доволен от това, че настоящата му любов се представя перфектно в леглото.

Обратно в новината

Коментари - Константин: Надя е перфектна в леглото, не ме ревнува | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя, па! Това демонстративно поведение, насочено срещу бивши, подхожда повече на жените. Егати елементарното същество! Имам чувството, че от месеци води въображаем диалог с Райна в медиите. Чест и прави на Райна, че диалогът, както казах, е въображаем...

От такова разголване ми стана неприятно и гадно'изникват ми разни неща 'той е бил мн мн елементарен и вижда в нея сигурно само нещо като с. играчка 'не го впечатлява с друго'жалко' секса е важен 'но аз виждам в човека до мен толкова други неща че и проблеми да има пак ще съм с него

Коце ако си един нормален мъж никога не би говорил подобни неща . никой не се интерисува от личния ви и интимен живот . но явно и двамата сте на един акъл - който в прочем изобщо ви липсва

Аре Коце, стига си ръсил простотии, тая е на светлинни години от Райна. Ясно е, че правиш всичко само , за да дразниш Райна. Тя има повече достойнство от теб. Престани вече, на кой му пука какъв секс прави Надето. Аре гушкайте се там и не ни занимавайте с вашия интимен живот. Има да гониш Райнето ама тя срещу тебе тича и няма как да я хванееееш.

ГРОЗНО И ПРОТИВНО СЪЩЕСТВО Е ТОВА НАДЯ.

Докога в България ще има хора,които са иэвестни с това,че спят с някой или эаради роднински връзки..Има много по-достойни эа внимание хора.Тоя Константин вече вэе да става много беэинтересен в опитите си да е интересен,а эа госпожичката съм беэ коментар.

Коце, да не би да те се е допикало ?

Коцето е някакъв комплексиран петел,който се хвали с интимния си живот.Не може един мъж да говори така.Тъпо е.А Надя е красиво момиче и бъдещето е пред нея,ако не е той,друг ще е.Мислят,че като са фолк певци всичко им е позволено.Забравят се.

Има вид на продавач в селски магазин! За съжаление от такива псевдозвезди се превърнахме в Чалгаристан.

При положение, че Коцето се прибирал късно и не обръщал внимание на Надето по негови думи, не разбирам откъде самочувствие да твърди, че били заедно. Това ако е заедност, здраве му кажи...

Ти така казваш ,защото не си бил с Азис ... или пък си бил?!

По-смешна любовна история от тази няма: горд, зарязан мъж решава да си отмъсти на известната си (бивша) приятелка, като прави публична новата си връзка. Той, разбира се, прави генерална грешка, защото ние, жените, не се впечатляваме от подобни изказвания (жребец, моля ви..), а от действия. Когато Коцето блесне с нещо истинско - албум, награда, пък било и годежен пръстен, тогава Райна може пак да му обърне внимание. НО с подобни ПР акция само й затвърждава решението, че не е бил подходящия за нея. За нас - публиката, остава сеира :))

Ако не можеш да се справиш ние ще ти помогнем дъртьо!

Ами ако това е единственото "хубаво нещо", което можеш да кажеш за това момиче....

е, няма лошо, че се прибираш когато ти е кеф и не й обръщаш достатъчно внимание - как иначе мадамата ще прави секс КОЛКОТО СИ ИСКА с другите си приятели, а пък и на теб нали ти е УЛЕГНАЛ :)))) Така хем ти правиш секс колкото можеш, хем тя не ревнува :))

на тая Надя корема и е по-напред от циц-те,не става

подхождат си-и двамата са глуповати,простовати и дебеловати

мисля си,че когато е давал т'ва интервю си е мислел как Райна ще го чете,смях,колко му личи,че се пробва да и прави напук,ама на нея като я гледам колко и дреме

ТОЯ ЧОВЕК БЪКА ОТ КОМПЛЕКСИ,А ДЕВОЙКАТА СПОКЙНО МОЖЕ ДА ПОЗИРА ЗА НЯКОЯ МАНДРА

тая изглежда поне на 30,ебати геврека

леле тоя няма никакъв респект към това момиче ,толкова си личи,че си е взел няква там да си я манипулира,как си знае,докато се влачи по задника на Преслава,

аз други неща чувам,че не си от най-потентните:))))))

Коце, батка! На твоите години карах по- нови коли. Та нормално е да си като жребец.После идва трудното доказване и на по-употребявани таралясници. Не си мисли, че си с орлите ! А да се хвалиш с неща които принципно са скрити от завеса си е чиста проба дупене на площада.??? Ще се запиташ защо? Ами защото да разкриеш какво си играйкате в кревата е все едно да си събуеш гащите на мегдана, повтарям на мегдана на селото ти и да се надупиш та всички да видят какъв си пъпеш недозрял.

Опитва се момчето да забрави Райна, като избива комплекси.Да беше мислил преди да тръгнеш с това кюфте Коце, вече е много късно..............тя си има Светльо.

Всички коментарии са единодушни. браво. Остава човека да ги прочете и се доразвие, ако може. Иначе не може да пее, а това не се учи.

Коце, не ти вярвам. Дай да я пробвам и ще ти кажа.

Какъв "фолк изпълнител"?Да не би да пее народни песни?Коце си е чист чалгаджия.Трябва да го съдят за насаждане на простотии в държавата.

Никой не се вълнува от това, Коце.Не виждам защо го казваш? Всички нормални хора правим секс, но тези над 13 години не го обсъждат с целия свят. :)

Правилно,кой го интересува.Той се оправил с пеенето,че ни занимава с нещо, дето сам го оценява като "перфектно" (или поне си мисли че е сам :):)

Да, той много разбира от секс, тоя селски тъпан...

един съвет към такива като ТАКА НАРЕЧЕНИЯ КОЦЕТО: такива строго лични неща НЕ СЕ СПОДЕЛЯТ

искамe клипче, искамe клипче, искамe клипче............тра-ла-ла

много си сладък! развесели ме страхотно!

Абсолютна простотия. Момиченцето е красиво и да се спасява навреме.

Истинските неща се чувствуват'и да не се говори за тях'няма смисъл да и прави реклама на момичето'даже я злепоставя'

КОЦЕ НИКОЙ НОРМАЛЕН МЪЖ НЕ СЕ ХВАЛИ С ИНТИМНИЯ СИ ЖИВОТ!НЕ РАЗБРА ЛИ ,ЧЕ НАДЯ ТЕ ИЗПОЛЗВА.АКО НЕ БЕШЕ ТИ С КОЙ ЩЕШЕ ДА ОТИДЕ ДО ТАЙЛАНД И ТО ГО НАПРАВИ НАРОЧНО НА РАЙНА ЗА ДА Я ВИДИ.КОГАТО НАДЯ ИМА КРАСОТАТА И ДОСТОЙСТВОТО НА РАЙНА,А ЗА ПАРИТЕ ДА НЕ ГОВОРИМ МОЖЕ ДА СЕ СЪРЕВНОВАВА С НЕЯ.КОГАТО НАДЯ СИ СПЕЧЧЕЛИ ПАРИ И САМА ОТИДЕ НАКЪДЕ КАТО РАЙНА ТОГАВА МОЖЕ ДА ИМА НЯКАКВИ ПРЕТЕНЦИИ. МНОГО ТЪПО МОМИЧЕ И ГОЛЯМА ИЗПОЛЗВАЧКА НА МЪЖЕ.

аве коце толкова ли ти е хубаво с тази, че постоянно тичаш по задника на преслава???? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Коце, Коце, добре, че те остави Райна. Може ли да излезеш и да говориш такива неща за жената до тебе? Или тя е комплексарка, или ти. А може би и двамата? Хайде със здраве и не говори такива неща, че страшно се излагаш...

Мисля че интимния живот на всеки е мн мн личен и мисля че е неуместно и простовато да го навираш на хората ' истинският мъж показва други неща 'а относно приятелката и да го ревнува няма избор'кой ще я води в Тайланд

Коцето е сладур!