Тя е млада, а аз съм жребец. Правим секс толкова често, колкото ни се иска! Разликата в годините няма значение. Надя харесва улегнали мъже, а пък аз съм младолик, така че всичко е наред”, споделил певецът.

Любимата на Константин не го ревнува от фенките му, пише bliasak.bg. „Ако Надя реагираше по-остро, че се прибирам късно или че не й обръщам достатъчно внимание -  нямаше да сме заедно”, отсякъл той.

Изпълнителят обаче не пожелал да коментира темата за сватба и да афишира плановете си. „Тъй като двамата с Надя сме суеверни, няма да ви казваме. Предстоят ни само хубави мигове! Ще разберете след няколко месеца”, тайнствено заключил той.

При поредната си изява в популярния столичен фолк клуб Ориент 33,  изпълнителят дойде с половинката си Надя и компания от верни приятели, сред които бяха колегите му Соня Немска и Ерик.

Вижте снимки на Надя >>

Вижте кадри от новия клип на Константин >>


"За мен няма връщане назад. Вече имам нов живот и той ми харесва. Всеки разбира любовта по неговия си начин" - коментира екс половинката на Коцето Райна слуховете, че с Константин всъщност в момента си правят напук и скоро ще се съберат.

Последните изяви на Райна >>

Още снимки на Райна >>