Филип Киркоров забъркан в нов любовен романс

Папараци изловиха звездата на руския шоубизнес с бившото му протеже Анастасия Стоцкая, с която той гостува в България през 2004-та.

Обратно в новината

Коментари - Филип Киркоров забъркан в нов любовен романс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотно излъчване имат , а пък са и много талантливи!!! Нека ни радват с нови песни!!!

не само филип, и аз на млади години се отебах в руся. понякога се случваха дневно по 5-6 сеанса с различни "девушки". рускините си свалияха сами гащите само от поглед, защото музиците им бяха вечно пияни и не се интересуваха от тиях, а само от водката. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

какво друго мозе да се очаква от един варненски "гларус"? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Двамата танцуваха в едно предаване и буквално искри прехвърчаха между тях. А пък Киркоров беше в журито и гледаше жално....младото си е младо. Всички коментираха, че се усеща првличането и любовта, които се зараждат помежду им, наистина са страхотна двойка - Настя и Алексей. А дядо Киркоров вече за нищо не става....

ФИЛИП Е СУПЕР

прилича на Алочка на младини!

О майко, тоя Леденев е ебаси пича. Ако съм на тая и без пари го взимам.

га беше млад се продаде на ала сега събра пари и слава и вече той подбира младо ,само дано не му се връща и таз младата ,да е при него само за това ,за което той беше при старата ,а иначе ала имаше вкус за мъже ,тоя намя вкус за жени

Млад, богат, талантлив, пич отвсякъде-за какво са му баби?

И той вече не е първа младост....

Това не е вярно!!! гаджето на Настя се казва Алексей Леденев! Погледнете в гугъл за какъв невероятно секси младеж става въпрос, Киркоров не може да му се намаже на малкия пръст!!! Като преписвате от чуждата преса, поне преписвайте вярно.

браво филип браво киркоров наи после добро попадение *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво!!! Много по-добре с млада красавица,отколкото със стара баба!!!