От два месеца насам, топ новина в руската преса е слуха за подновения любовен романс между Филип Киркоров и бившето му протеже Анастасия Стоцкая. Преди няколко години, руската мегазвезда бе ментор и продуцент на начинаещата певица, а 2004 г. представи своето протеже на българската публика в София и Варна в шоу-спектакъла “Чикаго”.

Вижте снимки на Филип и Ана >>

За никого не е тайна, че преди няколко години Филип Киркоров хвърля око на младата, талантлива и перспективна певица Анастасия Стоцкая. Неизвестната Настя в миг се превръща в най-популярната млада певица в Русия. По времето, когато гастролират с шоу-програмата "Чикаго", наблюдателни колеги тиражират версията, че двойката страстно се целува по самолетите.

Местната преса постоянно тръби, че съпругата на Филип Алла Борисовна вдига бурни скандали заради контактите на мъжа й с красивата девойка, а това допълнително задълбочава разрива в отношенията на звездната двойка. Няколко месеца по-късно обаче между продуцента и неговата подопечна се раждат разногласия. След поредния голям скандал Стоцкая спира работата си с Киркоров, за който се говори, че е разочарован от своето протеже, защото не успява да оправдае надеждите му.

В началото на 2010 г., Филип Киркоров и червенокосата красавица се срещат отново на снимачната площадка. Страстите избухват с нови сили сякаш никога не са затихвали и дават повод за подновяване на слуховете за любовен роман. През март, Анастасия Стоцкая се появява официално с Филип на премиерата на романтичната комедия "Любовь в большом городе 2", в която той играе една от главните роли. Няколко дни по-късно двамата отново са заедно на премиерата на  “Алиса в страната на чудесата”. Двойката прекарва заедно цялата вечер, държат се за ръце, гледат се влюбено, разменят си нежности.

В редица интервюта след тяхното събиране, Стоцкая споделя, че романсът й с Филип Киркоров все още не е приключил. И ако досега е имало само недоразумения и недомлъвки, то времето е успяло да сложи всичко на мястото му. Неотдавна, Настя дори признава пред журналисти, че...мечтае да се омъжи за Филип Киркоров. Освен това, певицата била готова да му роди дете.

В края на юни, Филип Киркоров отново ще пристигне в България по покана на компания Degris, и ще даде старт на националното си турне “Просто подари” с впечатляващо шоу в София, в зала 1, НДК. Билети за пищните шоу-спектакли все още могат да се намерят в мрежата на Eventim и касите на НДК.