Славея Сиракова разкри защо е сложила силикон

Славея Сиракова е по-голямата от двете дъщери на Илиана Раева и Наско Сираков. 25-годишната брюнетка напоследък “хвана тен” от светлините на медийните прожектори.

Обратно в новината

Коментари - Славея Сиракова разкри защо е сложила силикон | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много си грознаааа,бегаййй

защо трябва да бъдем толкова негативни към момичето . Това е въпрос на лична преценка и не бива да се отнасяме злобно . Много е симпатична даже... За всяко нещо злобеем. така е решила така е направила какво толкова има лошо .

Чудесно оправдане за нуждата да се тунингова.То като няма акъл -няма.Не мисля,че е грозно момичето,но не това се обсъжда в статията.Чудя се само кога ще спре тази изтерия на фолк гърлите,които непременно трябва да са пипнати с поредната най-велика хирургична интервенция на пазара.

нещо не ми харесва не знам защо ...

Е, хубава е! Няма красиво излъчване, но е има красиви черти. ;)

Виж й снимка в анфас и тогава говори за красиви черти. Не виждаш ли, че фотографа се затруднява да измисля невъзможни гледни точки за да разкраси положението.

направо ми е мъчно за това девойче,горкото ослабнало и запреличало на нищо,добре че сега си има поне цици,защото явно другото се е стопило!!!!!!!!!!!!!

НЯМА ЛИ ДА Я МАХНЕТЕ ТАЯ ПИСНА НИ ДА Я ГЛЕДАМЕ ЕГАТИ НАХАЛНОТО СЕМЕЙСТВО ЗА ПАРИ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО ЩЕ СЕ СЪБЛЕЧЕ

Майка й е още красавица и държи здраво "короната"! Както и....Лили Игнатова.....Без силикон!!

Сложила си е силикон, за да компенсира липсата на мозъчни гънки. Ама то с тея родители, които все повече започват да приличат на мутри какво да очакваме от момичето? Толкова му е умствения багаж.

Добре де....а срещу умственото отслабване какви мерки взе?

хаиде стига с тази злоба-много си е красиво момичето. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

о, да това определено е основателна причина

на Сираков се е метнала тоя оправи националният..

Куха си като пробита лейка!

Чалга културата е доминираща !!!

Много досаден ПР си прави това момиче. Нямам нищо против, но първо да направи нещо в живота, с което да изпъкне, да я забележим и после да се държи сякаш е мега звезда.

Изобщо нямаше смисъл да обяснява.. Едно единствено нещо кара кухите лейки да си слагат тези боклуци по тях- КОМПЛЕКСА ЗА МАЛОЦЕННОСТ! Като сложат тези торбички, смятат, че са по- умни, интилигентни.. а всъщност са си същите кухи ЛЕЙКИ! Жалко за тях..

в много от случаите и мъжете карат жените си

Страхотен коментар! Поздравлемия!

Жалко за нея......

при цялата известност и всичките си пари наско и илиана отчуваха това нещо?!?!ндааа трагедия. -покажи си сл..вата и б...ските ставаш по-известна от мама и тати дето станаха известни с някакъв си спорт колко недостойно занимание. НАСКО, ИЛИАНА това ли си мечтаехте ?