Глория с фотосесия в милитъри стил за новия си клип

Глория пусна новия си сингъл, който носи предизвикателното заглавие "Целувай още". Милитъри вид за фотосесията певицата доби благодарение на най-актуалните за сезона тъмни очила.

Обратно в новината

Коментари - Глория с фотосесия в милитъри стил за новия си клип | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мили хора, детето на глорчето не е от илийчо, а от жоро сръбския.

Вън чалгата от ефира в България.Такива като Глория и тем подобни "певици" с по едно име допринесоха много да сме в положението,в което сме.

много сте злобни бе,много 1.Глория изглежда страхотно,дай боже масата жени да изглеждат като нея. 2.Има глас,слушах скоро македонски песни в дует с нея-страхотен глас,по-скоро за народни песни,отколкото за чалга.Харесвам я.

защо има толкова злобни хора? жената си е хубава и няма нищо лошо в това , че прави всичко необходимо да изглежда добре.

до сега няма нито един хит!!!!!!!!!!!!!!!Горкатаааааааа...................

Тази - с перманентния грим и силикон с изтекъл срок на годност по джуки и цици за какво си мисли, че е красива и актуална? Не звучи ли кич-ретро? Не и слущам узиката, нито ме интресува, но просто се забавлявам, потраквайки по клавиатурата:)

кой каквото и да ми говори тази жена изглежда доста завидно за възраста си!

факт е , че изглежда много добре , но според мен изказването " изглежда завидно за вузрастта си" е неуместно , все пак жената е на з6 години , не е чак толкова стара... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

офффффффф свещена простота

как може да сте толкова задръстени от комплекси и постоянно да плюете и критикувате другите. Всеки има право да харесва или да не харесва някого,но от толкова злобни коментари няма нужда

ДОЛУ ЧАЛГАТА , ПРОСТОТИЯТА И СИЛИКОНОВИТЕ МЪРЛИ !

Надута,дърта селянка

трябва да си сляп ,или мноого завистлив,за да си кривиш душата и да кажеш ,че Глория изглежда зле и че е стара.очевидно е ,че изглежда супер добре и много по-добре от доста 20 годишни девойки с раздрусани телеса .а преди 20 години,погледнато от сега ,всички сме изглеждали смешно -предвид това,колко сме се изменили вече и предвид тогавашната мода в България.

СНИМКИТЕ СА МНОГО ДОБРИ ТО СЕ ВИЖДА :)

Ах,колко сте злобни и как завиждате на хората!Жал ми е за всички вас!

На кой завиждат бе? На тая простакеса ли? Ако на тая някой завиди, направо е много зле.. Всеки има право на мнение... Аре оди се пери и ти...

Тая не я познавам.Да не работи на магистралата?

плюйте плюйте , ама е хубава...

Даа... и тъпа като банатска гъска.. Голям праз, че е просто хубава..

Като играе яко ножа и баба Яга става красавица!!! .... я виж снимки на тая от преди 10-15 год. пък тогава ми говори, че била хубава.....

Много добре си изглежда жената, какво я обсъждате толкова. Старичка, но много запазена. В последно време взе да си показва краката, а това е супер :))

Абе, тая Глория не остаре ли??

Надута,високомерна и адски алчна жена-няма такава друга в този бранш.

Фотошопа е ВЕЛИИИИК!!!

аууу, колко е красива- мале, мале малее, въййй!

въпрос: ''КАКВО ДА МИ ЦЕЛУВАШ ОЩЕ''?

Kаква е тази дума "милитъpи"?? Hямa ли хубава българска дума "военна"?

глория е идял зажена,особенно тази песен емн хубава... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо се тровите с толкова злоба бе хора, тя рефлектира върху вас!

само като чъес несто за глория, не е нъжен някакув коментар..... за мен глория е номер едно.... това е глория........ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

О, колко прости хора има само? Все нещо им пречи. Никога няма да се оправиме с такова мислене. :(

тая още ли пее.а кой я слуша?

обожавам тази жена !БРАВО за нейния стил и избор на песни!

Стига с тази Глория бре ! Това си е нашата Галя от Две Могили, русенско. Пееше в едно заведение в гаровия подлез с един цигански оркестър. И това не е шега или заяждане. Напълно сериозен съм.

Е, и? Това показва колко е постигнала с времето. А ти откъде си и до къде стигна и кой с какво те знае? И го казвам, въпреки че чалга не слушам, но ...не бих простил на тая. Има кой да я слуша...

На тези снимки Глория е много красива!

ами помоли я да ти услужи с някоя др. хилядарка (в евро) и бас хващам, че ако легнеш под ножа ще си поне 100 пъти по-красива от нея.....

кво е това ,,милитъри" аз съм от село и не знам.много купешки думи направо се шашнах.

ами като си селянин и необразован за квос ядаш на комп?

Аз пък се чудя какво ли е това нещо "стайлинг". Явно сме прости хора ние двамата с тебе!

Тази поза с отворените напомпани с гел устни отавна не е актуалн вече.

фотошопът е голяма работа

Страхотно изглежда за 50-годишна жена!Браво, добре й се е отразил лифтинга, липосукцията, силикона и изобщо всякаква новост, която излиза на пазара с цел подмадяване. Защото аз я помня преди 20 години - беше едно заоблено кюфте с целулит и кичозни тоалети, треперейки някой да не й отнеме Загоров/баща на дъщеря й/. Че кой я слуша тая измислена певица вече ???

не е на 50, а ти на неините години как ли ще изглеждаш? освен ако не си на толкова.

50 годишна може би си ти или майка ти, но не и Глория, Родена е на 28.06.1973г., направи си труда да сметнеш на колко е... и преди 20 години освен да сте били съученички, не знам иначе къде може да си я виждала... Това женската завист и злоба е нещо страшно...

е,моите почитания,но Глория не е 73 набор,так и се иск на милата ,но е 67 / това е сигурно / и преди 20 години наистина бе6е доста закръглен и груба,Така ,че когато првиш коментар първо ти провери истинската информция,или чалгата е изтрила всички гънки на мозака ти

не знам зщо моите коментари не се публицуват сигурно и този няма, но все пак - аз сам на сащата вазраст като глоря, но не сам баба. не зная на колко години сте вие, но коментарат ви е постен. и стара да е и селянка да е колко такива като нея успяха да стиднат до неиното ниво. направете и вие нещо та всички да ви знаят по име пак тогава коментираите другите. чалга не слушам, но които си го може си го може. да не би малките циганета на по 1ш-18 които "пеят" в момента да са по добри.

абсолътна истина!!!!!харесвах гло преди 20 години като наи добра певица,но си беше къфте!!!хубави песни и силно изразена хубава визия на селска певачка!!!обаче пееше наи хубавите и без подтекст песни!!!беше истинска!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хубави са снимките, но защо всички от тоя бранш се снимат с отворена уста, не знам

А аз знам :)

просто по навик, те и без т'ва не могат да си затворят устата, дори и да искат!