Луиза Григорова и майка й Ивет: Приятелки сме!

"Всеки Божи ден благодаря на Господ, че имам мама, защото тя е невероятна…. Мама винаги е била най-толерантната майка" - споделя нашумялата покрай участието си в "Стъклен дом" актриса Луиза Григорова.

Обратно в новината

Коментари - Луиза Григорова и майка й Ивет: Приятелки сме! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мен пък много ме кефи!!! Като актриса си е супер тва ,че донякъде има връзки чрез майка и няма нищо лошо даже си е много добре за нея!!! Ами ако не ви харесва защо си правите труда да четете във форуми за нея с т.н. колкото и да я обиждате нали сега тя е преуспялата и тя учи в "Натфиз"

Е как няма да благодари на Господ, че има майка си, нали без нея никой никъде нямаше да я вземат да участва ... камо ли пък да учи в НАТФИЗ. Може да е красива, нека си е модел. Обаче за актриса е тотално бездарна ... на нея всяко изречение, без значинеи от вложената емоция, и е в една и съща интонация. Браво, Луиза! Давай все така! А ние ще се правим, че си звезда, защото тези от БТВ ни внушават, че всички в "Стъклен дом" са.

играе много добре красива е ама по характер близките ми казват че е пулна дупка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Може да е хубава, но е дървена за кино. В театрална постановка може да чупи стойки и да се върти като куче което си гони опашката, но в китото се играе. Ще сбъркам ако кажа че е малка и затова греши. Човек остава такъв сухар и дървеняк до края.

"Искам да се науча да съм като нея, а не чак толкова спонтанна, колкото съм" - споделя Луиза. Е,нали си имаш все пак и татко,той вероятно е емоционален човек?Надявам се;)

Аре стига ве! К'во и е на момичето? Хубава е, нали само я гледаш, не е ти спътник в живота!

страхотно казано; няма какво да добавя. само се присъединявам

Хвани едната,па удари другата.

Ако не беше мама, никой нямаше да забележи това девойче. Супер безлично и некрасиво.