Eл Макферсън и Ани Лейбовиц дойдоха у нас за топ изложба

Легендарният топмодел Ел Макферсън, фотографът на Мерилин Монро Лари Шилър, прочутата фотографка Ани Лейбовиц са само част от световните знаменитости, дошли в София за откриването на изложбата на най-скъпо продаваният китайски художник Зенг Фанжи.

Обратно в новината

Коментари - Eл Макферсън и Ани Лейбовиц дойдоха у нас за топ изложба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гениите са "непреходни" ... !!!!

Ами така ще изглежда като не пуши и никой не пуши около нея.

Kaртините са много философски, хубави и интересни. Наистина много вълнуващо събитие! Дано хората осъзнаят какво всъщност се е случило.

Според мен по атрактивно е било присъствието на Ел Макферсън отколкото картините на китайския художник....Ей,тоя баце Бойко пак са облажи до хубава жена да бъде-преди Цеца Величкович,сега Ел Макферсън

Уважаеми г- н Val62, откакто се почувствах леко, унесено и неземно щастливо пред картина с цветя в Рига вярвам че тази изложба ще Ви хареса. Голямото разнообразие на цветове, красивото им съчетание и щастие от душа предадено с кеф.

Очаквах световния елит да дойде на концерт на Преслава, а пък те на някаква си изложба!? Тц, тц язък!

Аз за някое участие на Азис се надявах да дойдат, а междудругото и Ел Макферсън да си хареса Коко Динев, ама не би. Може другия път да й излезе късметът да види тя що е истински мъж.

Тази жена е на 47 години Дано и ние така изглеждаме на 47

Макферсън съм я виждал и по би ми било интересно да видя някои от изложените картини....не че съм разбирач, но от любопитство какво представя у нас най-великият китайски художник?!? Защото всички знаем , че тяхната култура е малко странна.......

Е кое пък и е странното на китайската култура?!

Кое не е? Азиатската култура и културната им философия като цяло е толкова далече от европейската колкото въобще може да бъде.

ей тва е жена, бате

Браво!!!Има надежда,че е останала някаква одухотвореност у българина.(надявам се,че и млади хора са посетили изложбата)