Турнето на “Пайнер” безплатно заради кризата

Преслава, Борис Дали, Илиян, Константин, Елена, Джена, Анелия, Галена, Емилия, Мария, Андреа и Цветелина Янева - това са имената, които ще участват в традиционното фолк турне.

Обратно в новината

Коментари - Турнето на “Пайнер” безплатно заради кризата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Райна отказа да участва на турнето по лични причини. Ако трабва да съм точна-иска да избегне срещите с Коцето и Надето,защото те ще са си заедно по градовете. Неловко е нали?

Не безплатно, ама и пари да ми дават пак няма да отида при тези малоумни чалгаджии. Опропастиха народа, а най е тъжно, че толкова млади хора са с промити мозъци .

С дълбоко прискърбие научавам, че тази година ще идват и в нашия град... Дано концерта им съвпадне с отпуската ми...

Не може ли изобщо да няма концерт заради кризата?

чух,че ще пеят без пари щото наесен ги забраняват.има законопроект за забрана на чалгата като израз на ниска духовност.ще бъдат унищожени записи и клипове. на певиците се дава възможност да си сменят жанра/пр. опера/ или работата.

Нито съм ЗА ,нито ПРОТИВ,има я тази музика,има хора,които я слушат,нека си я има.Отсъствието обаче на големи имена като Райна,Глория,Камелия и Ивана пак показва,кои фолк-дами държат на доброто си име!Тези,които ще участват са кич и пародия!

на крива ракета ,космоса и крив,бг работа !! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кака Ви Веси е рокаджийка.И иска да чете и нещо за рокаджии.Вярно,"Епизод" нямат силикон,не пущат порноклипчета в публичното пространство,не са близки с Коко Динев и не се омъжват в широко оповестявана гей-сватба от всички медии,не ги разбират те тия медийни трикове,НО МНОГО ГИ ХАРЕСВАМ.Тая песен за Паисий ми е любимата-заради църковнославянските мотиви,преплетени в рока.ТЕ СА СУПЕРЗВЕЗДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!

Трябва да има възрастово ограничение на тези концерти. А се моля някой ден да отживеее тази скапана музика. Това не е концерт. Да сте видяли инструменти които да свирят докато "изпълнителите" грачат?!?

данчо-ходи се пери

Дано не идват в Бургас, или ако идват да е някъде към края на града,а не в летния театър, 4е през лятото много се 4ува.Заради тях трябва да затваряме прозорци

Защо северозападна България е ощетена само с един концерт и то в Монтана , че това град лие !!!

Това което сте написали са пълни глупости. Всички слушат тая музика но не си я признават.

Не съди за другите само по себе си ;) Само виж колко ще е пълен стадион Васил Левски през следващите 2 вечери ;) И пак си помисли кои, аджеба, са "всички" ;) ;) ;) ;) ;)

Ами София с навлеците чалгаджии наближи милион и половина. Що да не нанапълнят един стадион. Софиянци ще им оставят място за това... Само тия от градския транспорт ще напълнят един сектор.

Всички слушат ама друг път! Колкото по-бързо си замине тази скапана турско-циганска музика от България, толкова по-добре!!!

ДОЛУ ЧАЛГАТА , ПРОСТОТИЯТА И СИЛИКОНОВИТЕ ВЪРКОЛАЦИ !

Когато ги псуват и бият на площада също да е безплатно, а не да тръгнат да съдят хората че не ги харесват. Гадно е, но като всяко безплатно нещо ще благодарим. Как е казал Вуте: Шамар да е, аванта да е. Успех и дупе да им е яко на чалгарите!!!

Надявам се ,след безплатните концерти на долнопробната чалга да последва и заплащане на слушателите й.

аз предлагам,да съберем пари и да има платим ,да не пеят!не че те ще се сетят да пеят де,ама поне да не ни занимават с тях.даже имам още по-добра идея-целият паинер на чело с митио ,да ги командироваме с еднопосочен билет на никои самотен остров и там да си пеят цвилят и излагат колкото си искат!

Гордея се, че моите деца НИКОГА не биха отишли на такъв концерт, защото имат класа !

отново публично насърчаване на масовата деградация на младото поколение...Боже Помогни!

само метъл до гроб

HAIL AND KILL!!!!!!!!

БЛАГОДА ТИ БОЖЕ! Най сетне добра новина!!! ИМПЕРИЯТА НА ПРОСТОТИЯТА И КИЧА ЗАЛЯЗВА!!!БРАВО!

Ето така, така се насажда истинската култура!

Супер!Нямам търпение турнето да започне и да следя по ТВ Планета всички дневници за всеки концерт.Дори ще присъствам в някои от градовете.Щ е е много яко и ще се забавлявам.

А защо не вземеш и да млълкнеш а?

мъка пълна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ще е поредната простотия до шия! После защо децата ни са с курвенско поведение още от 2-3-ти клас, а в 5-6 са били с по 5-6-ма!

Малко е само да е безплатно, ТЕ трябва да ми платят, за да отида.

Дано все по малко хора се поддават на тази долнопробна музика! Това че концертите са безплатни може само да ме радва, според мен чалгата е в упадък но все пак доста неща около нас остават да са "чалга" :)

Айде пак в градовете цигания и простотия :(.

Никой не Ви кара да ходите на концерт и ако децата Ви са възпитани по Вашите разбирания, те също няма да проявявят интерес. И няма нужда да пишете злобни коментари за нещо, което не Ви интересува или се чудите къде да плюете, че да Ви олекне от проблемите Ви.

Е само тва ни липсваше - ОЩЕ ПРОСТОТИЯ , ПРИ ТОВА БЕЗ ПАРИ . От името на партията и лично от мое име БЛАГОДАРИМ за Примоцията . Ударението на Благодарим е върху ДАРИМ. Напред към чалгария !!!! ихааааааа

НИКОГА НЕ СЪМ ХОДИЛА И НИКОГА НЯМА ДА ОТИДА НА КОНЦЕРТ НА ПАЙНЕР,ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ БИХ СТЪПИЛА ТАМ!

Благодарим ви, инж. Димитров, ама нямаше нужда...

горките ни деца! само им промиват мозъците! тези гнусни чалги направо опропастиха 2 поколения!!!!! отврат!!!

айде стига сега пък чалгата опропастила поколения българи!!! Опропастени са тези деца, чийто родители не са им купили нито една книга не са ги завели нито веднъж на театър или опера и не им обръщат никакво внимание дори когато децата им ходат като проститутки по улиците. Ама чак пък чалгата да е виновна за цялостния упадък на обществото ми звучи доста смешно изказване.