Светът отново си спомня за Майкъл Джексън

Днес се навършва една година от смъртта на Краля на попа Майкъл Джексън, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Светът отново си спомня за Майкъл Джексън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сабудих се тази сутрин и се надявах 4е см санувала 4е преди една година савсем не лепо си отиде един 4овек, които освен 4е е световна звезда преди вси4ко е 4овек, които има6е голямо желани да ни нау4и да се оби4аме и уважаваме помежду си, разбира се неуспе6но...... отиде си голямият талант не разбран от много хора, но тои 'ще живе ве4но.. защтото богоизбраните не умират,оби4ам те Маикал по4иваи в мир

Наистина най-големия!R.I.P.

Учудва ме непукизмът на бабата. Децата не трябва да се справят добре, а най- добре. За това са нужни най-сръчни преподаватели по музика, танци. Ако толко много пари не накарат децата да дадат максималното на кое са способни, значи Майкъл е умрял напразно.

ами ако децата му не се интересуват от музика и танци от физика например????

ММмм, че светът забравял ли го е , че да си спомня

RIP

Самия факт, че в тези коментари няма нито един злостен, говори какъв човек е бил. Толкова е жалко , че го няма вече

Все още ме боли като си помисля, че него вече го няма и че неуспях да го видя на живо на някой от неповторимите му концерти , от които всеки път щом гледам видеоклип настръхвам. Изпитвам яд , че си отиде толкова рано тъкмо ,когато всички ние , израснали с неговата музика , очаквахме голямото му завръщане, можеше да даде още много на света.Надявм се , че Майкъл никога няма да бъде забравен и дано всяка годишнина от смъртта му бъде отбелязвана достйно !

Оф. дир, престанете да го наричате Джако, човека си има име и не е Джако!! никога няма да те забравя, мисля за теб всеки ден

Невероятно тъжен ден:(. Дано Майкъл е на по-добро място! R.I.P.

не се ли научихте,че не е яко,а яксон?още не мога да повярвам,че бях на крачка да го видя на гиво!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

почивай в мир Майкъл.

Най-големия...

не е "Гари",а Гери,Индиана.Жалко за него,наистина ще остане краля на поп музиката!

Смърт ли...той никога няма да умре!Велик,Велик,Велик!!!!!

Неповторим и незаменим! Жалко, че остана неразбран от толкова хора. Както гласи една мъдра мисъл - "Когато вършиш добро, ще ти припишат егоистични мотиви и задни мисли, въпреки това, прави добро." Почивай в мир, Майкъл.

Една година без един от най-големите символи на няколко поколения... Почивай в мир, Майкъл! Днес, пред Народния Театър в София, в 20.00ч., всички фенове на Майкъл в България ще му отдадат почит като част от глобалната кампания "World Cry 2010".

Почивай в МИР, МАЙКЪЛ!!! Не съм сигурен дали повечето хора осъзнават колко добър човек си бил ти?!?!...... Важното за мен е това, че си правил добрите хора - още по-добри!!! А дори и лоши хора, които познавам те харесват - надявам се да им влиаеш и на тях положително! Няма да те забравя!!!.........

Гениален, никой няма да го повтори! Мъчно ми е за него-можеше да даде още много на света...

най -големия ,за съжаление той беше изпозван като машина за пари.нямаше личен живот милия.