Мария Игнатова избра свеж летен стайлинг

"Господарката на ефира" Мария Игнатова застана пред обектива на фотографа Тихомир Рачев за стилна лятна фотосесия за юлския брой на сп. Интро.

Обратно в новината

Коментари - Мария Игнатова избра свеж летен стайлинг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма, тая кво ми се праи на успешно пробила в кариерата?! Я да взема да я напръскам хубаво, белким спре да се навира където й падне по хората------С кавалерът й нещо май се поизчерпаха напоследък и поомръзнаха на зрителите, че и на зрителките, ха-ха-ха.....

Слаба фотосесия.А Мария има нежна и изтънчена външност.За актриса не става но пък има други заложби които явно са оценени високо от когото трябва.

Не, сладурана е от всякъде. Кефи ме. Но изказването е изключително тъпо и дразнещо.

много бездарна и смешна фотосесия, ако може да се нарече така, жалко за т.нар. модел и за фотографа, просто е смешно и жалко

Някакви си там адвокати на Мара,да престанат да пишат,че хората,които не я харесваме и завиждаме.....Няма за какво....Просто мнение.....Има известни българки на които да се възхищаваме. Е,простете Марето не е сред тях! И кой ви знае с какви крокодили движите та тази ви изглежда хубава

понеже отново чета някакви безумия, чието единстевено обяснение е завистта излобата, ето ви няколко видни за всички /освен комплексираните и завистливи същества/ факти: 1. Мария е красива жена. Затова и е имала до себе си мъже, за които вие само може да завиждате и го правите. Те не са я избирали с "вързки". 2. Продецунтите на "господарите" и Пълна лудница" също не свълнуват от връзки кожгато става дума за бизнес. И когато наемат някого на работа - знами той става! 3. Мария е фотогенична. Защото иначе всичик БГ списания нямаше да я канят за кориците си. Направете справка дали има издание, на чиято корица да не е била. 4. Когато има повече богати и супели хора - дължавата също става по-богата 4 безспорни факта, които обаче не можеш да приемеш когато си заслепен от негативизъм и отрицание. Тъжно за вас, никога няма да сте богати и успели:)

За всичко друго си права, но тя не става за актриса. Да се захване с нещо друго, защо я пробутват в сфера за която не е? Може за манекенка и моделка да е перфектна, но за актриса се изискват други качества.

Жено, ако не харесвам нещо каква злоба и завист да изпитвам, а? Човек трябва да приеме факта, че няма начин всички да го харесват, това е. Богатството има отношение към случая дотолкова, доколкото като имаш пари медиите те ухажват по всякакъв начин, иначе откъде да им дойдат парите ако нямат богати спонсори. Това, че някои хора са богати не значи, че държавата ще цъфти и вързва, примери по света много, най-мащабния - САЩ. Таз песен любовна за броя богати и преуспяла държава вече е изпята, така както бе изпята и песента, че всички можем да сме равни. Ако ти си пропуснала тоя момент е време да си свалиш розовите очила, щото реалността е различна и за съжаление тъжна.

много сте прости всичките ,може само да завиждате,на такава жена, хахахахааха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

искам да ви кая да го духате всички, фотото е много добро,а що се отнася до маря тя е една невероятна жена !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мария уж е красива, ама има нещо студено и суховато в излъчването и !

Къде видяха свеж стайлинг с погребален воал и черен костюм? ... и що за наглост е изказването за богатите, като всеки знае как се става богат в България...

Кой оптимист може да нарече ТОВА фотосесия. Дожаля ми за Игнатова - хич не ми хареса.Рачков не е трябвало да допуска тя да се излага така, ако обаче изобщо някой го пита.

Голямо бездарие си Мария

Мария е хубаво момиче,но ако нямаше богат/бивш/ съпруг и богати любовници,надали щеше да се смята за богата и преуспяла!!! По-добре да е по-скромна,отколкото да се фука!!!

Незнам защо,но не я харесвам Мария. И фотосесиятя е грозна и безлична.СЪЖАЛЯВАМ

според мен Рачков сбърка с тази жена.От страни поне тя е не женствена ,не красива,нахална и не много умна.Шоуто му доста се принизи след нейното появяване.Най-добре са със Зуека.А фотосесията е нахално префърцунена,но безлична и безинтересна като самата жена.

Нямам нищо против жената, дори ми е симпатична като водеща, НО тази фотосесия е трагична, а тя самата въобще не е фотогенична. Сори.

богата и успяла - тя, а бедни и неуспяли - всички, които не са нагли и безцеремонни

СУПЕР СНИМКИ

Под "свеж летен стайлинг" разбирам по-ярки, весели цветове и т.н. Иначе Мария Игнатова ми е много симпатична и има страхотна усмивка.

Да се снима жената за това става,ОБАЧЕ ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ВОДЕЩА И ОСТРОУМНА, ЧЕ Е МНОГО ЗЛЕ и покрай нейното бездарие и Рачков и господарите загубиха от всенародната любов

Тез костюмчета са много "подходящи" за лятото. И обувките щото...Само не разбирам пистолета като моден аксесоар ли ще е за това лято или просто се е снимала с играчката на сина си??

Oсобено черното боне - той е най-лятното.

Тоя Тихомир Рачев как от мацката една готина снимка не извади. Пфу - мега зле. А Игнатова е супер мацка.

Колко грозна фотосесия!!

Не само е хубаво - чудесно е..... Особено ако по-богатия и по-успелия си си лично ти....

ПОКАЗНОСТ ЗА ПАРИ. Това е положението в България.Не ми харесва

Тази глупачка какви ги говори-какво ме топлят богатите и успелите -те ли ми плащат тока или ми хранят детето -аман от връзкари в тази държава -некадърници , докопали се до просперитет благодарение на връзки

Скъпа Ванеса, стига с този негативизъм!!! Имаш сериозни комплекси! Идеята е не богатите и успелите да ти плащат сметките, а ти самата да станеш такава един ден! И колкото по-скоро, толкова по-добре лично за теб и за всички останали! За съжаление болшинството българи споделят твоето мнение... И ако не се отърсят скоро от този начин на мислене, още дълго ще си газим в калта...

ТИ ЛИ СИ , МАРЧЕ ИГНАТОВО

Скъпа Мим, идеята ти е много хубава и дай боже всекиму да стане богат, обаче с единия позитивизъм не става. Богатите са си богати и ги боли оная работа за бедняците, навсякъде по света е така, не само в България. И не ми обяснявай, че най-умните стават богати, щото ще станеш смешна.За да няма прекалено много бедни, трябва да има силна държава, ръководена от принципни и интелигентни хора. които да се грижат за спазване на законите от всички граждани. В обратния случай богатите ще стават все по-богати за сметка на бедните, които ще тънат в нищета.

да, мария! дано не те оплуят затова, че си казала тези наща или... че си красива и успешна:))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

господ да му е на помощ на българския телевизионен шоубизнес с такива "олицетворения"!

Ама тази въобще не става.... дори не е фотогенична

колкото по-богати и по-успели хора има в тази държава,толкова по-добре за тях си.Останалите да го ду....т