Андрей и Даниела се развеждат?

Водещият Андрей Арнаудов и сръбкинята Даниела Янков ще се развеждат. Клюката, че с бракът им е свършено, отдавна се върти в медийното пространство, но сега се оказва истина.

Обратно в новината

Коментари - Андрей и Даниела се развеждат? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо всички мразят Андрей Защото е успял в живота

Успял е, но не благодарение на себе си. Някой му набута успеха в ръцете и продължава да му го набутва.

Не ми се вярва Андрей да е толкова тъп, че да изневери на хубавицата Даниела с травестита наречен Маргарита Будинова. Последната е известна, че избива комплексите си като се слага на вече обвързани мъже. Спомнете си, че тази късокрака кльща успя да скара във ВИП Денс и Кристина Милева и Деян Донков, защото най-нагло се преобличала пред него без да го предупреди. Нещастна е в любовта и се опитва да направи нещастни и хората, които не са. Да не говорим за манията й да си показва мъжката физиономия из медиите...Маргаритке, много си комплексирана, мила!

Искам да обърна внимание за това, че Андрей е скрит (прикрит) хомосексуалист. Обърнете внимание как по време на предаванията гледа с възхищение и любов приятеля и партньора си Иван. Иван е обаче нормален и не отвръща на скритите копнения на Андрей. Андрей живее с голяма лична драма в себе си. Не смее да афишира бисексуалноста си и преимущественото му влечение към мъже. Вътрешните си терзания той замаскирва с ужасно пресилен и противен смях, който е станал вече за него запазена марка. За замаскирване на това с него хвърля всичките си сили и интелектуална енергия. Непрекъснато иронизира гейовете и даже смело се отъждестява "на шега" с тях. Той много сгреши, като се събра с Даниела. Опита се да излъже дори и себе си. Но природата не лицемери и не лъже. Даниела беше заслепена от любовта си, но все пак не е тъпа за да не се ориентира след цяла година как стоят нещата. Андрей има две възможности: Едната е да живее като Васил Найденов много тудно. Другата възможност е да се афишира и освободи от тайната, която крие. Пак ще му е трудно, но е за предпочитане пред сегашното му.

хората от сърбия и котка за домазлък не взимат тоя жена си взел.СРЪБКИНЯ знаеш ли какво е , сега разбра.

Андрей е кретен. Дано чете малко тук, че да му светне.

Андрей има не само сексуални проблеми, а и психологични.Ех, защо излага така гениалния си баща, на когото би трябвало да прилича.

Е, Васил Арнаудов беше гениален диригент, но също така и женкар. Та "короната" тежи и Андрей явно не издържа.

Dori mladi, alkoholicite stavat impotentni mnogo barzo. Moze bi tova e otgovora na zagadkata ZASHTO?

браво. вразумило се е хубавото момиче.

Даниела е много хубава и интересна и на много по високо ниво и стил от Вихра,докато последната е върха на селянията.Ама той и Иван не е по долу ,та двамата си подхождат.Даниела много бързо се адаптира,със "яки "връзки естествено,но внесе ново усещане,някаква промяна.Аз предаванията ги гледах заради нея.Сръбкините са големи фурии.Докато Андрей,ако не е оценил какво има до себе си ,жалко за него.Абе къде ви е Италията,завидяха Ви май!Но дори Иван и Андрей да се изтъркаха тотално,дори не ги гледам,защото дъвчат едно и също и предаването беше боза,досега си бяха успешни бизнесмени и си направиха парите.

Хей, хора! Вярвате ли в това? Нали скоро писаха, че щели да изкарат меден месец във Венеция и там да правят бебе? Че кога за няма месец си омръзнаха... че и развод? Не го вярвам!

Аз мисля, че беше крайно време да потвърдят слуховете за раздялата.

Евтини рекламни трикове! Ако е вярно - тепърва ще се дъвче тоя локум, ако не е - тъпа реклама с привкус на летни клюки.

Малко е млада за да отглежда дете като Андрей, нормално е да не и допада такава връзка!

Bogat grozen niama.

наистина според мен бяха хубава двойка.. в шоуто на иван и андрей имаше слухове че андрей има проблеми в секса. . сано нищо да не е вярно..щом така са решили така ще е големи хора са..

Чак пък в шоуто да коментират на Андрей сексуалността? Хайде бе!

от самото начало си личеше че не са един за дуг момичето излежда много добро и пак и е красавица дано си намери касмета

Абе защо гледате чуждата паничка? Журналистите поне пари изкарват от това, а вие? Дреме ми за семейството на Опосума, но ми става много неприятно да чета такива злорадства.. едно развалено семейство е голяма трагедия, какви са тези коментари, все едно си е направил кофти прическа?

Хорса се събират и се разделят всеки ден. И двамата са добре, така че чак трагедия... още повече, че една година брак е доста кратко време за създаване на истинско семейство. Това е процес, който отнема години... не мисля, че дори може да се каже разбито семейство в случай. Но наистина - тяхна си работа.

Браво на Даниела, по-добре да разбере истината късно отколкото никога.Тя ще е по-щастлива без Андрей до себе си.

кои са пък тия ?!

Дано да не е вярно, такава е сладурана!

Ама на кой му пука, че този идиот не може да създаде трайна връзка?Проблемът си е негов!

ако андреи наистина е заменил жена си с това момиче, просто си е изгубил ума! даниела е много по-лачезарна и естествена. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Честито!

То... нито са първите, нито последните, но... някъде четох, че Даниела е бременна... Ходила в чужбина по доктори, нещо и били правили и тя успяла да забременее... Ей това е лошото, ако изобщо тази история е истина де... Яд ме е за детето... защото и то ще страда...

андрей изглежда много злобен и комплексиран човек. момичето е много амбициозно и не ми изглежда злобно. дано да си намери по-добър мъж.

Живота е само един-няма време за компромиси и губене на време

И аз бих ги разменил по същия начин, по - хубаво си е нашето и няма спор. Жалко, че момъка е точно тоя пор ама това е др. тема.

откога съдружията са бракове.

И аз това се чудя...Тя нали взе БГ паспорта, на кой му пука за другото!

НА КОЙ МУ ДРЕММЕ НА ПАТКАТА

Ех, този недоклатен съсел (много хубаво казано:-))) ). Явно си е свикнал с надуваеми кукли, та сега смени гумената с ходеща... нищо лично, просто като я видях на това ми заприлича. Ама няма лошо де, ще са си добре - той ще й дава парички, а тя ще му скърца из завивките :-)))))

естествено че ще го зареже - този е гола вода - достатъчно е да го видиш и чуеш - толкова по-зле за нея че му се е дала ама все пак се е усетила - да е жив и здрав - все ще се намери друга овца да го хареса

Този лигльо не заслужава Даниела. Добре, че момичето има късмета навреме да се отърве от него, докато е още млада и не си е съсипала живота.

От самото начало ми беше чудно какво е харесала в Андрей, тая висока и хубава сръбкиня, че си напусна и държавата и кариерата, заради него ... Андрей може и да забавен на екрана, но не става за вкъщи.