Деси Тенекеджиева открива джаз феста в Банско с тен

На 7-ми август вечерта, за първи път на голямата сцена на площада в Банско, Деси Тенекеджиева ще представи всички парчета от дългоочаквания и албум “Crazy Butterfly”.

Обратно в новината

Коментари - Деси Тенекеджиева открива джаз феста в Банско с тен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това са музиканти от световна величина- сигурен съм че щом работят с тенекеджиева , значи проектът си струва. мага също е много добър- може би наи-добрият в бг. деси е различна и прави нещата с вкус. очаквам албума с интерес

много ,,класна,, музика та даже и език е измислила.да беше заложила повече на балгарскя докато ,,твори на,,калякря,,

Деси тенекеджиева е голяма кукувица но това е интересното , хората на изкуството са емоционални..

от какво се е уморила деси не разбрах? сигурно от многоброините си неуспешни опити да извади някакав глас! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

на фестивал в Банско се ходи с ГЛАС ,а не Тен,с тен ходят бездарните квикачки !

Aко за единствената бг актриса с над зо филма и сериозна международна кариера казваш,че е безизвестна-даи боже в бг да имаме повече такива.. влез и се порови малко в инернет-там поне никои не може да си измисли CV:)

Я си гледайте работата, плювачи такива, и си одете на концертите на Пайнер...

каква е тази,,класна музика,, ,,измислен език,, ,,купон,,- хора това е друга музика- изтанчена. това не е чалга- от всичко по малко.класна стая- да, но,,класна музика,,???

визията и напълно подхожда на фамилното и име.........

тази куха леика се бута навсякаде а е много простичка и глупава не мога да ви пазбера в бг защо все грозните и глупавите са напред плащат или постигат всичко с ебане

"от дългоочаквания и албум" - не разбрах кой точно очаква някакъв албум от супертурбо неизвестна "певица" и също толкова неизвестна "актриса", ама нейсе...

Не я знам като певица,ама е рядко грозно същество,та може би,за това новината е,че има тен,а не музика!

Супер си Деска! Отново отвя всички недлоклатени, неграмонти и самозвани.. Много се кефя на всички, които плюят - погледнете в себе си и ще откриете колко сте нещастни в собствения си нищожен и духовно беден живот.

EEEEE,хайде ,чак пък толкова хвалби ,идват малко в повече

'давай,боко,давай!'....ще изкараш за една недоядена кифла....

прилича на гарга

къде ли е това ....Калиакрия, сигурно е нещо средно между Каликратиа и Калиакра

То верно смешно, и аз се почудих каква е тая тъпотия Калиакрия...ама ето и отговора: " Калиакрия Ризорт Комплекс Калиакрия е разположен на живописният залив Калиакра между град Каварна и Балчик, в сърцето на българската Голф Ривиера..." - живописният, ама тая грозна скочубра го е загрозила със сигурност! А пък и аз предпочитам Каликратия , но това е друга тема...

много е готина деси-харесвам я!!!

Травис - марш на нивата!

Pротивна ми е !

супер си деска! браво!!!!!!!!!!!!!!!!!разбиваи ги наред и пак те чакаме в лондон скоро!ххх

Винаги съм се чудел на хора,които нямат работа и плюят по форумите глупости ..не разбирам.. не съм бил на концерт на живо на деси ,но съм я гледал и слушал стотици пъти по тв. Много ми харесва и като актриса и като певица и като човек.Интересно ми е да я слушам. Желая успех от сърце на новия албум!

Деси е много талантлива,а освен това естествено красива с уникално и различно излъчване. Ако някоя от чалгарките,на които очевидно сте фенове може да изглежда така без грим и силикон,ще се радвам да видя снимка !

Ей,тая жена си отживя.Няма криза за нея.А на море,а на планина....

Тая крава, каква го дава? С извинение към животинчето...

Това същество е такъв бездарен травестит ,че се чудя изобщо защо ни губите времето с нея( него)

Както някой беше написал тук - чудя се на кой ми прилича и изведнъж се сещам - на Boy George !

Лиско,какво ти е направила Деската,че толкова много сили хабиш по форумите,за да я плюеш:) Аз сум Вълчо и ще те изяяяям!!!

Да се смееш ли или да плачеш? И аз вече не зная. Това е връх на пошлостта

Аман оттакива,които нямат талант,но се навират на всяка цена да са на сцената..Освен кривия си нос,едва ли има какво да покаже..

Когато се казваш " Тенекеджиева " не е хубаво да се занимаваш с музика ... И тя ще го докаже в Банско - и Херкулес едва ли ще помогне !

Тази е толкова измислена певица и актриса колкото е и новото и парче на "измислен език"- УЖАС,че е и грозна много,но тенът и ще прикрива всички недостатъци.

аз мислех, че с пеене ще го открива..а тя с тен:)

Тя с пеене обикновено закрива всички събития , защото напускат . Та заради това открива с тен ...