Блатечки отнема славата на Калин Врачански в ”Стъклен дом”

Един от най-големите секссимволи на родния театър и кино - Асен Блатечки ще разтуптява дамските сърца наесен в "Стъклен дом".

Обратно в новината

Коментари - Блатечки отнема славата на Калин Врачански в ”Стъклен дом” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой прави як пи-ар на Блатечки. Нито визията му е особено привлекателна, нито ролите му, нито играта му...

Да Ви имам и критериите за хубави мъже!

И аз съм за Калин да остане главен герой.

получих брадикардия

Асен е мой студент, ние с него ще елиминираме всички останали герой. ние сме на всеки километър, ама, ха!!!

щом този урод с уродливо име е балгарскя сех символ, то какво остава за другите мазки балхи в балхаря. сигурно са масово квазимодовци. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много добре...Асен изобщо не се е изтъркал...Има още много какво да покаже...Страхотно излъчване - ще се впише прекрасно...Чудесно - хубави актьори и добре играят...Актрисите малко не са в час...Може би само фризьорката играе естествено..другите са поза и самочувствие - особено Яна Маринова и Луиза...

асенчо е лuбимеца на стефко данаилов ето затова пак се появява в главната,скоро и аз ще се появя ,тогава няма как да ме махнат...

Недейте, моля ви! Искаме да видим какво ще се случи в действителност със забежките на Е. Петрова по младока!!!

Няма как да се отрече, че Калин пасваше много добре и се справи отлично в сравнение с повечето рецитатори във филма, начело с Елена Пърхутката и онази русата, която сега е ПР на американския посланик. А този БЛАТОечки има визия на алкохолик...писна ми да ми го натрисат като секс-символ. Нито е секси, нито има нещо символистично в елементарността, която излъчва!!

Добре, как така става, че всички, които са набедени за сексимволи са всъщност най-големите грозници. Блатечки, например, е минал край сексимвол. Не виждам нищо красиво, сексапилно и чаровно в него. А Врачански може да е хубав мъж, ама играта му в сериала е посредствена.

БАЛТЕЧКИ ИМА ВУЛГАРНА ФИЗИОНОМИЯ, НЕ ГО ИСКАМ, ВСЕ ЕДНО И СЪЩО НАТРИСАТЕ !! КАКВО МУ Е НА КАЛИН ТА ГО МАХАТЕ ??

Харесвам Калин Врачански. Мисля, че Асен Блатечки няма смисъл да участва. Или поне няма нужда да му се отдава толкова ВНИМАНИЕ. не мисля, че е секси. Напълнял е много и в никакъв случай не е хубав мъж! НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА С ТОЗИ КОМЕНТАР !!!!!

Разбрах, че турците купили сериала и ще го излъчват и те. Представям си в какъв потрес ще изпаднат консервативните семейства като децата им гледат сериала : почти няма кадър, в който да не се пие уиски и да не се пуши, а за диалозите да не говорим!

Не е злаба бе ,на хората им писна да им определят кое да харесват и кое не.Въртят едни и същи връзкари ,дървеняци налагат ги. Всичко се вижда,всеки знае как стават нещата в милата ни родина.

Калин е много точно попадение.Сериала ще загуби ако не се развие ролята на героя му.Блатечки ми е малко лигав.

ВСЕКИ СИ ИМА СВОЯ ЧАР И ТАЛАНТ,ТАКА ЧЕ НЕКА ВИДИМ ИГРАТА ИМ И ТОГАВА ЩЕ КРИТИКУВАМЕ

ужаааас! Блатечки вече не е актуален,а и къде може точно да се впише?!?! Вергов е по-млад и играе баща на Сияна,а този какво...??? КАЛИН ВРАЧАНСКИ Е СУПЕР !

Поредната боза, турските са по-хубави!!!

Постоянно ходя на постановки с АСЕН БАЛТЕЧКИ.УНИКАЛЕН СИ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Уникален простак е Блатечки.

Нека и Калин и Блатечки и Карамазов и Илиев и ... да играят! Поне да се нагледаме на хубави мъже!

И трима Асеновци и Блатечковци да вкарат във филама, НЕ МОГАТ И ГРАМ ДА ОТНЕМАТ ОТ ЧАРА И АКТЬОСКИТЕ УМЕНИЯ НА К.ВРАЧАНСКИ.

Не знам доколко Блатечки ще отнеме славата на Калин Врачански,но на мен последния много повече ми харесва.Страхотен чаровник е,а и се справя доста добре като актьор.

Не мога да разбера сега за какво спорите - кое е първо кокошката или яйцето?! И двамата актьори са харизматични, интересни, с различно амплоя. Единият има един тип почитатели, другия други и какво от това. Ще има за всеки му по нещо. Да ви имам проблемите?! Или в работно време какво да правим - освен да плюем по форумите ;)

И двамата не ги търпя, но Хасенчу поне може да изръси някоя глупост.

Асен е сладур, но наистина до болка познат. Калин беше добро решение...

Е значи няма да се гледа. Блатечки? Пълна скръб.

Ше ме извинявате ама Стъклен дом е толкова банален сериал, че няма как повече. Очевидно са искали да изкопират от ... от къде ли не, че видиш ли богатите колко са нещастни. Като гледам сериала проблема е да разделят парите след като стария се гътна (беше гътнат) и кой коя бил/ще забремени.

Абсолютно вярно, но поне са нашенските си "резили, а не бразилски, колумбийски или турски. В едните само силикони и забременели, а в другите - голям род с много проблеми, но със "силни семейни връзки". А що се отнася до главната роля, разбира се, че Калин!

филмът може и да спечели с включването на Блатечки, но е смешно да се твърди, че може да надмине или затъмни Калин. Не бива така да се подвеждат някои актьори, че били секс символи, защото почват да си вярват и егото им толкова се разраства, че после за цял живот остават неразбрани и "недооценени" екстравагантни самотници.

Харесвам Калин Врачански. Мисля, че Асен Блатечки няма смисъл да участва. Или поне няма нужда да му се отдава толкова ВНИМАНИЕ. не мисля, че е секси. Напълнял е много и в никакъв случай не е хубав мъж!

Нека си участват и двамата, ама Калин е по-добрият актьор!

Калин има хиляди,хиляди фенки,ще ги загубят,като натресат тоя Блатечки!

искаме калин! не го махаитe!

Не гледам подобни бози, но тоз` мазньо откъде го изровиха?! Повечето ни "акторьо" са актьори, колкото аз съм шахматист :)

Голям праз!

няма да стане

Ама че тъпо заглавие! Това момченце къде ли не се пробва и на всякъде е една тъпня. Изчезне ли Калин Врачански от сериала - край с голямата гледаемост, че на всичко отгоре и ако дават само по една серия в неделя. Еле пък, ако ми сложат и американския посланик да учавства - чао, не сте интересни. И още веднъж: Калин Врачански беше "удар в десятката" за този сериал с добрата си игра и интересния персонаж.

Този красавец?! Толкова е противен!

голяма тъпотия е този филм - все едно сме на театралната сцена - декламация, въздишки, няма фон - нито картинен , нито звуков действието е скучно, единствено Калин Врачански е добър в ролята си. Не ми се гледа повече, пък и само пари харчат за скука.

ееееееееее а Калин, как така?

Карамазов е по-добрият избор, Блатечки е малко поизхабен.

Кой ги набеждава тези за секссимволи? Докога ще се насаждат простотии? Или като е сапунка, трябва и да е долнопробна?

Айде стига... какъв секссимвол е този?

Много ще е скучно,не е нещо особенно и наистина защо няма нещо по-свежо на екрана,аман от едни и същи самозабравили се кекс символи.

и асен блатечки и юлиан вергов и карамазов отдавна се изтъркаха... моля ви,заложете на нещо ново,интересно и дълбоко-невтръснало....

Много Ви моля,искам си солидната доза внимание за Калин Врачански,не ми се гледа изтъркания Блатечки?Мисля,че с това сериала ще загуби!

ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ БЛАТЕЧКИ ВЕЧЕ ГО ЗНАЕМ А ВРАЧАНСКИ ...В НЕГО ИМА СТРАХОТЕН ЧАР И ТОЙ ЩЕ НАПРЕДНЕ МНОГО ПОВЕЧЕ В ПРОФЕСИЯТА СИ ЖЕЛАЯ МУ УСПЕХ