"Стандарт" научи, че именно той ще е звездата на новите епизоди, които ще се завъртят наесен. Асен, който се изявяваше в сериала "Морска сол" по Нова тв, сега ще се бори за любовта и вниманието на женската аудитория с колегата си Калин Врачански, който дебютира преди броени месеци, но вече е най-горещата звезда в родния ефир.

Вижте снимки на Асен Блатечки >>

Все още обаче не се знае в каква роля ще се изявява Асен Блатечки. Вероятно сценаристите ще го забъркат в любовна интрига със Сияна - героинята на Радина Кърджилова. Асен Блатечки ще получи най-солидната доза внимание в сценария, завземайки тази чест от досегашната звезда - Камен Касабов (изпълняван от Калин Врачански).

Вижте снимки на Калин >>

Още преди месеци продуцентите загатнаха, че в интригата ще се намеси един от най-харесваните родни актьори. Това веднага породи слухове, че от сериала ще привлекат Ники Илиев, който се изявява в "Забранена любов". Оказа се обаче, че синеокият актьор не е получавал подобна оферта. Сред най-спряганите имена беше и това на Владимир Карамазов. Макар актьорът да е заявявал, че няма интерес към участие в сапунки, почитателките се надяваха, че Владо ще се навие покрай най-добрия си приятел Юлиян Вергов, който е сред хедлайнерите на "Стъклен дом".

Вижте снимки на актьорите от сериала >>
Луиза и Явор: Не сме търсили любовта предварително
Елена Петрова: Ще си сложа силикон в мозъка
ИЗБРАНО