Вижте участничките в Мис Вселена 2010!

“Мис Вселена 2009” Стефания Фернандес от Венецуела представи вчера претендентките за короната й в Лас Вегас, сред които този път няма българка, писа Труд.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това се нарича красота..А не като нашето:брои "чичко паричко" пачките и някоя дъщеря на баба Яга..стане мис..Така действаме навсякъде и затова сме на този хал !!

Южноамериканките рулират.Ама Мис Норвегия е номер 1.Истинска нордическа красавица:)

аз друго искам да кажа: защо по такива конкурси, всички участнички говорят англииски, а само тези от централна америка и южна америка говорят испански и трябва някои да им превежда???!!!! с какво те са повече от другите??!!!!

Повечето са чаровници , а някои са направо супер. Добре , че няма нашенски върколаци / като онази яга от Русе / , да не ни е срам.

Ехааа, коя от коя по хубава ... наистина красиви момичета!

албанката, шведката и анголката са супер. има и други хубави, но така са застанали, че не се вижда името на държавата, която представят. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Леле, майка-а, тия са по-збе и от мене, бе! Доари една 39-годишна българска домакиня с две деца изглежда по-добре от повечето космати темпераментни красавици, дето сте ги изложили тук момченцата в Интернета да се учат и да хващат мазоли на дясната си ръчичка!

Мис "Гола вода" да не се обажда!

Мое ли да видим гола мис Ангола... Може и мис Гуатемала... :)

Щом няма наше момиче, Мис Бразилия, оле!

Finland-The best

Конкурсът е някакси едностранчив. Уж "Мис Вселена"... Очаквах да видя претендентките и от другите планети ;)

Едни зеленички такива, с големи очи!

Мис Италия и Мис Германия са коне. Парагвай е страхотна. Норвегия също не е за изхвърляне. Останалите брюнетки са почти като клонинги. Блондинките не ми хващат окото.

Ох на батяяяя,размекнахте ми сърцето.

По-добре да не пращаме, че в България печели тази, която плати най-много. Така поне няма да се излагаме с някоя грозотия.

Мис Финландия е прекрасна!

само САШКА ВАСЕВА , само САШКА ВАСЕВА. а в краен случай може и МАРТА Вачковаааааааааа

Е как да има?!? Ние ги наплашихме с тези платените крокодили напоследък.... и това е резултата.