Гергана Паси роди дъщеричка, кръстиха я Михаела

Първо министерско бебе проплака вчера следобед за радост на родителите си.

Обратно в новината

Коментари - Гергана Паси роди дъщеричка, кръстиха я Михаела | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Български евреи, живеещи в Израел все още чакат обезщетения за Холокоста.

Сега леля Михаела да вземе да роди племенничка на леля Гергана и да я кръсти на сестра си - Гергана!А може и на зет си Соломонка!Що ни занимавате с глупости?

Хора ,радвайте се като се раждат българчета,че то в родилното само циганки вече...........

Всичко е хубаво щом се роди човек, но децата обичат млади родители, а соломон е вече на вързаст, на която се гледат внуци. Детето като тръгне на училище ще се срамува, децата ще мислят, че му е дядо.

Явно сте много далече от реалността! Огледайте се и ще видите, че скоро българите ще бъдем малцинство, точно на тези - нискоинтелигентните!

Само трябваше да се казва СолоМонка - да има нещо и от татко си. И да я запише веднага в централата на НАТО! Вижте хората какво правят, една депутатка участвала в комисията за избор на цоцент и...дъщеря й го спечелила, каква изненада!

Трудно се преглъща толкова много чуждо щастие. Като чета коментарите, някои хора напрово ще се задавят. Какво да се прави, има на този свят и щастливи хора!

Бай Онзи, би ли ме светнал другите примерно, 300 новородени в този,същия ден и майките им не са ли също толкова важни и те, колкото министерското бебе? Или щото е министерско, то е по- важно, другите не??

Тия на по колко години са, не са ли старички за бебета!

Първо-честито. Единственото жалко в ситуацията е,че се вдига шум за едно "специално" дете. Нима вашите не са специални? Не заслужават ли всички деца, идвайки на този свят по презумция да бъдат равноправни? Вие не сте искали да излиза информация в пресата,а и да сте искали,нямало е да ви обърнат внимание. Е,излиза,че още с раждането си се делим на значими и незначителни! Те направили нещо за държавата?А вие нима не работите за държавата? На тази дата там се е родило още едно дете,в другите болници още много деца,но какво са те-бройка в статистиката. България се обезлюди-за това радвайте се на всяко родено детенце и се молете да не е твърде разочаровано като порасне ,че да остане в България и тук да роди своето детенце и т.н. Честито на всички родители,които са се сдобили с мечтаната рожба-да сте живи и здрави! И не забравяйте-когато извесна личност по света роди,няма как да не се отрази в медийте,но в нашата мизерна България всяко дете заслужава внимание!

Пълен цирк ! Майка- българка, баща евреин ! Какво ще е детето ?? Да оставиш семейството си, децата си и какво от това, че Паси ставал баща !! Че и аз съм баща !!!Ако старият Паси е бил стойностен човек, то младият винаги е бил на завет !!/ сянка/ !!

Националните предатели се множат ли, множат.

живо и здраво бебенцето,мн са ми симпатични сем.паси,щом се обичат,др няма значение,и любовта им се увенча с детенце...шастие огромно,даж боже всекиму,дано е красиво като мажка си и умно и чувствено като татко си...това е хубава вест...защо тази злоба в някои коментари? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Честито ! Мир, и любов, и успехи .

Гласили я за дипломат. Боже Господи и след 100 години същите кратуни ще ни управляват само къде вече българи няма да са останали

Горкото дете, ако знае при какви ...... е попаднало

честито!да е живо и здраво детето!много хубаво име!аиде стига сас злобата ражда се още едно дете на балгаря все пак! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да е живо и здраво детенцето!

Тия са ми безкрайно безинтересни и противни и двамата . И стига сте ни занимавали с тях .

МНОГО ВАЖНО ! има и други деца които се родиха днес!

Честито!

Честито на семейство Паси! Да е жива и здрава,умна и ученолюбива дъщеричката им! Добре дошла,Михаела!

Честита да е рожбата на Гергана и Соломон. Човек се ражда в светлина...За да твори, за да създава!!! И красотата на деня на други хора да раздава!!! Нека да са живи и здрави!!!

Честито на семейство Паси! Да е жива и здрава,умна и ученолюбива дъщеричката им! Добре дошла,Михаела!

Никога не съм харесвала този Паси. Той е вреден за България. Докато Гергана я харесвах преди да се омъжи за тоя . Вече и тя ми стана ясна що за стока е. Както да е да е живо, здраво и щастливо детето им.

ЧЕСТИТО! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!

Да е живо и здраво момиченцето!!!На целото "дипломатско племе" - шаиститу ново попълнение!!!

Честито!!!

Детето да е живо из здраво. Дано успее в жовота. Но не с похватите на баща си и майка си, от които се срамуват всички българи- патриоти.

тоз Паси не е ли малко дърт за бебе,аз помислих,че внуче му се е родило

хаха а де де

Да е живо и здраво бебчето, то е невинна душичка. Иначе това са героите на нашето време. Вече им е време да станат баба и дядо, ама нали е модно те станали мама и татко. И с цената на какво? - на две развалени семейства и много наранени хора. Такива са ни примерите и затова такова ни е общиството. Сигурно е голяма "радост" за бившите им съпрузи и за предишните им деца. И някои ги харесват били симпатична двойка. То Монката да се чудиш какъв е точно - нито мъжко излъчване, нито мъжко поведение, ама хубавец. Ако не беше тъжно, щеше да е много смешно, но е тъжно и тъпо. Като да са някакви тинейджъри, влюбени, влюбени и до някоя и друга година ще се разведат и пак сигурно ще са много влюбени, ама в други. Най-трудното на този свят е не да създадеш семейство, а да го съхраниш. Но за това се иска да си сърцат човек, да обичаш истински половинката си и децата си. Слава богу, че все още голяма част от българите успяват въпреки лошия пример от такива като тези двамата. Лошото е, че това са лицата ни за пред света....................

ти май нямаш собствено мнение, че само за примери говориш. Каквито и "примери " да има около себе си човека със собствено мнение не би се повлиял. Като гледам снимки не мисля, че голямото дете на Гергана е нещастно. Синът на Соломан е голям и си е поел своя път в живота. Умният човек живее в настоящето с поглед напред, а не с глава заровена в миналото. Имат право на щастие. Да са живи и здрави и да си гледат детето с любов. А по света има къде къде по странни примери.

С тази ориенталска простащина тип време им е за баба и дядо до никъде няма да стигнете! Еййй- влезте в модерния 21 век вече!

Какви са тези глупости. Тази Гергана мисля, че е около 36 годишна, колкото съм и аз. А аз също работя по въпроса за второ дете. Какво сега да се отказвам, че вече ставам само за баба ли? Да не съм от един популярен етнос дето на 36 г. са прабаби, че на 36 години да съм баба. Я много се чувствам добре на 36, пълна с енергия, мога да отгледам спокойно собствено дете. А да им е честито на родителите бебето, да е живо и здраво!

....щом са раждали в клиниката на крадеца Щерев, всичко е ясно - пак са заедно тия от "царската" шайка!!!

аз пък мислех, че Сара или Ребека щеше да е по-удачно

Честито на семейство Паси, да Ви е жива и здрава Михаела, да Ви носи много щастие и радост. Дай Боже повече такива деца да се раждат. Всяко дете е надежда, всяка надежда-скрита мечта, всяка мечта-вяра в бъдещето, а бъдещето са ДЕЦАТА !!!

Да им е честито! Да живее в красива и просперираща България, каквато ще изградим с общи усилия докато пораснат всички новородени българчета! Хайде на работа!!!

Ако баща и (тоя продажник дето ни набута в нато и некадърник който нищо неможе да направи камо ли дете) трябваше да гради тая държава,май и нейните внуци нямаше да доживеят красива БЪлгария!

Сем. Паси, да ви е жива и здрава дъщеричката. Да е умна като вас. /няма значение от коя партия сте/.