Луиза Григорова се впусна в горещо лятно приключение

Най-новата звезда на родния телевизионен небосклон - младата актриса Луиза Григорова, която беше определена и за "Най-секси българка", се впусна в лятно приключение - гореща фотосесия за Maxim.

Обратно в новината

Коментари - Луиза Григорова се впусна в горещо лятно приключение | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не я пращате на "Мис Свят", нали само ще спечелите мъни и вие дори!!! Завистта е голяма работа, ей! Че тя е три пъти по-красива и талантлива от сегашната "Мис България" например. Очевадно. И тридесет пъти от предишната......Така че, ако сте бизнесориентирани наистина, инвестирайте в нея, умнички!

Защо не я пращате на "Мис Свят", нали само ще спечелите мъни и вие дори!!! Завистта е голяма работа, ей! Че тя е три пъти по-красива и талантлива от сегашната "Мис България" например. Очевадно. И тридесет пъти от предишната......Така че, ако сте бизнесориентирани наистина, инвестирайте в нея, умнички!

Прекалили са с подобренията по снимките...яко фотошоп...егати изкусвеното лице и кожа!!!

Горещо лятно приключение - това снимките за "Максим" ли са???Аз предпочитам плажа..Жалко - много са я украсили за снимките и това контрастира на цялостното и излъчване.Иначе е хубаво момиче,но чак пък секс-символ..Косицата малко малко.

страхотно е момичето, прелестно, свежо и сладко...акойто не е чел приказката за лисицата и гроздето ...ами да я прочете!

кво грозде,бе пич,тая ако я класирам,ще е на 95 451 място в БГ само,вярно въпрос на вкус е,но даже не успя да ми грабне поне за малко вниманието ...

хубавка..но нищо особенно, чак пък супер секси..едва ли, кльоща с ужасно пръшлива коса..иначе добре са я гримирали, и фотошопа..екстра са я докарали.

Много добре си изглежда момичето, само дето има хора които могат само да плюят!

Блазе му на Явор и на всички други, за които още не знае.....!

Много важно..Бе тая кога стана звезда,че взеха да ни занимават и с нея ? Ето как се създава излишно самочувствие.Изиграеш някаква роля в сапунка и започнат да ти "чешат егото".. с папарашки снимки,някое интервю и..уау..аз съм вече "звезда"..

много красива :) браво :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да живее Фотошопа!

Интересно, дали и тя е била платена мутреса ,след като майка и е в този бизнес.Защо никой не говори за това как майка и експлоатира младите хора и не им плаща и един лев за участие в ревютата.

Не мислех, че и тя ще изпростее да си сложи силикон, но поне е с мярка и почти не си личи, но моето опитно око се разочарова от третата снимка със златното горнище. Само в силикона и е дефектът.

за мен тази жена няма нищо секси в себе си-слаба и безлична.Много се учудих на класацията която я е поставила на първо място /може ако е класация САМО ЗА МАНЕКЕНКИ/. Истински сексапилната жена във филма е Яна Маринова-визия, присъствие, харизма.

А бе пичове (може би и пички), не че искам да оспорвам вашата компетентност, но мене пък ме кефи момичето. И на който беше писал, че не е известна да му кажа, че тя сега точно набира популярност.

Абе, каквото и да приказвате - хубавичка си е! Не че няма и по-хубави, ама и нея си я бива. Нооо, на вкус и на цвет.....

Супер, няма силикон и не е чалга певица, поне засега :))Освен това позира по бански, а не гола, снимките радват, без да са обработени до неузнаваемост с фотошоп, изобщо дай боже повече такива новини....

Един от редките случаи когато козметиката не е на място. Само са развалили младото момиче с тия цапаници. Идиоти.

Хубава е , но нещо косата и много рехава. Капе и косата. Тъпото е , че всяка малко по-известна почва да се съблича. Или май беше обратното - първо се съблича после става известна.

А къде е Луиза??

няма нисто обсто с луиза - едно произведение на модните фотографи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

екстра си е

Е баааааааа му звездите - изгорехме!

Сладурана...

Голям праз,като се е впуснала.Кой се интересува от нея?

Ох,насълзиха ми се очите от новината.Впрочем,коя бе тая особа?