Адреналинката Яна отново лудее на дансинга

Бившата танцьорка от "Господари на ефира" развъртя фантастично тяло на дансинг в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Адреналинката Яна отново лудее на дансинга | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам за какво се надува, да не би да е лауреат на Нобелова награда, или е открила нещо велико, което ще спаси света. Момичето просто се върти около пилона, има ги хиляди като нея. Все още в България не се гледа с добро око на такива чекнета. Незнам дали е добра майка, но не е ли по добре да си седи вкъщи и да си гледа детето, отколкото да се чекне на пилона. Всъщност държавата дава ли и някаква помощ, за да си седи вкъщи?

Тази Яна няма насищане май. Няма да се очудя ако скоро си пусне и продължение на порното или пък пусне ново такова.

Хахаха Циркаджийка хаха

Браво, "тошко"! Аз ще хвърля първия ка, понеже не мога вече да търпя улично поведение наоколо. Детето трябва веднага да й се отнеме, за да има възможност още повече да се "развихри"..... Дано един ден станеш свидетел на "подиумно" изпълнение на.........собствената си дъщеря!!! Дано! Тогава пак ще приказваме, сега е излишно.

Май бъркаш модерния балет с платената любов. Едното е изкуство и дарба, другото порнография. Ако момичеот си изкарва парите с танци, не виждам какво неморално има в това.

Детето й вече е отнето и не за да и се даде възможност да се развива, а за това че няма възможност да се грижи за него. И сега чувам всички, които казват как бащата с парите е въздействал на съда. И слава богу че е станало така. Нищо против заниманията й, дори не ги намирам за неморални, но няма как да се грижиш за детето си, като през ноща си на работа, да не говорим, че Яна може да я видите на всяко парти.

Аве, не са точно така нещата, но това е правилното решение.

КАТО ЗВЕЗДА ОТ ПОРНО СЕРИАЛА Я ХАРЕСВАМ ПОВЕЧЕ.ОСОБЕНО ПЪРВИ СЕЗОН-2 ЧАСТ.

Радвамсе,че неприятностите на това момиче са отминали и отново е усмихната и щастлива!!!Ей много злоба има в тая държава!

Хубава маца.

Струва ми се много студено същество

Доста е наедряла.Малко не и подхождат подскоците:)

Ох милата,годинките вече си казват тежката дума,а битката с гравитацията става все по-трудна. Дано съумее да "захапе" някой от нейния периметър,дорде е време:)

Клипчето показва много добро владеене на техники и подчертан стремеж за усъвършенстване. Браво на момичето - талантливо е (за някой работи) да си танцува, така събира клиенти.

Тая май не отказва на никое предложение!

порното си беше много яко, недеите да завиждате

е и сега самотна маика

Абе, снимки сега ... Нещо филмче, цветно, със звук ... кво да и гледаме снимките, като и знаем вътрешностите, давай хард!

Не, не е. Злобни са отделни хора- част от тях поради проблеми, други от безсилие или глупост. Момичето е МЛАДО, хубаво и танцува страхотно! Ето как се формира "обществено мнение"- недоразвит (умствено и физически) бивш вече (слава Богу!) съпруг, свикнал да купува с парите си всичко- списва и плюе доста упорито срещу майката на собственото си дете.. Наистина трагедия за него.. Мъж, упражняващ физическо насилие срещу кърмещата си съпруга не е нищо повече от жалък!!! А другите- пишещите тук- незначещи нищо за никого мнения- смешна картинка... Живи и здрави! Огледайте себе си- жените си, килограмите си и после пишете. Апропо- колко бг "звезди" позираха голи по всички списания за пари.. не си струва даже да се изброява... Хапахте ли ги така? Или плакнехте око? Да, противно е да спада моралът, но това вашето е псевдоморал, нищо повече. Жана, браво и напред!!!

Мария Илиева: Завистта е част от нашата народопсихология

Тая ли беше с "френската любов"?

И тая:)

Ако имаше ум и разум , колкото е хубава щеше да бъде идеал за подражание.Хубостта е до време , после ще се нареди в редиците на обикновените лелки.

Значи грижовната майка пак е на лов за тарикати, които след време пак да качат в интернет пространството какви са ги вършили и пак ще ни занимавате с това колко нетолератни са мъжете по отношение на самотаната майка - света вода ненапита - айде стига ни занимавали с тази иили онази пачавра!!!

Ми като грижовна майка да си седи дома, ама една къща и едно дете не се гледат само с желание, а и с пари. Ако може да танцува и ако получава за вечер това, за което друга би се бъхтила 1-2 седмици...защо пък не?!

Cъдеики от мотото на шоуто, яна е наи-подходящата балерина - хем "забавлява" гостите, хем "упражнява" професията си! E, ако нищо не се получи, винаги може да пусне някои нов клип!

след онова глупаво порно аз бих се скрила вдън земя, но някой хора нямат срам...

Какво е това ;)

Едва ли и ти няма за какво да се криеш, ама си на бял свят, нали.

Професия?! - тази да танцуваш на пилон и да задоволяваш погледите на чичко паричко??? Това наистина е доста голямо проф.развитие... Видяла жабата, че подковават коня и вдигнала и тя крак...

След като разгледах снимките на Янчето имам само един въпрос към ния "- Колко?"

Тя не искала да се отказва от професията???Коя професия,първа флейта в оркестъра ли???Тя само за вентилатор става!

Нито за танци става тая, нито за порно.

Става, става!