Дъщерята на Анелия направи дебют като певица

6-годишната дъщеричка на фолк певицата Анелия – Ивон, тръгна по пътя на звездната си майка. Малката ще направи дебюта си пред голяма аудитория изпълнявайки детската песен „Розова къща” в „Шоуто на Иван и Андрей” тази вечер.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Анелия направи дебют като певица | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разни изроди пишат гнусни коментари за едно малко дете! Не е истина какъв долнопробен народец се въди из България, че и с претенции, отгоре на всичко... При това положение, оправия няма!

Що толкова злоба бе - ей шибан народ! Тази е една от малкото, естествено красиви жени певици в Бг.

няма краи тая простотия

За да стане певица трябва да порастне и да си сложи силикон и разбира се да вие и да се кълчи като мама...другото е ПР.

няма кой да я завива, ще простуди катерицата

Поне няма да й се налага да спи с Коко Динев... като майка си.

и-и-и многу дарувити тия дицъ на попфолкъ бии... Какъв ли дебют ще направи на 14...

Еба ти. Детето е много зле. Може би не е редно да се говори така за едно дете. Малката няма талант за 5 стотинки. Поне в пеенето няма. Пее фалшиво и няма шанс да стане певица, ама никакъв. Ще стане жертва на болните амбиции на майка си, което е страшно. Мога да разбера, че майката обича детето си. Но така да го поощрява да поема в посока, в която няма ниакъв шанс си е чисто щраувско заравяне на главата в пясъка. Колкото до самата Анелия, както чухме е сменила посоката и пее някакъвлесно смилаем джаз на английски. Английският и е доста приличен. Изпълнението беше добро, в смисъл не дразнеше, но пък и не беше нещо върховно, по скоро малко над посредствено. Чалгата и се удава по лесно. Което е обяснимо, вс пак една западна стилистика , за жена родена в България е трудно постижима (реално нямаме нито една певица на световно ниво, пееща на английски). Да, да пееш на световно ниво не е като да извиваш по чалгаджийски. И те така...

Мила Анелия ,имаш прекрасна дъщеричка ,да ти е жива и здрава ! Но трябва да те разочаровам ,не мисля ,че детето ти има талант за певица .

Чалгари, салфеткари, кючекджии и подобни паразити в системата! Е затова няма да я бъде България!

Гледах я тази Анелия в шоуто-беше леко пийнала или леко дрогирана,а може би и двете.

на тия оная им работа е като касичка кой мине и хвърля в нея...

Мислех, че тя е една от малкото чалга певици, които не са евтини и пошли и имат известна класа, но скоро гледах нейно интервю и останах разочарована - тая музика на никого не прощава!

ако вие като майка си, няма нужда да става певица :D

На 11 Септември в Ню Йорк??? Ужасно глупав избор на дата за чалга и гюбеци....

Възможно ли е да мине един ден, само едничък, без да ни занимавате с Анелия и разните други чалгарки и с Иван и Андрей?! Те са дъното на дъното, по-зле не може. Не е лошо да се огледате, да потърсите качествени хора в милата ни родина и да пишете за тях. Има ги, повярвайте ми, просто не спят с когото им падне, не се женят за пари, не ходят на "шопинг" в Италия и нямат къщи за по един милион евро, затова не са интересни, но пък са ХОРА.

ооо боже тая малката кои знае как ще грачи довечера гледаите излагации *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

харесвам анелия, но..... много ме дразни като известните почнат да си пробутват родата: на писателите децата стават писатели, на певците - певци, на актиорите- актиори, на политиците - политици и т.н. да му се не види, как още световните учени в областта на генетиката не са забелязали, че и професията се предава по наследство. да доидат в бг да видят неизброимите доказателства.......... писна ми от селяния.....................

престанете с тези злоби булгари,какви глупости пишете и то за детето,как не ви е срам,никога няма да се оправим,щом за децата пишете разни простотии,то какво остава до другите.бадете добри хора!!!погледнете себе си и вашите деца,защото бог вижда всичко и такива като вас няма да чуят децки смях цял живот!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е те са не моа се въздаржа, таз анелия кой я излъга че може да пее, аууууууу и дидету... запази му мама место у пайнер...пфу немаа а ви чета вече.....

Най-виновни за разпространението на тази деморализираща чалга култура са медиите!!!

Харесвам много Анелия.Тя е естествена,образована,млада и красива.Да е жива и здрава,да радва всички с таланта си,с чара си,да е обичана и щастлива.А подлата и грозновата Емилия да получи заслужено наказание и никога да не е законна съпруга. Радвам се за детето на Анелия.Нека е добра певица като красивата си майка.

Анелия, ти си прекрасна.Бъди жива и здрава ти и детенцето ти .Не обръщай внимение на злобните коментари, те не са важни за теб. Гледай напред и знай, че един ден ще намериш мъжът на твоя живот и ще бъдеш щастлива. Не се връщАЙ НАЗАД.

"Cамо един живот не е достатъчен..." както пееше великият Eмил Dимитров! Aко връзките и са така "дълготраини" както тези досега, голямо търсене ще падне!

Навремето мъ кръстихъ Иванка, ама сигъ съ срамят, чи било просту имиту.....Ма тне ни знаят, чи какту и дъ гу кръстиш, си мириши на селу и обор.

Аз си мислех ,че ще рецитира стихове,а и тя ще вие ,като майка си!

единствено Райна и Анелия наистина са естествени и прекрасни жени. Възхищавам се на Анелия за всичко което прави,докати онази силиконовата Емилия чака само наготовои се хвали с къщата на Коко Динев. Но всичко се връща и може един ден Анелия отново да се събере с бившия си съпруг.

прозд си като гъбено семе

шо си толкоз простаааа.що не напишеш биография на коко динев. да ти има вълненията

много грозно тва дете, прилича на тапирче.

Ти сигурно си някой вмирисан женски тапир и затова си тъй запозната с външните белези на този животински вид:)

е много е ЗВЕЗДНО ВСИЧКО в нашата държавица бе многооооо

ЕЛИТ!

Стига вече с тия ЧАЛГАДЖИЙКИ бе хора. Няма да чета вашия сайт вече щот ми писна от тях.

То за да прочетеш нещо, трябва да кликнеш на него. ДИР-аджиите може да са смотани, ама до сега да бият някой за да клика някъде си, не съм видел. Ти що кликаш на чалгаджийките новини като не искаш да ги четеш, че ги и коментираш?

ПРЕКРАСНА Е АНЕЛИЯ.ТАКАВА ХУБАВИЦА СТАВА И ИВОН.НЕ МОЖЕ КОКО ДИНЕВ КАТО Я ГЛЕДА ДА НЕ СЪЖАЛЯВА ЗА ТАЗИ ЕСТЕСТВЕНО КРАСИВА ЖЕНА.

Кога ще видим бабите на Иван и Андрей? Май само те още не са били вм шоуто им. Или може би аз съм пропуснала. То аман от роднини и шуробджанащина

Особено ми е противно като отворя dir.bg и хоп - изненада! Пак фолкаджийки. Коя на кого взела мъжа, коя колко кубика си присадила, залепила...кошмар.

Тиквата не пада по-далеч от кратуната....