6 причини за липсата на сексуално желание при жените

Спомняте си, че някога сте правила секс – при това с желание. Напоследък обаче изглежда, че ви е необходимо GPS-устройство, за да локализирате либидото си. От синдрома “Нямам настроение за секс тази вечер” страдат около една трета от жените. Ето някои често срещани причини за този феномен, както и предложения, които могат да ви върнат обратно в спалнята:

Обратно в новината

Коментари - 6 причини за липсата на сексуално желание при жените | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пропусната е най-важната причина: некадърен мъж:)))

а седмата причина никои не се е сетил да напиче.....че чувствата кам партнжора са се озпарили..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

7 причина е когато си с един мъж в продължение на 10 год.

Преди да се захванете с разбулването на тази тайна, препоръчвам да се научите да пишете.

Нека да не бъркаме понятията. Това са 6 причини за липса на желание за секс при СЪПРУГИТЕ. Предполагам, всички ще се съгласим, че може да говорим за толкова и подобни причини за липса на желание за секс и у СЪПРУЗИТЕ.

Дани рожбо, да не си блондинка. Мъжете мислят за секс на всеки 20 мин. И го правят ако жената срещу него само му намигне!

Стига с тия манджи бе? На много бунаци яденето и пиенето е целта на живота.Секса зъщо не е цел, то е средство.

Жените нямат желание за секс, защото мъжете са мухльовци. Ако все чака да свършиш всичко, да сервираш салата и ракия, да сготвиш 3 манджи - как ще имаш желание за сикс след това ?

ами много е лесно-направи го преди това:)

Искаш да напишеш смислен коментар? Ами много е лесно - прочети какво ВСЪЩНОСТ е написал човекът преди това (коментара ти):)

Абе няма какво да го усукваме - тези причини се проявяват само със законния съпруг, т.е. - той е единствената, но много основателна причина...

да,така е! все едно да четеш прочетен вестник.

Хмм, имам вестник, който колкото повече чета, толкова повече ми се чете, но не е официалният!

Много културно написана статия .Браво! Наистина стресът в съвременния живот е голям. Това обаче не бива да ни плаши. ако двойките са естествени и отношенията им се градят на взаимност: в кухнята, в домакинстването ,отглеждането на децата , печеленето на финикииските знаци .....и в леглото ще се получи -без хапчета и с взаимно удоволетворение. Наблягайте на естествените афродизиаци ядки , плуване , разходки и...много,много взаимни компромиси.

Изтината обаче е само една. В началото сексът е ежедневие - хората се обичат. После любовта изчезва и се искат повече умения, за да се запази удоволствието от секса. За съжаление мъжете рядко ги притежават - предпочитат да 'ръгат' за собствено удоволствие. На жената не и е приятно и съответно не желае секс. Това обаче не значи, че не желае по принцип - винаги ще го направи с нежен и мил партньор :)

Повече да!Но с кого????

...или просто сте тъпа фригидна патка:)...или феминистка

или на теб дръжката ти 1,5 см

...или имате връзка със "7-ма причина"... Възможно решение: намерете си мъж, за който не сте само "дупка".

Мдаааа.Стресът така те блокира,че секс ли?!Ми к/во беше туй?В забързаният тежък ден сексът може да се разгледа като един вид последното от нескончаемите домакински задължения.И ако някой,поради крехката си възраст ндоумява за какво говоря сега,то след време ще проумее.Трябва само да почака.

от това става ясно, че как по-дяволите да искаш да правиш секс - като си жертва на сехисм в работа, кущи, което в последствие се отразява и на суня ти. само безгрижните муже могат да си го позволят. но пук имат наглостта и да изискват. ако разбира се става вупрос за истинска лубов и пулно разбирателство, такув проблем няма. ама в 99% от случаите мужете не искат да разбират. тогава ще е без сех. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най- ми е гот, когато съм неразположена...... Той е луд и ненаситен, и само прави в едно фоайе на 2 метра от тълпата...Направо ставаме ненормални. Опитайте, ако се обичатае толкова, колкото твърдите - табутата са за импотентните и яловиците. Дори сега, като пиша... отивам....

няма самнение- вие не,,ставате,, а сте ненормални.остава да се варнеш и пак да опишеш подробно какво сте правили.пфу!!!

От написаното личи, че жената има да извърви още много еволюционен път. А дотогава е хубаво да продължи да използва мъжа за патерица.

От написаното Ти личи, че Ти имаш да извървиш още много еволюционен път (което най-вероятно няма да се случи). А дотогава е хубаво да продължиш да използваш Дясната или Лявата за заместител на истински отношения и истински секс с истинка жена ;)

Прав е човека- първо трябва да си направиш сметката какво правиш и защо. Ако е за пари всичко е лесно- креватна гимнастика. Ако го правиш с чувства трябва да намериш приятел, който те разбира и обича. Така няма да се мъчиш него да задоволиш или себе си.