Бяха представени първите участници в ”Bailando”

16-годишният Крис е един от участниците в първия сезон на благотворителното риалити „Bailando – Сцена на мечтите.”

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОМЕНТАРЪТ НА TANQ E КАТО РЕДАКЦИОННА СТАТИЯ НА ЦЕНТРАЛЕН ВСЕКИДНЕВНИК.ТОЙ ОБОБЩАВА НЕГАТИВНИТЕ КОМЕНТАРИ.

Поредната глупост за прибиране на парите на обеднелите българи. Лично аз ще гледам ако ми е интересно, но няма да праня нито един смс, за да изкарвам хонорарите на Мамалев Лолова и сие. Като искат да помогнат на нуждаещите се, от Нова ТВ да преведат предвидените хонорари на звездите по равно на отделните нуждаещи се и да обявят телефони, както за Гого и тогава ще събираме пари.

Никак не е честно на мъките на всички участници да спечели само един. Нека известните ни личности да дарят хонорарите си на останалите участници. Смятам че тези хонорари няма да са никак малки. И продуцентите ще спечелят доста на гарба на тези деца нека и те се замислят вапреки че далбоко се самнявам!

Мамалев е царя на халтурата! Готов е на всичко за да го показват постоянно по телевизията независимо в какво предаване. А пък тези които си мислят,че предаването се прави с цел благотворителност са много заблудени! Не им пращайте есемеси за да се облагодетелстват едни и същи роднини и братовчеди на гърба на болни и инвалиди!

Поредната гавра с болката и проблемите на хората, за да могат група позабравени "знаменитости" да си направят евтин ПР. Ще попеем, ще потанцуваме, а после всяка звезда ще пийне с 15 000 лв. договорени за участието и, забравяйки за каузите, с които сега се перчи. Но, българина е щедър и състрадателен и дайте пак да се изгъргарим с него.

Не вярвам в такива уж благотворителни клаузи ! И е грехота да се злоупотребява в такова чисто създание като Крис.....И той усеща лицемерието ви и му личи ........Не мислете, че заблуждавате всички !? Отвратена съм ! "Не народ, а мърша сме !"

Не разбрах изобщо регламента на това шоу. А другото което смятам, че е редно при едно такова благотворително шоу е, всички събрани средства да се разпределят по равно за вяка кауза. А иначе нека се гласува за представянето на участниците, нека спечели най-харесвания. А изобщо ще се гласува ли с СМС-и не разбрах. Ако парите са само за едни, няма да гласувам за никого, все пак, как мога да определя на кого са необходими повече парите. За мен на всеки от участниците, заслужава да получи помощ.

Подкрепям всички техни каузи, но за съжаление те не събират пари за тях, а за нечий продуцентски джоб. Някой пак ще направи пари на гърба на страдащите и ще използват състрадателността на българина.

Много трудно се осъзнава простата истина!

нека всеки участник да получи парите които спечели,не му убиваите мечтите и желанието дори и малко да са успех на всички *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Болни от левкемия, инвалиди, наркомани... всичко е просто чудесно. Обаче... няма да спечелят всички нали? Да започнем от там, че само един заслужава, само един трябва да е победил. Това не е ли гнусно. Т.е. момчето което е инвалид, печели.... момичето, което има болна сестра - губи и какво става с нея????? Продължава битката с живота??? значи някой там я е използвал 3 месеца, трупал е рейтинг на нейн гръб и накрая - ходи си при болната сесрта и стискай палци да оживее. Сори ама хората не те харесаха - ще повърна. Второ: това е телевизия. Т.е. борба за рейтинг!!! Гнус ме е като си помисля, колко трагедии и благородни мечти не са били одобрени, защото са по-малко комерсиални и не могат да запълнят ефирно време!!! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, колко още хора от кастингите са се върнали при болните си деца, майки, семейства - разочаровани, че не са одобрени - защото????? Защото не им е достатъчно атрактивна ТРАГЕДИЯТА. ТРЕТО: Какво значи благородна кауза? По цял свят благородството се изразява в приемане на различния като един нормален и обикновен човек със своята специфика. Тук това извратено и гнусно шоу ни натрапва мелодраматизъм, натрапва ни различието на хората, "вижте ги - те са болни, пратете смс и си изчистете съвестта". ЗА БОГА НЕ!!! Това не благотворителност - това е гнусно! Гнусно е да изправиш инвалид срещу наркоман и да ги накараш да се състезават. Съжалявам създателите на това предаване!!!

Подкрепям това мнение

Напълно съм съгласна с Таня. Много добър разрез на нещата.

Страхотен коментар, абсолютно верен и точен! Браво, Таня!!! Напълно съм съгласна с теб, без да съм гледала и минута от снощното "шоу". Всъщност не го гледах точно затова - защото очаквах нещата да са такива, каквито си ги описала. Много е права и Мими ( нерегистриран ) 21.09.2010 10:41. Аман от криворазбрана благотворителност!!!

Като искат да помагат да дават парите на нуждаещите се и толкова, ама по този начин...Колко хонорари ще се изплатят на гърба на наистина страдащите хора... Е да и страхотния водещ - пигмеи Мамалев да си купи поредния апартамент в някой баровски квартал...

Подкрепям това мнение

Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му... Не мога да определя коя емоция надделяваше у мен снощи, докато гледах предаването - съпричастност, болка, надежда, гняв... Май най-вече гняв - гняв към държавата в която децата мечтаят да осигурят животоподдържащи лекарства за близките си, медицинска апартура за болниците, спортни площадки...

ДЪРЖАВАТА Я НЯМА !ВСИЧКО Е ИГРА!Много трудно се осъзнава простата истина!

От Нова ТВ се оляха доста с експлоатирането на темата с трагедията на това момче.Разнасят го като маймуна по шоупрограми,разплакват чувствителните зрители с цел да измъкнат колкото се може повече СМС-и към мобилните оператори.Сигурен съм и,че сега и в Стани богат ще го поканят,после и в поредния Биг Брадър.След като изцедят докрай темата ще го забравят.Единствената полза,е че все пак това момче събра пари за да се лекува доколкото може.Вместо държавата да се загрижи.А какво да правят други деца инвалиди,които не могат да пеят и нямат "щастието"да са рекламни лица на тая тъпа Нова ТВ.

Не е от Нова телевизия, а е от олд скуул.

Kaкви мечти се сбъдват само неразбрах. Всичко което чух е за отсъствието на държавата от задълженията и а за това си плащаме данъците защо трябва и есемеси

ДЪРЖАВАТА Я НЯМА !ВСИЧКО Е ИГРА!От есемеси печели някой селски тарикат!Много трудно се осъзнава простата истина!

Все още не ми е ясен регламента, но ще е пошло и жалко ако само един спечели, а телевизията да трупа пари и рейтинг за сметка на нуждаещите се хора. Би трябвало кой колкото спечели да са си за неговата кауза както беше във Вип брадър. Нека да има един попедител но символичен иначе ще е много грозно да се използват така хората.

всички участници защитават своята кауза, възхищавам им се, но Росица не е глухоняма, тя е глуха, разликата е в това, че един глухоням човек не може да чете и пише, а глухия човек може да чете и пише, но не може само да чува, имайте това в предвид

Винаги съм си мислел, че глухонемите не чуват и не говорят. Но пък, че немогат да четат и пишат (при условие, че зрението им е наред) го чета за първи път. Или имам някакви пропуски в знанията, или написаното от Вас не е точно така

права е .получава се така защото не могат да различават звуковете един от друг. има и изключения- когато познават звука по движението на устата

И глухи /глухонеми/ и чуващи, четат и пишат ако са ОБУЧАВАНИ. Не пишете компетентни мнения, ако не сте запознати.

Няма глухонеми,има хора с нарушен слух.Тези хора могат да четат,пишат.Могат и да говорят малко или повече неясно.Веднъж е произнасянето на звузи,а преди това оформянето на мисъл,дума.Както е при всички нас.

Гнус ме е от експолатацията на малкото останали човешки чувства у българина, за да се напълни отново нечий джоб. Видяха преди две години как със сълзи и сополи напълниха сметките в Биг Брадър и решиха сега отново да пуснат героите на пистата ...Направо съм отвратена. Това момченце стана златната кокошчица на някои , а зад личната му трагедия забелязвам комерсиални подбуди на родителите. Много съм състрадателна, но когато ме пуснат по пързалката с вече преекспониран номер и вече ми свети червената лампа. Малко ми напомня как в миналото такива деца са ги представяли като коронен номер в цирка. Аз не бих си развеждала детето като маймунка, колкото и да има защо. Иначе още на 15-тата минута му спрях звука на този буламач - Байландо и го гледах само на картинки.

Всички каузи - в помощ на държавата! Все ми се струва, че повечето от нещата, за които участниците ще се борят трябва да са задължения на държавата. Това предаване прилича на евтин трик - да подпомогнем държавата, не участниците. Вземете Емо - момчето има страхотна нужда да помогне на себе си, не че рехабилитационния център няма нужда от ремонт, но все пак....

и парите да се разпределят между незрящото момче и каката с многодетното семейство и болната си от левкемия сестричка!!!!!!!!!!!!!!! Иначе - край с този канал, никога повече няма да го гледаме и ще навия още много хора да се откажат да превключват там!

Парите пак няма да "ИМ" СТИГНАТ!ДЪРЖАВАТА Я НЯМА !ВСИЧКО Е ИГРА!От есемеси печели някой селски тарикат!Много трудно се осъзнава простата истина!

Очаквам да започнат пак плюнките тука, но на мен ми хареса шоуто и мисля да го гледам пак!

Желая успех на Крис ! Възхищавам се от неговия силен дух ! Браво Крис !

преди няколко години кристиян ме разплака с ангелския си глас. тои има невероятен талант. пожелавам му много здраве и успех

Това момче има страхотен глас и е талант. Дано някой да му обърне внимание, за да доразвие таланта си. Освен това е адски интелигентен и уравновесен човек. Ще гласувам за тази двойка. Маргарита Михнева никак не може да пее, но е похвално, че се опитва в името на една добра кауза. Поздрави.