Още от малък Кристиян губи зрението си, а в последствие родителите му разбират, че страда и от т.нар. меки кости. Благодарение на момчето водещият Део събра най-голямата сума в благотворителното шоу VIP Brother. Негова дуетна половинка е журналистката Маргарита Михнева. Направил първите си крачки благодарение на Детското ортопедично отделение в Горна Баня, Кристиян мечтае да обнови остарялото медицинско оборудване в клиниката.
 
В първия епизод на „Bailando – сцена на мечтите”, бяха представени 8 от 24-мата участници в шоуто. Първи на сцената излезе лидерът на ВМРО Краси Каракачанов, който изпълни песента „Клетва”, заедно с 14-годишната Рада, която има общо седем братя и сестри. Момичето мечтае да събере пари, за да може семейството й да си изплати заема, пишат от bliasak.bg.

Вижте първите 8 двойки в "Bailando" >>

Мира Радева и фронтменът на D2 Дидо също извиха гласове. Социоложката и партньорът й Желяз пяха за изграждането на нарко комуна у нас, докато рокаджията и дуетната му половинка Богдана се надяват да съберат средства за рехабилитационния център в Павел баня.
 
Умения в хип-хоп танците демонстрира певицата Сантра заедно с Николай. Той мечтае да осигури средства за поддържащи лекарства на майка си, която след 10-годишна борба успява да се пребори с рака. С танц се представи и водещият Христо Калоферов, който даде всичко от себе си с половинката му Росица да се справят добре на сцената. Роси, която е глухоняма, мечтае да стане актриса. Трикратната олимпийска медалистка Жени Раданова пък се включи със състезателя Асен в много близка за тях кауза – да се построи тренировъчна зала за кънки на лед.
 
Предаването приключи с изпълнението на новия звезден дует Young BB Young и 19-годишната Евгения, чиято кауза е да събере пари за пластична операция на лицето на сестра си.