Как да намалим апетита си

Намаляването на апетита е важна задача, особено за тези, които искат да отслабнат. Почти всеки в някакъв период от живота си търси един или друг начин да запази или възвърне стройната си фигура. В името на това спазваме диети, дори такива, които не ни допадат, стараем се да потискаме или намаляваме апетита си, страдаме от чувство за глад. В резултат на това стресът в организма нараства, а и вече е доказано, че килограмите свалени в състояние на стрес, след това ще се възстановят.

Обратно в новината

Коментари - Как да намалим апетита си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изпитано е: зелен чай по няколко пъти на ден, ядки - бадеми, фъстъци, орехи и шоколад. Тези неща убиват трайно апетита :)

Пробвайте руският метод : Бой,глад и стригане.

Няма по- ефикасно средство за убиване на апетита като чай от водорасли. Като се свърши 1 месец не можах да изкарам вкуса и миризмата му от устата си. 1 година не можах да хапна риба, защото ми напомняше за водорасли. Сега си имам колан, който стягам около стомаха си с 2 дупки по- навътре. Така не мога да ям колкото искам, а колкото позволява. Сега се чувствам леко, спя добре и отслабвам равномерно.

1. "Увеличете приема на течности" - изхарчете всичките си пари за пиячка. Така и да ви се дояде - хладилникът ще е празен 2. "Намалете подправките" - сутрешната шкембе чорбЪ да не е подлютена 3. "Шоколадът притъпява апетита" - особено, ако го намажеш върху нечие тяло, а не на филийка 4. "Яжте повече плодове" - заместете истинските плодове с плодовете на любовта, с на жена ви дините / с на мъжа ви кайсиите ;) 5. "Как да намалим апетита преди сън" - правете секс като за световно, така че да нямате достатъчно сили да се дотътрите до хладилника

Хахаха точно от такъв свеж коментар имах нужда таз сутрин, благодаря, посмях се от сърце ;)))

5-то:Яжте по-малко!Колкото по-малко ядете,толкова по-малко ще ви се яде!

Препоръчвам книгата "Тялото е жадно за вода" от д-р Батманжелидж - американски лекар от ирански произход. Тялото, казва той, се нуждае не от течности изобщо, а от вода. И т. н., и т. н. Прилагам от месец и половина препоръките му и имам положителни резултати, включително намален апетит и намалено тегло. Книгата в електронен вид може да се свали от Интернет - след малко търсене.

ами споделете къде и ни спестете търсенето, благодаря:))

Драги ми ross, мързелът отваря апетита - странно, но факт.

Една безотказна рецепта : пускаш си някоя чалгарска тв / нова , бтв и пр. / , гледаш десетина секунди произволно риалити , резашки сериал или концерт и започваш да драйфаш !