Kои песни разчувстват мъжете

Прочувствената балада на R.E.M. “Everybody Hurts” оглави любопитна класация на рок парчетата, които най-успешно карат мъжете да плачат.

Обратно в новината

Коментари - Kои песни разчувстват мъжете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

радвам се, че нямаше нито един злобен коментар!

предпочитамRitchie Blackmore i DIO

ЗАщо са ти друже косе побелеле...

Мухарем - Защо су ти косе побелеле друже

Веднъж в Студентския град в стаята ни дойде гаджето на едната от съквартирантките и от някъде беше довлякъл касетка с тази песен : I believe in you - Twisted sister- като я слушахме на всички ни потекоха сълзи без да имаме конкретни поводи...а може би породени от всичко, което ни се е събрало. Не знам добре английски, но мен лично тази песен много дълбоко ме разтърси.

любима песен с хубав текст- и една друга тяхна песен-,,The price,,

Мене ме разплака химна на МВР. Вервайте ми, от какго чух не мога да се съвзема! Рева кат магаре и не мога да повервам, че сме чак толко олигофренска държава.

"Мила Родино!"

мъжът е конунктурен - хем има претенции, че жената е по - низша от него / дълбоко в себе си е убеден, че е така/ тъи - като е и суздадена от от 1з-то му ребро:-), хем в определени ситуации претендира, че :"...и ние сме хора и имаме сърца и чувства..." мъжът на днешната епоха е по - мъженствен някак си, а жената е както мъжут я е "моделирал" по свои вкус - мъжко момиче. ще я видиш навсякуде - в казармата, във фабриката като шлосерка, кранистка, в супермаркета с големите, тежки пазарски чанти...а мъжът си чете вестника в къщи, защото е много изморен след работа...има и истински рицари, но те са почти изчезнали...ееех времена...ееех...нрави...!

да бе да....като гледам все някой се разплакал

плачат,плачат даже питат- ти мене уважаваш ли ме?

хахахах хаааааааа хахаха

И Scorpions,Metallica,W.A.S.P.,Kiss,Scid Row,Chikago и Foreigner могат да разчувстват...

нали това е целтаLong live rock!

Ти пък сега! Нали ако се признае, че мъжете и жените не са чак дотам различни, ще отнемете кефа на глупаците и глупачките да обвиняват мъжете и съответно жените за всичко и ще вземе да настане мир и хармония:))) А пък често чувам от гореспоменатите индивиди, че скандалите и вечното напрежение били възбуждащи и изостряли сексуалното желание. Не им отнемай на хората малкото останали страстовъзбудители, имай милост :)))

равенство??? никои си не дава властта без бои в този мъжки свят, в които живеем. кои има претенции и се опитва да извоюва правата си десетолетия наред...?:-) израз като :" ...недотам различни..."се използва в словесната еквилибристика, така както отърва на опонента, в зависимост от гледната точка:-) останете си сус здраве мили и недотам мили мъже! знаех, че все някои ще се докачи от написаното от мен и това беше целта ми - да предизвикам...!

Catch the Rainbow:)(:

песента " еvеrybоdy hurts" просто извинява хлипащите мъжоря, че това е нормално и за тях...:-)

онзи ден слушах тази класация по амриканската 1075... това са песни, с които много са израстнали, но не всеки разбира текста, за да бъде докосната тънката струна на душата...журналята нека направят класация на българските песни, които разплакват българските мъже...напр. като"...остарях и побелявам, но в сърце те нося..." на сашо роман; "бедни и богати" на тони дачева и т.н. :-)

Като прочетох заглавието очаквах,че на първо място ще е "Песента на Солвейг".Оказва се,че чалгата и изпълнението на такива,като тези двамата на снимката,които приличат на изтървани от лудницата,разчувствали мъжете или по-точно индивидите от мъжки пол.

босс-това е другото име на BRUCE SPRINGSTEEN

Ти, неприятелю, не си никакъв "хард", ами си прост "ритард", приличаш на изтърван от обора и си умствено недоразвит душевен инвалид:)

До Ана: Щом за сравнение се позоваваш на обора,представям си каква крава си.

може,,хард,, да плаче на тези новоизлюпените- напудрени,гримирани , гелосани и недоносени вокалисцхета,на които ми е трудно да определя от какав пол са...

Само чувствителните мъже могат да се разчувстват от песен. Другите само щракат с пръсти и въртят кючеци. Утре има рожден ден Марто- Мартин Александров. Харесвам всичките му песни, хубавият му тембър и безкрайно добрата му душа. Бъди жив, здрав и щастлив още много години!!!

Unchained melody-RIGHTEOUS BROTHERS

Аз съм жена, но плача на тази песен: http://www.youtube.com/watch?v=5vUDmFjWgVo

поздрав за добрия вкус! може и да не ме разплаква,но ме трогва винаги

песента на тод е от1955година и е по- известна с версията наRighteous Brothers,Elvis, Platters, Tom jones,Gareth Gates, U2,Joe Lynn Turner

Според мен истинските песни разчувстват еднакво силно и мъже, и жени.

Абе то има самобръсначки и за мъже и за жени, ама никой не прави реклама "Жилет, най-доброто за една жена."

Не знам защо, но голяма част от бг мъжете се разчувстват на Сашо Роман

hahaha, tova e viarno. az imam takyv poznat koito reve na sasho roman. A na vsichkoto otgore e metyl! :)

Уаахахаххехехе......пичове, много весели коментари - къртите:))))

Не знам кой е този, но явно с нещо успява да разчувства хората!

DEEP PURPLE-,,Soldier of fortune,,

не на сашо а на песента,,... остарях и побелявам, но в сарце те нося мои ангелее-е-е,,то си е за рев.

реват, защото е класика, а не както при чалгата- пее се за любов,но винаги се подразбира секс...