Kак изглежда модерният джентълмен

Ново проучване се опита да даде отговор на въпроса "Как изглежда модерният джентълмен?"

Обратно в новината

Коментари - Kак изглежда модерният джентълмен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сетих се и нещо друго...'жентълме на нали не треба да бие жените...ами ако тя иска примерно да я пляскам бая докато примерно сме в копулацьонен синтез...аз лош ли съм , 'щото ако некои ме пита удрял ли си жена...к'во да му кажа да не го излъжа....с този пример искам да кажа , че каквото повикало такова се обадило...не може да 'жемтълмени ако всички мадами са кифли и падат по гръб в/у капака на всяка луксозна кола след две три уискита....така че няма к'во да ревете мацки , пробвайте възможно най много пичове и после като попаднете на 'жентълмена....обадете ми се ;P

ако говорим за българския такъв- като Коцето, който е ''над нещата'' по въпроса най-вече с жените!

Добре е също така да плати някоя сметка от време не време.Омръзна ми да черпя по-добре материално, "джентълмени" или в най-добрия случай да си делиме сметката.

Най-ми хареса, да ме лекуват от махмурлук. Жените да не са пияници БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Гледаш го отначало, ама че джентълмен, казваш си, това е, супер, най- после срещнах мъжа...Да, ама не, оказва се, че в БГ тия са си чисти женкари...Тук джентълмени няма.

че как няма да сме женкари , като сме джентълмени и ни харесват,а че вие сте леки ние ли сме виновни!?хаха а?!

Разликата между английския и българския джентълмен: 1. Английският - избръснат до синьо и леко пийнал. 2. Българският - пиян до синьо и леко избръснат.

Оффф, и тука кучета и котки. То ако не е Левски и ЦСКА, ще са мъже срещу жени и обратно. Ай кафа, ще си отворя една бира.

от мъжки пол съм, на 23г. и вчера се прибрах от екскурзия в Париж и мога да кажа, че има огромна разлика между нас и мъжете там. Всеки изглежда изискано, облечен с вкус - без значение дали е с костюм или анцуг. Винаги са усмихнати и вежливи. Уви, малко мъже тук са както там :(

за мажете разбрахме , а за жените ?ако неси ,,gay'' сигорно имаш и коментар за тях ?

Що да мислим за нещо дето го няма по нашите земи???? А ако случайно го има то не е без задни мисли. Пък може и наистина да го има.Да викаме Диоген да ни светне че да го открием!?!?!?

Какъвто е търсачът, такива са и откритите съкровища ;) Демек - ако ти смяташ, че нема такова животно по нашите ширини, за теб няма и да има - и да го срещнеш, няма да го забележиш ;))

За мен има само един джентълмен - моят любим! Истинско съкровище!

В присъствието на истинска дама джентълменските обноски идват естествено;)

как трябва според вас да се държи модерният джентълмен когато жената е постоянно депресирана и страда от предменструален синдром 2 пъти в годината ... искам да кажa 2 пъти по 6 месеца е в предменструаця ?

просто не се драж катоTHUNDER STRUCK

С поведението си жените все повече започват да се превръщат в луксозен мъжки аксесоар. Защо тогава се сърдят като ние мъжете все по-често ги сменяме с по-нов и по-хубав? С аксесоарите е така. Ползваш, омръзва ти, сменяш.

Душице златна, знаеш ли колко пъти вече съм чувала как мъже си казват, че си търсят богата жена, за да ги издържа , като жигола сте !И вие сте аксесоар, който подлежи на смяна, не се лъжи!

така е , проституцията е повсеместна....аз си представям супердвойката на БГ - жиголо и проститутка с банкнота от 100 кинта да правят секс 27/7...к'во ще кажеш а!?:)....ще си я менкат де....

каквото повикало, такова се обадило - вие - купувачи, а жените - продавачки! но когато жените се влюбват само в портфеилите ви, ви става мъчно за... село и после нинам кфи си били...

Като има кой да им играе по свирката ще има и кой да го правят луд ...

каквото свириш- такова се играе...

разглезихме ги жените, трябва да се въведе оздравителна програма - бой, секс и глад и да видиш как ше спре рецесията

Проблема е, че нищо от трите не ви се отдава добре. Станахте едни мекотели от всяка гледна точка.

Така е ...за съжаление . Станахме мекотели. Но не мислиш ли ,че е нормално при положение ,че вие станахте по-хлъзгави от гол охлюв?!

хахаха кефиииииии...!

аве ти си мноъ прост ве :д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

започвам да се чудя, дали кризата не е по-вина на еманципацията, жените искат повече пари, коли, техника в дома, по-големи къщи ...

в грешка си приятел....това за което говориш е меркантилизма...другото не е толкова лощо....работеща жена..брей......другото си е жива порнография.....евала на режисьора...:)

това потвърждава мнението, че жените са адски тъ...

каквито са дамите- такива са и кавалерите

че ти си много елементарен.Няма да кажа "мъжете"защото смятам,че истински мъже и джентълнеми има в БГ.Но те никога не биха написали подобна глупост като теб.

тоя па....

Модерният джентълмен в БГ изглежда:анцунг+джапанки (лятото)/маратонки , тениска , ланец, не много добра лична хигиена и задължителното каруцарско поведение.Признак на мъжествеността му е бутилка бира в ръката.

е, то и придружителките на въпросните особи надали могат да минат за дами

Ееер забрави чалгата и салатката!

явно във вашето село е така..при нас 'жентълмена има М5 пие Jack и Chivas и държи ръката на жената на чатала си....вземете се научете малко ей....

е, то си е подвиг - кои ги може тези трудни неща...