Крисчън Слейтър снима с дъщерята на Койна Русева

Световната звезда Крисчън Слейтър работи вече трети ден у нас. Той пристигна в неделя, за да участва в снимките на екшън трилъра “София”. Компания ще му прави ветеранът Доналд Съдърланд, който се чака да пристигне тези дни.

Обратно в новината

Коментари - Крисчън Слейтър снима с дъщерята на Койна Русева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Крисчън Слейтър снима с дъщерята на Койна Русева" - заглавие. "Калина обаче не се е срещала със звездите в лентата. Сцените с нея представят действието в миналото, така че няма да й партнира нито Слейтър, нито Съдърланд." - цитат от статията. Нямате ли предмет, по който се учи, че съдържанието на есето трябва да отговаря на заглавието му?

Какъв етози екшън, някой знае ли.

Eх, нищо лично, но защо точно нейното дете? Със сигурност има и други талантливи деца, то това е БГ все пак! За жалост!

Нищо лично спрямо детето, но това си е шуробаджанащина! Все едни и същи, а сега и техните деца. Няма база данни за други деца ли??? Има деца с перфектен английски - американски акцент, бритиш и ирландски, но...не ги канят на кастинги!!!

След толкова години е видно за всички, че тези хора от Ню Имидж съградиха нещо у нас след много борба. Дадоха работа на много хора, продължават да дават, популяризират и страната.Време е да им се помогне! Време да направят нещо и Министерство на финансите и Народно Събрание и Министерство на културата/остатъчната/. Дори Министерството на икономиката и енергетиката вместо да пилее милиони за съмнителна реклама, да инициира нещо полезно и за туризма, като помогне за данъчни облекчения за да сме още по-привлекателни за тези хора и да не е Луизиана по-изгодна за снимане. След като няма пари за филми, нека поне не очакват да събират от тия, които имат. Нито е трудно, нито се изискват особени усилия. Защо киноиндустрията да не е приоритет, къде е проблема? Понякога е нужно толкова малко, но тоя бюрократичен мързел и некадърност ни водят наникъде. Родните олигарси нищо не направиха за 20 години - нямаме водещ отрасъл, няма посока на икономката. Строят хотели безразборно, секът гори и унищожават природа и история, а нито осигуровки, нито данъци плащат на служителите си. Търсим от мутри и измекяри гостоприемност и прогрес.

ПОЗДРАВЯВАМ ВИ ЗА ТОВА, КОЕТО СТЕ НАПИСАЛИ. ПОДКРЕПЯМ ГО И ДАНО ХОРАТА ОТ, КОИТО ЗАВИСЯТ ТЕЗИ НЕЩА СЕ ЗАМИСЛЯТ И НАПРАВЯТ НЕОБХОДИМОТО.

Cтрахотно казано! Mожеш да се подпишеш спокоино под думите си!

Айде няма нужда от реклама. В Ню Имидж не всичко е розово, както го представяте, дадоха работа на много хора, но се работи 6 дни по 12 часа, ако си на терен и денонощно може да се бачка. Не са инвестирали толкова, колкото спечелиха с Бояна, така че.... нека бъдем реалисти