Жан-Клод Ван Дам получи инфаркт на снимачната площадка

Екшън-звездата Жан-Клод Ван Дам претърпя сърдечен удар по време на снимките на новия си филм "Weapon".

Обратно в новината

Коментари - Жан-Клод Ван Дам получи инфаркт на снимачната площадка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е инфаркт - къде постъпване за кратко в болница поради сърдечно оплакване ееее, ама с тия локуми.

защо пишат и хора дето nисто не разбират ....защото си нямат друга работа ли??

Така е с анаболите на стари години

globalnoto zatoplqne e vinovno

Е,а пък моя любим артист Брандън Лий го застреляха на снимачната площадка.За мен беше най-хубавия и най-талантливия за онези години.Нито Джони Деп нито Брад Пит нито Аштън Кътчър са толкова атрактивни и талантливи като него.Не искам да обидя феновете им,но на мен ми изглеждат като всеки мъж на улицата,продавача в магазина,шофьора в автобуса, пощаджията,доставчика на безалкохолни напитки...Брандън заслужаваше по-добро бъдеще...Бог да го прости!

А пък на мен Брандън ми изглеждаше като обикновен мелез от азиатски произход, независимо че баща му е великия Брус Лий, и най- малкото изобщо не го сравнявай с имена като Джони Деп, защото още приживе когато беше жив Брандън, Деп вече имаше много по-големи успехи и талант и беше с класи над Лий, така че ако ще да си и от остров Калкута(макар че изобщо не ме грее от къде си) си прекалено заблудена и мислеща с оная си работа, като дори това което коментираш няма дори нищо общо с темата!

Злобо,Джони Деп има перверзна физиономия.Като преминеш в 5-ти клас и почнеш да учиш география ще разбереш,че няма остров Калкута...

АМИ ВЕЧЕ Е НА 50 Г. МОМЧЕТО И ТРЯБВА ДА ВНИМАВА С НАТОВАРВАНЕТО, А И СЪС СТИМУЛАНТИ И ДР.ЛЕКАРСТВА ЗА МУСКУЛИ И МОЩ....

доколкото знам още през 2001- 2002г., когато беше в българия да снима, се носеше слуха че се друса с кокаин и дори са го забелязвали в клубове дори в шератон да го прави, когато разпускал, но нищо чудно и на снимачната площадка да го е правил, това е характерно и за други звезди от бранша- например актрисата от м/узвездни войни, която играе принцеса Лея Органа, дори наскоро призна че перманентно са се друсали докато снимали ""Империята отвръща на удара", като един вид стимул за да са във форма, а се знае за коката че буквално изстрелва адреналина, пулса се качва с пъти и си представяме кво става със сърцето, така че това не е прецедент и има логика и заради това да се е случило. Дано да се оправи все пак той ми е идол още от дете!

Ама пък и племе сме-нито един коментар на чисто човешко съпричастие!Злобни захапки и джафкане-е,ще ни чука кратуната докато се усетим!Айде ,давайте със Станишев,Царот и компания...

Ама и твоя коментар е доста злобен! Вместо да пожелаеш нещо хубаво на Ван - Дам предпочиташ да плюеш по форумците. Злобата хич не ти е по-малко от на другите!

Ти май имаш нужда от превод от български на български!Къде видя злоба -напротив.Я повикай баба си да ти преведе ,за да поумнееш,байновото...

СТАНИШЕВ Е ВИНОВЕН!

Ама кой Станишев? Димитър или Дмитриевич?

Путин е виновен

Не е редно да казвате, че не е специалист по бойни изкуства при условие, че еевропейски шампионом по карате за професионалисти през 1979 г. в полутежка категория

разбира се! прав си!важно е ,че ролите си играе перфектно

има нитрати в марулите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Станишев е ВИНОВЕН !

Не, Бойко Борисов е виновен!

от неправилен начин на живот. Видни хора, пък не живеят разумно. Жалко! Желая му бързо възстановяване.

Лош късмет е ако те удари керемида по главата, когато минаваш покрай някоя къща. Неговото не е лош късмет, а много химикали. Най-вероятно анаболни стероиди, но може да са и какви ли не други.

Станишев е виновен

Късмет! Без него екшънът ще е скучен!

Rtablissement rapide, Jean-Claude

Един мн. добър актьор и състезател, обаче химията не прощава

Просто е...от анаболи,както и от "здравословните" хранителни добавки.

от дрогата е братле, не от друго, не се заблуждаваи

Виждам, че явно заедно ядете или поне ти му приготвяш храната... или приятел на един приятле ти каза... или всички знаят, че е така?

Дам вси4ко се плаща накрая...Ина4е му симпатизирам....

ДАНО ПОВЕЧЕ МЛАДИ ХОРА МИСЛЯТ ТАКА. ОСВЕН ТОВА ЧЕТОХ, ЧЕ ГОЛЕМИТЕ БИЦЕПСИ И МУТРЕНСКИ ВРАТОВЕ НЕ СА ВЕЧЕ МОДЕРНИ. ПОЖЕЛАВАМ ОЗДРАВЯВАНЕ И ПРЕОСМИСЛЯНЕ НАЧИНА НА ЖИВОТ.

От доста години ходя да се раздвижвам във фитнес зала. Изключително добре ми се отразява, но това което ми впечатление, е че 15-16-17 годишни деца първото нещо, за което питат са "химиите", което страшно гадно. Нормални мускули се правят с добра храна и търпение. Но децата не мислят така.

Айде разбирача с еизказа - от анаболи и хранителни добавки било. Как пък се навъдихте толкова разбирачи из интернет. Ти да не си лекар във ВМА. Те друсат като луди докато снимат, ама от добавки било.

маи,е време са пенсия?и не,е никакав специалист по боини изкуства,а танциор

Не е направил още 62 години, за каква пенсия говорим...

63 molia!

Има 1 дан шотокан и се е занимавал с кикбокс и муайтай, добър е, но със сигурност не е супер боеца от филмите. Преди години имаше големи проблеми с кокаина. Прав си, време е за пенсия.

ти шо не се би или танцува,а?пред него ще се гипсираш, ама да излаеш нещо тука и да видят слепите,колко голема работа си, а?

Не знам дали е добър в бойните изкуства, ама танцИОр е- Учете бреееее неграмотници

БОЖЕ, БОЖЕ, КОЛКО НЕГРАМОТНОСТ ИМА ПО ТОЗИ СВЯТ!!! ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ - ДВАЙСЕТ ГРЕШКИ:)

а темата е за друго професоре- аиде нема нужда да ни се набиваш в очите с големите букви и размер хххх-нещо да пишеш по темата или не го познаваш,а?

По-скоро от РД ден по-рано!

По скоро е от многото наркотици

Горкия! дано се оправи бързо и да спре да пие анаболи -те докарват инфаркт!

50-те са мнооого опасни - инфаркта дебне всеки

Gute Besserung

кво па значи тва , откъде си го преписал

на швабски е

Па вземи учи и напълни таз кратуна празна и тогиз ще разбереш:)

Дано да се оправи завалийката! Дълги години пълноценен живот му желая!

ОООО Горкият :(