Васко Василев подари любов на 5 хиляди фенове

2 часа, 5 биса, претъпкана зала 1 на НДК с правостоящи и възторжена публика. Така премина концертът на Васко Василев и „Чамбао”, който отбеляза и 40-ия рожден ден на световноизвестния цигулар.

Обратно в новината

Коментари - Васко Василев подари любов на 5 хиляди фенове | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щастлива съм ,че бях на концерта.Освен големия талант Васко притежава магнетизъм,пластичност,момчешки чар,естественост.Мога да продължа със суперлативите,но мисля ,че не е нужно.Това беше незабравимо преживяване ,което ще ме зарежда дълго в сивото ни и бездуховно ежедневие. Той ни подари светлина и огромна радост .Благодаря!!

това момче мъж ,което няма възраст е едно от чудесата на България!неверояте и изумителен и толкова земен!имам чувството ,че го познавам!толкова си велик ,васко просто с музиката ме изпращаш в рая!бог да те благослови!обичам те!

Нямам думи! Блестящ! Уникален! Талантлив! Професионалист! Браво, Васко

Браво, Васко, ти си невероятен! Роден си да раздаваш любов, красота и светлина, ти си като слънце! Господ да те благослови теб и любимите ти хора! Най-добрата част от нашия народ те ОБИЧА и се гордее с теб!

Невероятен! Машина за музика, такова присъствие има! Концертът беше страхотен!

Цигулка, акордеон и зурни и тъпани! Я джар бе, малоумници!

А ти - я, марш при стадото в кошарата на име Sin city. За теб важи приказката - Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека никога!

Ти си малоумник.

Жив и здрав !!!!!!!!!!! За такива като него пишете.Не за мутри и жалки чалгари......... Дай боже повече българи като Васко. Това е талант,това е звезда.

Васко, благодаря ти, че те има! Бъди жив и здрав!

Присъствах на концента. Невероятно беше! Вече втори ден продължавам да си мисля за Васко, за музиката му... От тази цигулка изтръгваше невероятни звуци с такава лекота... Абе, с думи не мога да опиша какво неземно чувство изпитах. Господ да го благослови, да бъде здрав и щастлив, да продължава да е така обичан и дано си има и деца така талантливи като него, а може и не толкова, просто да продължи рода си, защото той е нещо неземно!!!

Васко, моля те заповядай на Русенска сцена!

не сам виждала друг такав като него,неповторим е,валнуващ...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

,Талант,доброта,любов-това подарява В.Василев на своите почитатели с виртуозните си изпълнения.Здраве,обич , много щастие и успехи му желая от сърце!

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ЗА ФАНТАСТИЧНОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ !

Невероятен човек.Такава доброта излъчват само благородните хора. Пожелавам му много здраве, дано все повече българи мзимат пример от него.

Васко управляваше една машина на времето, която те пренася и в миналото и в бъдещето далеч от мрачната сивота на нашето ежедневие. Бъди жив и здрав.

Васко е невероятно талантлив музикант и страхотен човек, дано има повече българи като него!

Да е жив и здрав Васко!България има нужда от повече такива личности и прекрасни таланти,които са нейното лице в другите държави!Господ да му дава здраве и дълги дни за да радва още много години за напред и нас българите и публиката навсякъде където отиде!Гордеем се с него!