Лиса Мари Пресли проговори за брака си с Майкъл Джексън

Дъщерята на покойния Крал на рока Елвис Пресли – Лиса Мари, реши най-накрая открито да разкаже за краткия си брак с Майкъл Джексън. „Не разбирах нашата връзка с Майкъл“, споделила Лиса пред водещата Опра Уинфри.

Обратно в новината

Коментари - Лиса Мари Пресли проговори за брака си с Майкъл Джексън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подкрепям мнението на Илиан. Прочетох книгата за последните години от живота на Краля и в нея се обясняваше за тази църква.

Така е-не е ли малко закъсняла с любовта и сълзите за Майкъл?

Възприемам Майкъл не само като гений и велик творец,а като някой ,който няма аналог на тази планета.Не се сещам за по-прощаващо,великодушно и обичащо същество от него.За мен е като Бог.Такива хора навярно имат доста сложни характери и това ги прави трудни спътници в живота,но дори и така,те пак си остават велики и обичани!I love you,Michael!!!

Ала-бала-портукала !В голям праз пораснала !

Никой не го е споменал, та да напиша: Лиса Мари и майка и са водещи фигури в Сциентоложката църква. Публична тайна е, че целия брак беше с идеята да го привлекат към тяхната църква (която си има специално отношение към публичните фигури, както за известност, така и за да им вземе парите)... Когато той не се е поддал (както е написано, изведнъж се е отдръпнал) тя е решила че няма повече смисъл... Сегашното и изявление също го виждам в тази светлина - един вид, ако бях останала до него и го бях привлякла в лоното на църквата, с него нямаше да се случи това, дъра-бъра. Сциентологията набляга на душевното здраве и прочистването на душата (от извънземни тетани, пълна идиотщина) и отрича лекарствата , и ето, Майкъл умира от разклатена психика и злоупотреба с успокоителни... Какво по-добро за тях да си натрупат малко известност покрай него.

Dobre kazano Ilian

И това, че си е създал собствен свят и правел каквото си поиска също го каза. Не знам защо феновете на майкъл са изключително агресивни и пищят неистово какъв голям дарител бил. Ами бабите пенсионерки, които дават по левче за българската Коледа са точно толкова големи дарителки. Толкова имат, толкова дават. Не му оспорвам, че е артистичен гений и дарител, но чак пък да бъде обожествяван е много. А сред феновете на Майкъл има страхотни фанатици, исключително агресивни и кресливи.

Майкъм Джексън беше изкукал педофил. Не отричам музикалния му талант, но той не е Краля. Имало е и ще има много по-добри от него. Истинският Крал е Елвис Пресли, просто новото поколение не помни Елвис. И още нещо - някой може да е голям талант и пълен провал като човек. Последното важи за Майлъл Джексън.

Същото важи в пълна сила и за Елвис - явно толкова знаеш за него,колкото и за Майкъл.И двамата са Крале на своето време и двамата са необикновени хора с необикновен талант и съдба- те са извън нашите стандарти на обикновени и никому неизвестни хора!Така,че ние нито можем да ги разберем нито имаме право да ги съдим! Можем само да слушаме музиката им и да и се наслаждаваме.

Страшно много Лиса прилича на баща си Елвис Пресли. Точно на нея парите на Майкъл не й трябват. Моето мнение е, че Елвис Пресли никога не ще бъде надминат и забравен, ако ще и 100 майкълджексъновци да се родят.

Това , което каза тя е , че той си е създавал собствена реалност и ако някой не се вписва в нея не го допуска . ОК ! Но и каза още много неща, които явно някак Ви убягват защото е много по-лесно да се акцентува върху отрицателното! Типично за нас! И не забравяйте , че това е най - големият дарител вписан в книгата на Гинес за рекорд в Дарителството. Осен това той си беше финансово задлъжнял и можеше да си гледа кефа и да си спестява парички и да си покрива дълговете, но уви реши до край да прави това , което най-добре умее и което е в душата и сърцето му!

Унищожиха го папараците и жърналистите. За дребни пари. Велик човек и много слаб и уязвим.

То може и да има, но такива като Майкъл няма!!!! Запомнете го това. Майкъл беше Гений!

Не са превели всичко. Лиса Мари каза, че ако някой е искал да му попречи да прави каквото си иска, просто е бил разкарван, доро собственото семейство на Майкъл. Човек ако иска да има семейтво трябва да се съобразява, гений или не. Има и други хора, които пишат музика, пеят, танцуват, рисуват и вършат благотворителност.

Трудно се живее покрай известен човек. Дори в малка България ангажиментите са му много. На 1 жена стига 2 поредни пъти да й откаже внимание- да я придружи до някъде, да погледне новият й тоалет или прическа. По- добре е да носят кръста на известността си сами, отколкото да товарят с него жена и деца. Родителите му свикват с годините, но жената не.

егати тъпотията

Dobre kazano,Michael

Майкъл е и беше освен най-известният човек на планетата, и една от най-добрите души... В добротата си беше толкова по детски наивен и уязвим психически.. Как да очакваме човек да се справи с това, при наличието на толкова злонамерени души, ламтящи за много пари. А иначе с Лиса Мари смятам, че доста си подхождаха и имаха харизма като двойка. И мисля, че това не е поза от нейна страна.. Достатъчно много познавам животът му и мисля, че мнението ми емиродавно.. Просто не съм от тези, които говорят за Майкъл имяйки впечатления единствено от пресата... Жалко, че с него светът загуби много от добротата си като цяло! Той наистина беше най-даващият човек... Даваше и парите си и душата си на хората!

така говориш все едно сте си пили ракята заедно

Той не можеше да носи.

звучиш така, сякаш си бил иконом в къшатата - палат на краля и знаеш таините от кухнята и тоалетната му...

Айде стига леки изявления, та откъде другъде можеш да черпиш информация освен от пресата и фен форумите? Сигурно си му бил пръв приятел. Знаеш това което PR-ът му е изградил като образ за феновете като теб. А това дали е бил по-добър или по-лош от създадения си имидж могат да кажат само хората от нах-близкото му обкръжение.

Всички вие,само грабехте от него.А той раздаваше всичко без да иска нищо в замяна!!

освен кинти

за какво да вижда тя явно само пари е виждала, а не човека до себе си

тя все едно няма пари, тихо там