Дъщерята на Елвис обаче била категорична, че въпреки че медиите определиха 18-месечния им брак като постановка, те наистина се обичали. Въпреки че по думите й понякога поведението на Джако било такова, че всички се съмнявали в достоверността на връзката им.

Лиса Мари заявила още, че след смъртта на Майкъл Джексън, тя изпитала много силна обич към него, каквато е нямало дори и по време на краткия им брак, пишат от bliasak.bg. „Не знам защо трябваше всичко това да се случи, за да го осъзная. Това страшно много ме разстройва“, обяснила през сълзи Лиса Мари.

Щерката на Елвис разказала, че не винаги е изпитвала топли чувства към Краля на попа. „Бях много ядосана. Наистина много бясна. Смятах, че двамата сме като едно цяло, но в един момент той сякаш ме отблъсна от себе си“, разказала тя. По думите й двамата се отдалечили много един от друг, именно заради злоупотребата на Майкъл Джексън с лекарства и болкоуспокоителни, които в последствие причиниха и смъртта му.

„Не подозирах нищо дълго време. Разбрах го едва преди да подам молбата си за развод“, спомнила си Лиса Мари. Тя смятала, че е сбъркала като се е отдалечила от Краля, тъй като ако била останала близо до него, може би е щяла да го спаси. „Знам, че е наивно да мисля така, но ми се искаше“, споделила Лиса Мари.