Блондинки си направиха парад в София

Парад на блондинките събра днес в София русокоси дами.

Обратно в новината

Коментари - Блондинки си направиха парад в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

4удесно! Dосега се говореше че са глупави прости а и често б о я д и с а н и! хайде сега да покаж а т на д е л о " как ще помногнат" да се върви н а п р е д в обществото!? Dа видим какво решиха 30 така умно надарени и "силни жени"? A и ние "черните, простите, грозните" да се поучим от тях де!!! 3ащо не!?

Ма да бе, тов. Ускова ! Ма да, разбира се . И кога да си приберем нашето казвате ?(Това, дето сте изредили (засега) - Латвия, Литва, Белорусия ) А красавьiците ви ще си ви ги оставим шконто .

хаха, перхидрол зависими овце.Българките по-хубави от Рускините, да бе да.

Я стига с тия критики , вижте само какви са сладурани. Дайте малко от към веселата страна , де , стига с тия негативи .

Всички "български" блондинки, с руски акцент ли говорят?

Как не ги е срам.На елементарни въпроси да не знаят да отговорят....

Ами тва е най дългия въздушен коридор блондинка до блондинка залепени ухо за ухо :)))))

това не са блондинки,това са проскубани перхидролки

Ми те затова само 30 са се събрали ;))) - другите нещо не са разбрали ,:)))) нали са блондинки

какви блондинки вав балгария .няма смисал да се сравняват сас латвиики и бившата русия .гените там са признати за наи-красивите.балгаките са тратлести ,черни и грозни

аиде бегаи у руся да се радваш на тиотките

Много обичам хора със самочувствие ,но разбира се да има покритие.И понеже никой не е открил топлата вода,да си кажем момичетата взимат гените на бащите--по -пияни от руснаците и от там оскотяли няма.За Латвия те по принцип даже на са и дупка на кавала.Защо най-евтините жени са рускините,защото нямат мъже и те се чудят за кого да се лепнат и разбира се да му уобеснат ,колко е спечелил от това.За красотата-естествените блондинки са безцветни и жълтеникави в кожата,а когато си естествен блонд,такива са и миглите и веждите.За красотата -Снежанка--очи като небето,кожа бяла като сняг,коса --абанос.Това е модел на красота на скандинавците,пък те имат най-много блондита.Не обиждайте,държавата,чийто хляб ядете.

ти сигурно си черна грозна и вероятно моооого тъпа

За съжаление все трябва да се направи коментар и то отрицателен, времето днес беше чудесно, хората имат идеи и ги реализират:) Не виждам нищо ложо във всичко това!А кой знае каква радост за очите е било за българсите мъже тази инициатива:)

Да ни е честит. Другата събота на червенокосите да е, а по- другата на чернокосите- с шарени дрехи, дайрета и кючеци. Ето защо чужденците харесват България- купони от сутрин до вечер за щяло и нещяло. А наздраве!!!

хубав хумор......... благодаря освежихте ми утрото

Браво на блондинките, така се прави по време на криза - търси се позитивното. Но коментарите които прочетох тък за пореден път доказват, че българите сме и най-злобните и завистливи в света. Не разбрах какво лошо видяхте в това че блондиките са се събрали да се повеселят? А относно това дали са тъпи или не, то вашите изказвания показват кой е тесногръдия и необразован. Ангела Меркел като е блондинка не станали канцлер на най-силната европейска държава? Айде със здраве и дано да откриете лекарство срещи злобата и зависта си.

Не съм гледала снимките и не съм сигурна дали искам да ги видя

Ако дсичките са блондинки като мен?... Блондинки колкото аз съм принцеса!

Май само кучето на едната блондинка е естествено русо!

:д мн правилно! но като цяло..хубави жени има абсолутно навсякуде и твурдението, че бугарките са наи красивите, е абсолутно неоснователно! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"В България живеят най-хубавите хора" хахаха, жалки сте!

как ще изберете най-умната.по какъв признак?умните жени ни ходят по такива долнопробни ,улични ..представления !