Зара купонясва с приятелки, задържа се в България

Зара явно е отложила за неопределено време плановете си да се завърне в Ню Йорк, защото често може да бъде забелязана по светски партита у нас.

Обратно в новината

Коментари - Зара купонясва с приятелки, задържа се в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тези снимки ми прилича на 35 годишна....а не на 25. Много състарена изглежда.

Много интересно, какво ви е направило момичето, че така я храните ? Или просто сте си малки злобни душици ;)

Въпроса е не какво на нас а какво изобщо е направила , че да я пишат по статии и предавания.Не мисля че обикалянето по партита трябва да се набива отвсякъде по ммедиите като модел на подражание.Нейна си работа къде и какво ще прави , но да не занимава широката публика с това.И не виждам злобата къде е тук.

Ами явно е направила повече от хейтърите писали в коментарите отдолу, тъкмо достатъчно, че да пишат статии за ния пък и не те занимава тя със себе се а тези, които са написали статията - на тях се сърдете. Колкото до злобата - май не си прочел коментарите отдолу. Вярно, че малко хора ги вълнува къде е купонясвала Зара, ама ако не ги вълнува да не четат - тъпо е да се пускат такива злобни коментарчета още повече, че момичето не ги е заслужило.

Тя вече прилича на лелка!

Коя ли пък е тая? Мъчи се да бъде светска, ама не и се отдава - с какво ли да блесне....

не дават виза:)), а пък и тя покори америка с акторския си талант!!

Живея в малка изостанала карибска държавица и на ден по 100 пъти гледам тази девойка в долнопробна латино реклама на пръстенче за отслабване. Голям смях...Канех се да я запиша и да я пратя в Бг, ама ке го направя.

Определено изглежда добре. И стига сте плюли как си изкарва парите. Просто е решила, че няма да се гърчи за 500лв и някой мазняк да я обарва за без пари ;)

От високо кат` се пада - най-боли! Усещам голяма болка тук ...

Зара и Ню Йорк ... все едно Стоичков и Оксфорд...

C тази разлика, че Cтоичков никога не е претендирал да е ходил в Oхфорд и да го е покорил; винаги се е занимавал само с това, което наи-добре умее - футбол.

Доста безвкусно е облечена и неподходящо за възрастта и. Друго нищо не мога да кажа,защото личността и ми е безинтересна.

боже тя дори не е популярна тази "звездна неориентирана сексуално и мозъчно личност".Нанейна възраст мнозина вече знаят какво искат от живота

Да си покаже цицити на Хю. Може и да пробие в киното така

ha, и аз питам същото. Дори и да се снима в някое списание в България не плащат като в чужбина. Явно само по дядковци ходи.

Тази провинциалистка не знам с какво може да блесне,освен да опърпа някой старец.Откъде накъде ще ни занимават с нея кой го интересува Мъчи се за бъде светска, но то трябва и манталитетът и произхода да е светски ,докога хора ще ни занимавате с поредната тъпотия

И на мене ми е интересно отде пари да се забавлява и да обикаля по партита????

Беше на бригада в щатите за лятото и ето я на, обратно :)

Ех Зара, Зара, толкова ти се радвах като те гледах в Брадъра с Нед! Беше толкова чиста и неподправена, а сега не зная как е.......? Мисли, ти си умно момиче :) Младостта и красотата са до време, за съжаление. Желая ти успех:)

че тя била ли е чиста и неоправдана в бб когато се натискаше с онази другата и се оправяше с тоя нед?

"3ара се задържа в българия!" - че къде другаде да отиде?!? Tова за Aмерика дори самата тя не си го вярва!

Тъкмо я бях забравил, явно си търси нов спонсор момичето. Все някой дядка ще я прибере.

Да питам само ,това момиче как се издържа.Работа за 5 лв. не е свършило,а само джитка по щатите и по партита.Не ми казвайте,че се снима някъде,защото това става веднъж в годината.

Милата ми студентка, колко много учи и колко много я желаят за звезда в САЩ. Голямо е шоу като ги видиш всъщност, колко са смешни в напъните си да са "известни", но забравят, че това е САЩ а там правилата са малко по различни.

кой му дреме за метресата на онзи дядка ... гнусно ... за пари дават всичко такива елементарни недостойни жени

Коя е Зара?