Кои са най-доходоносните актриси в Холивуд

Сп. Forbes публикува класация на най-доходоносните актриси в Холивуд, следователно и в света, като на първо място е посочена Ан Хатауей.

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-доходоносните актриси в Холивуд | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не, че Анчето е много добра актриса, просто филма е комерсиален и е триде, което го прави много доходен. Иначе тя е повече красива, отколкото добра.

думите на супер неизвестният никой ! Разлиакта е че тя може да те купи и продаде колкото пъти иска а ти четеш за нея ;-) Злобаааааааа

Meryl Streep- ВЕЧНА!!!!!

за мен ан хатауеж е невероятна красавица и е копие на сърничката бамби с тези хубави големи очи, просто я обичам! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И ако очите и не бяха наклонени надолу (обратното на "бадемови очи")... Ужас!

Особено голямата като на жабе уста е невероятна. Тази може да лапне вафла напряко. :-)))) Просто е очевАдна класата на звези като Мерил Стийп и новите измислени "звездички"

Ан Хатауей в "Havoc" е мноо яка. Фен съм й.

Meryl Streep- Какво да кажем за 40 -те филма в нейната кариера!? Разтърсващи до болка за мен са Sophie's Choice (1982) & Kramer vs Kramer. А Cate Blanchet e най-драматичната и мистериозна актриса за мен в последните години.

ама няма ли някой да й каже на Сара,че има яко криви крака и не е за толкова къси рокли

Тя е направо хърба - само кожа и кости, каквото и да облече изглежда като закачалка :(

красотата не е само прави крака , чара й е по-голям от повечето актриси .

Хахахаха, явно няма кой да и каже....., изглежда кошмарно, и проблемът не са само краката.

Meryl Streep-обожавам я-а филма The Bridges of Madison Country- Мостовете на Медисън е филма,който си заслужава до последната секундаhttp://VBOX7.com/play:70c939c5