Андрей Баташов е в болница в тежко състояние

Един от най-обичаните български актьори Андрей Баташов е в болница „Токуда”. До този момент информацията е много противоречива.

Обратно в новината

Коментари - Андрей Баташов е в болница в тежко състояние | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Blagodaria ti, 4e me podkrepiash!

Naistina si izkluchitelen tapanar - deistvitelno niamam kirilica na komputara, popprostata prichina che otdavna ne jivea v BG i t.n. I oshte vednaj - s vsichko drugo se bazikai , no NIKOGA sas zdraveto na horata!!!

Да му беше мислил като се наливаше като свиня, кел файда че е добър актьор, като не може да подтиска манните си. Дано се управи и прозре грешките си

Пиянството и развратния живот водят до това. Да би мирно седяло не би чудо видяло. Дано има късмет да се управи и да разбере за какво става дума.

Dano se opravi

Баташов е човек на изкуството , фина душа.Спомням си, че го засекох на Созопол с предишната му приятелка - танцьорката от Филип Кутев, виждаше се това момиче го обожава...После разбрах, че я е зарязал и се е оженил за банкерка. Много неподходящ избор - жена, която се кланя на парите - ужас! - бракът с такава жена, може да смаже и най-силният мъж. А от разбитото сърце тръгва болестта...Дано Баташов има още дни и въпреки всичко да успее да се съвземе.

Дано се оправи! Много е млад, но нещо му е тежало щом е стигнал до инсулт. Живеем ненормален живот, отдалечени от Бога и природата. Затова гаснат рано хората.

Днес е празник-св.Мина и се сбъдват желанията: от сърце желая скорошно оздравяване на големия актьор, а на близките му- кураж!

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-11-11&article=347010

дано скоро се оправи андреи баташов. желая му здраве, смелост и борбеност! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Оздравявай, Андрей! Моля се много за теб!

krivleva

Не мога да разбера как за Христо Мутафчиев нищо не се крие и ние следим всеки ден какво му се случва на човечеца стискам му палци той е силен мъж и с дебела глава .А за Баташов е такава тайна майна все едно има нещо срамно в болестта му.Знае ли човек.Естествено че е известна личност и хората се интересуват.Никой не се интересува че баба Гинка от село Грудово е починала или зле.Хората обичат да четат че и на известните и богатите им се случват лоши неща.Така някак си от време на време виждаш че има все пак някаква справедливост и че не само бедните и обикновенните хора страдат и имат проблеми.Може да звучи ужасно но си е така.

Дръж се, Андрей! Изпращам ти цялата си обич и положителна енергия за бързото ти оздравяване! Дано да я почувстваш, за да мобилизираш силите си и да пребориш болестта! Надявам се, че скоро ще ме радваш отново от сцената, защото мноооого те харесвам! Моля се за теб!!!

От сърце му желая скорошно оздравяване, а на близките- кураж!Днес е хубав празник-св.Мина!

Желая оздравяване.

От сърце му желая скорошно оздравяване, а на близките- кураж!

много ми е интересно защо се отдава толкова голямо внимание на един човек, който се е разболял и е постъпил в болница. не се сещам какво толкова е сторил та такова внимание... айде стига де. винаги се питам - зашо когато моя баща почина в една болница никой не се поинтересува кой е той и зашо е в болница. това изтъкване на някои личности честно казано малко ме отращава.

Ти си комплексар.Ето го и отговора.

сигурно ще ти бъде приятно да влезнем в спор? няма да ти направя това удоволствие.

Защото това е човек на изкуството, човек, който с творчеството си дава облик на нацията ни пред света - затова му се обърща такова внимание в медийното пространство - незнам защо си мислиш, че някой го смята за по-значим от твоя баща - но ако ние не ценим ценните си хора, така както го правят някъде на запад - много жалко за нас

човек на изкуството е Калоянчев, лолова, мутафова, Коцев, Хиндо Касимов (покойник). за актьорите от техния ранг - ДА, ДА, ДА. но за останалите - обикновени хора, поне според мен. с нищо не са заслужили това внимание.

ами твоят баща е може би много добър човек, а Баташов е може би най-талантливия и всестранно надарен български актьор ...

Пожелавам му бързо оздравяване. Гледала съм го много пъти на сцената - прекрасен актьор е!Господ здраве да му дава!

За огромно съжаление зачестиха подобни случаи с големи актьори.Прави впечатление,че това са чувствителни,емоционални хора.Дали е резултат от годините в които живеем?Пожелавам скорошно оздравяване и кураж на близките.Много е добър,Андрей!Като актьор е изключителен!

"За огромно съжаление зачестиха подобни случаи с големи актьори" - я някой да ме подсети колко голям е този актьор. прави впечатление, че много поркат... алкохола не прощава на никого.

Желая от сърце бързо възстановяване на този прекрасен човек и актьор!!!

peva4ka

Не ми звучи добре, след като от събота не са успели да го възстановят.

Права си! Но дано човекът има късмет! Аз, лично, не залагам много на лекарите!

Прекланям се пред личността на актьора и големия човек А. Баташов! Желая му бързо оздравяване и възстановяване и още много дълго да ни радва!!!!

Желаем на този прекрасен актьор скорошно оздравяване!

Много хубав и одухотворен мъж и талантлив актьор!Желая му здраве и дълги години живот!

От сърце му желая скорошно оздравяване, а на близките му - кураж!

Колко жалки хора има! Злобеят за чуждото нещастие. Те със сигурност няма да бъдат като Баташов, а на него от сърце желая успешно излекуване.

много неграмотно и елементарно изказване и не се пише "хи лифе" , а хигх лиге. хи и хигх са две различни понятя. и второ един савет - сас всичко друго се базикаи , но никога сас здравето на хората

"савет"...."сас"....Кой клас?

Може би малко акъл щеше да ти помогне, да разбереш, че текста е транскриптиран автоматично от латиница.

Пожелавам му от сърце да оздравее!Молим се за него!

Дано се оправи човека. А ти не пиши с главни букви, овца такава.

желая му скорошно оздравяване,а на близките кураж !!!!!

даите да не се заблуждаваме- алкохол, купони, приеми, коктеили разни, пури, цигари, дрога- много рискова професия си е тяхната- наи-вече алкохолна и ''инфарктна'' *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Твърде неуместно изказване. Жалко.

не ми се прави на много велик, защото от такива като тебе лицемерни типове ми се повдига- това е самата истина като не искаш да я приемеш не ми пука а и говори много лошо за това изобщо кво е състоянието в културата и изкуството ни и как тя се възприема от лицемери като теб *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вие сте един прекрасен пример как само с няколко думи може да се разкрие и неграмотността, и липсата на възпитание...

''вие'' фиеръ, сте една мноого заблудена личност! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.