Кои известни личности обожават да пътуват с децата си

Ако има родители, които предпочитат по време на почивката си да оставят малките палавници под грижите на предани баби и да заминат сами, то има и достатъчно примери за другото – родители, които обожават да пътуват с децата си и да им разкриват тайните на големия свят от ранна възраст.

Обратно в новината

Коментари - Кои известни личности обожават да пътуват с децата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като сте писали "известни личности" в заглавието на статията, поне пишете за такива. Въпросната госпожа е абсолютно неизвестна, поне за мен.

Като съдя по броя на коментарите за цял ден, определям тази информация като спам.

"Хляб имаше за един,бе достатъчен за двама ,но за бъдещия син щеще ли да стигне мамо!!! Сметнете моля колоко деца живеят на прага на оцеляване

Колко струва едно пътуване за 3 дни ???? Обичам и аз , но мога да го направя веднъж в годината ! Еееееееее,моето дете няма да е толкова учено ,колкото вашите !!! Не ,само известните прекарват ваканциите с децата си ! Хайде малко усещане ..... не летете толкова високо!

Нека летят моляте остави ги да летят на високо .. така ще им се радват всичк изавистници като паднат после от високо :))

"известните" по дифолт не ходят никъде с децата си. те са им вечна пречка и са платили на хора да ги гледат целогодишно...като животни. затова редките им излизания с децата са сензация и за самите родители :-)