Яне Янев се сгоди с приятелката си Галя

Председателят на РЗС Яне Янев връчи годежен пръстен с диамант на приятелката си Галя по време на камерна церемония в луксозен столичен комплекс.

Обратно в новината

Коментари - Яне Янев се сгоди с приятелката си Галя | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе верно все едно честити рожден ден на сестра си

Сега остава и Дим Дуков, Камен Воденичаров, Драго Чая и Миро Каризмата да се сгодят за някоя.....

Абсолютно !!!!

не знам защо, но ужасно противно изглежда Янето да се целува. все едно гледам двама еднополови се целуват. блях! във всеки случай от двете момичета, това, което е с черната рокля на белите точки, е по-красивото.

Много жлъч ,много злоба, като не можете да кажете нищо свясно - обявихте го за гей .Ами нали сте големи демократи какво лошо има ако е гей - не е престъпник ,както болшинството гербери ,на които разкри далаверите!

Няма нищо лошо да е гей, но нека си признае... Защото определено този годеж е пълен цирк и става смешен и жалък.

Не харесвам Я.Янев,но защо е тази злоба в коментарите?

Ех, Яне. Какъв резил само.

Хубаво е, че най-после Яне целуна и жена. Вярно, че е за първи път и много му личи, но може да има и втори път - кой знае?

Невероятно интимно тържество, проведено като "камерна церемония" ;) Поканени са най- близките, в това число и фото- репортери, браво, Яне, браво, нареди ги на сватбата гей- фотограф, гей- фотограф ! ;)

Добре посмяхме се. Като се засгодяват Станишев, Азер Меликов и Вигенин, обадете се да се посмеем пак.

Колкото журналистката Елена Йончева беше наистина с нежния Серж, толкова и тая Галя е с гейшата Янка Янева. Първата едвам дочака края на мандата му, за да прекрати тоя фарс за пред света, айде сега да видим тая Галя докога ще издържи с театрото. Колко ли парички и е дал истинският любовник на гейшата Янка - Трактора, за да играе тази роля?

Сега ще чакаме някой да си познай приятелката от снимката.Колко ли безсънни нощи му е струвала на Янето сценката,докато се прежали да я целуне по братски по челото?

ТОВА МАЛКО Е КАТО ПАРТИИНО СЪБРАНИЕ. ЕДВАЛИ НА НЯКОИ ЩЕ МУ ДОЙДЕ НА УМ ДА СЕ РЪКОСТИСКА ПО ТОЗИ НАЧИН НА ГОДЕЖА СИ. ИЗГЛЕЖДА МАЛКО КАТО СДЕЛКА ДА СИ СТИСНЕМ РЪЦЕТЕ-Е ДА БРАКА СИ Е СДЕЛКА ,НО ПО ТОЗИ НАЧИН ДА ОБЯВИШ ГОДЕЖ ????? НЕКА ДА СИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДЕЦА.

Да и на мен това ми направи впечатлелние, езика на жестовете, говори много повече от това, което чуваме.

Я пък този Яне какъв плаваник...значи

да не му се надяваш!

ха ха ха ха "по нослетата ще ги познаете хахаа" ле ле то бива бива показност но като тази др няма.Каза се че е с др сек.ориентация и гледай ква показност.... много грозно, излагация пълна

и какво сгодиш се и получаваш потупване по рамото и крива целувка по бузката???

а алексеи петров ходи ли на годежа????? момата много му прилича сигурно му е братовчедка от някое село. гнус

този знае ли какво се прави с жена или нещо се е объркал

Добър ПиАр.

Драги зрители, имаме сделка!

Така ли се целува жената, за която искаш да се ожениш? С ръкостискане и лееекинко докосване? Боооже, кого се опитва да заблуди с това разстояние на метър и половина от девойката?

забележи обаче колко по - топъл е контактът между него и Семов :)

те все едно подписват някаква сделка с тая целувчица, здрависвайки се :))))))

Такова смешно представление не съм гледал, откакто изгоря Софийският цирк! Но както и в другите циркаджилъци на Янето и в това има твърде голяма доза самодейност и посредственост. Щом е тръгнал да се доказва по този начин колко е мъж, работата е ясна. ;)

Много служебни тия целувки. Сигурно ще си правят децата през чаршаф с дупка.

Все едно гледам снимки от партийно събрание.Годежния пръстен се показва-ръкостискането,сигурно и ръкопляскане е имало.Това момиче се епрежалило явно.Фалша си личи от снимките още.

Е много дипломатично сгодяване, с ръкостискане и целувка отлево и десно :) цъ цъ......

Най доволен ще е Трактора,че има бройка за руска тройка.

Хубава двойка са, тази разлика 15-20 г. е най-хармоничната за здраво семейство. Не случайно всички сапунки двойките са с такава разлика.

нещо много нагласено и показно изглежда

Дано, ама надали :( Що дири туй момиче там ?! Ще порасне и ще осъзнае, че сделката не е най-добрата. дано да се лъжа...

Яне сега следва да си намериш и мъж който да ти направи тез деца желаещи вероятно ще има доста направи един конкурс за тази работа

Има много хомосексуалисти, които са женени/омъжени за човек от другия пол. Нищо ново под слънцето. Жалко за това хубаво момиче, че се е вързало с този образ безподобен.

Честито, г-н Янев !

Хахаха, голям цирк хора, плашим се.....

А Трактора ще им е кръстник Ще си имат и 2-3 семейни приятли - млади момчета, които ще спят в спалнята до Черното Влечуго

приличат си в носовете, девойката от кое село е? сигурно е наясно, че яне кара в дургото платно на магистралата и няма да й обръща много внимание , но пусти пари ...

а забелязвате ли колоко е гореща прегръдката му с Атанас Семов, и колко дистанцирана е целувката с Галя? Някак си не като между влюбени , а все едно я поздравява...

Колко познато.. помните ли "приятелката на премиера Сергей" Беше му приятелка, докато беше премиер. Кого ли лъжат. Да си гей толкова ли е срамно?

ако си задаваш такъв въпрос....

По принцип подкрепям такива събития ,но г-н Янев ми е антипатичен с ногово непрекъснато скандализиране на факти и напълно и съчувствам на половинката му.Аз не го изтрайвам в минутите по новините,а камо ли да ми е в къщатата...но все пак да са живи и здрави и да има повече българчета,че аман от ромски изоставени деца.

Г-н Янев иска да заблуди народа относно своята сексуалност,голям хитрец.Кой ли му вярва.........

Горката жена... Тая или е по- шантава от тоя Убостник, или няма грам мозък в иначе чаровната си главица. Или пък е някаква чисто олигофренск-женска злоба и жажда за слава, покрай тоя професионален нещастнико- плювач.. Сигурно и преди секс, тоя ще й размахва ръчичка с набелязания план- график на реда по който трябва да премине съотяетното креватно действие, без да има корупционни практики... Дано злобата им не е еднакво силна на тези двамцата...

По пронцип в случката няма нищо лошо, но кой го интересуват такива подробности, а и що за показност!!!! Половината от чара на събитието се губи!