Галка ще се омъжва, иска да осинови азиатче

Галка, бившата половинка от дует „Каризма“, е приела предложението за брак на любимия си мъж Роб, информира bliasak.bg.

Обратно в новината

Коментари - Галка ще се омъжва, иска да осинови азиатче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Считам Галя за талантлива певица, но не мога да понасям вечните и лиготии. Що за име е това Галка? Страшно инфантилно е, както и почти всичките и изказвания. Желая и щастие с мулата, щом такъв и е вкуса, но да се прави на Майка Тереза точно тя - пак е прекалила. Има нещо страшно нечисоплътно в цялата история. Тя е един от хората, на които мисълта тече така бавно, че разбираш какво е искала да каже, още преди да си поеме дъх да се изкаже. Много тъпо и изкуствено маниерничи, но това е характерно за рускините въобще. Абе, пак руски борш - какво ли няма в него, но зелката е задължителна.....

Кухо кухо та чак дрънка. Толкова български дечица са без родители ,тя тръгнала дете от Азия да осиновява.Да не остане по-долу от холивудските знаменитости. Ми като иска да си докара децата по цвят и външност да си осинови теле.Хем екзотично,хем ще прилича на нея. Галкеее много тъпо парче си душицо:(

казала го е все едно ще си купува някакви парцалки и се чуди за цвета - азиатче ли да е, русичко ли да е ...

на семеиствата в китаи им е разршено да имат по едно дете, и много момиченца се дават за осиновяване...американците наи често осиновяват тях - не защото е модерно или екзотично .. но явно в бг това се прави за газаря от простотя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Галче,аз и братята ми 7-8 можем ти напраим ...

Това с осиновяването на азиатче звучи толкова повърхностно- сякаш си избира екзотична порода животно или екстравагантна дреха. Да си вземе циганче, тогава ще е още по оригинална...

много забавни коментари посмях се доста , но определено простотията няма граници ! да са живи и здрави и Галка и бъдещия и мъж , но малко несериозна ми се струва цялата работа искала да осинови дете туй да не е коте или куче ?

да си осинови ако иска марсиянче!стига простотии!

Ако иска ще си осинови азиатче. Ако иска ще си вземе детегледачка. Да, ще си избере детенцето,което иска да осинови. Разумните жените подбират мъжа от който искат да имат дете. Няма да чака някоя инстанция тук в Бг. да й избере.

Хубава мисъл им се върти за осиновяване,но как точно ще го избере да си отива с нейните.По цвят на кожа или на коса,така излиза от тези думи.Ако са истина.

ТАЗИ ГОСПОЖА ЗНАЕ ЛИ КОЛКО ГРИЖИ ИСКА ЕДНО ДЕТЕ ИЛИ ЩЕ МУ НАЕМЕ ДЕТЕГЛЕДАЧКА А ТЯ САМО ЩЕ СЕ СНИМА С НЕГО.

Тя е госпожиЦа и ще си вземе РОБ -написано е в новината

ха-ха-ха

Аз може да и направя едно.

Xaxaxa : )

Защо осиновяването на дете стана един вид модерно, особено цветнокожо.., че и цвета да си избираш!!!Все едно..."искам персийска котка със сини очи" да си ги носят като талисман...нещастници!!!ТОВА ДЕТЕ ЩЕ ИСКА ГРИЖИ!!НЕ ДА ТЕ СНИМАТ С НЕГО...

If you go black, never go back!

черното кросно си е по- друго, не е като миро мекото

ЩО, ДА НЕ СИ ГО ПРОБВАЛ ;))

Това ли беше певицата с най-късите крака?

Я си погледни твоите

Азиатче?Май се помисли за Анджелина Джоли;)

Свъшиха ли се нещастните българчета!??????????

Това да не е куче да си го избираш, МА?

Първо - коя е тая и защо трябва да е новина? Второ - не вярвам някой да я вземе :)

Някой си Роб щял да я.....

Ами да се омъжва и да си осиновява...Нас, повечето от българите това не ни интересува... По-интересно би било да чуеме -"Галка е бременна" или "Галка е бременна с второ дете"!!!

Като певица е кръгла нула, дано като майка да е по-добра, но едва ли.

Тази КАКА,много разбира от пеене.....

И е напълно права

Тъпи са коментарите, че имало достатъчно българчета. В крайна сметка, всички деца са си деца и няма значение националността. Но е ужасно расистко да избираш детето си по цвета на кожата или косата, защото това ще ти се връзва с мъжа и т.н. В по-западни части от света щяха да разпънат Галка за неуместните й изказвания.

чудесна новина! и чудесни коментари,няма по злобни хора от българите!

Как да ти кажа, при тези плиткоумни и инфантилни "планове за бъдещето" какви да бъдат изказванията? Тя още не се омъжила, нямат си и деца, но вече знае какво ще довърши все още ненарисуваната картин(к)а - екзотични дечица, та да стане едно такова хубаво,шаренко ...

Виж сега oi, хората някои са злобни, но как да кажеш истината, без да прозвучи грозно, както е в случая с въпросната "певица"?! Познавам я лично и смело мога да кажа, че е семпла, ограничена, абе селско парче. Прави се на извънземна и на моменти се държи дебилно. Няма причина да съм злобна, щот Галка милата не ме бърка, просто констатирам лични наблюдения от малкото си контакти с нея:)

Да си вземе наше циганче и те са от индийската /азиотска/ раса

чужденците, които са осиновявали наши циганета не са се оплаквали-детето расте здраво, умно и честно както го възпитат родителите му и сред каквито хора израстне. Сами преценете защо у нас ромите са паразити а на запад някак не им минават номерата

Защо Вие не си вземете циганче и да го направите добър, честен и образован гражданин! А каво ще кажете за генната наследственост?

Е само дето в едно предаване Марто Карбовски разказваше за едно цигане, осиновено в Щатите, дето се опитало да изнасили доведената си сестра.....

хахахах да , да си вземе и без друго бъдещия и мъж ще е черен

Нистина звучи все едно ще осиновява домашен любимец!!! Толкова много български деца имат нужда от грижа!!!! Изказването е отвратително!

НА КАКВО ЛИ ЩЕ ГО НАУЧИ ?!

И аз смятам да си купя червен килим за едната стая и син за другата. Това да не ти е обзавеждане за дома????????

Как може да се правят такива расистки изказвания?! Това да не е някакъв моден аксесоар... Ако е русичко, ще ми отива на червеното палто, ако е тъмно - на черната коса... ужас!!!! Просто нямам думи!

И тя ако не се направи на Анджелина Джоли, кой друг. Аман от копиране, не могат да измеслят нещо сами.Осиновете възрастен самотник!

Toni

Галка?!? На 5 ли е?

Тъпо е при наличието на толкова много български деца без дом да се осиновяват азиатчета. Това да не и е някое екзотично животно?

Точно и аз това си мислех! На това му се вика СУЕТА! Видяла кравата, че подковават коня и дигнала крак ;))

Ммммм, дааа, абсолютно съм съгласна! Хората си вземат екзотични домашни любимци, Галка си взема .. екзотично дете за домашен любимец! Прозира фалш в цялата тази работа - в противен случай щеше да ощастливи някое от многото български деца, линеещи по институции! Дано си щастлива, Галка!

Да осиновиш дете не е глезотия и ексцентричност! Трябва много смелост, повече от тази да родиш собствено дете. Но винаги ще се намерят мрънкала и критици.Защо да осиновява и гледа цял живот циганче от България? Отговорете

и къде ви бърка точно, галка, с това какво ще прави в собствения си живот

Е, нали трябва да се прави на интересна! Гадже мулат, дете азиатче, вижте ме колко съм "интервационална"....жалка работа. И без това всички вече сме забравили коя беше тая.

Права е Галка, нека си осинови азиатче или африканче.В България е ходене по мъките, ако тръгнеш да си осиновяваш дете - куп излишни документи и процедури и след това почва едно чакане, докато българските бюрократи ти изпратят писмо, че са ти намерили подходящо дете и недай си боже да са минали повече от 6 месеца, срока на предните документи е изтекъл и ти на ново за собствена сметка тичаш по институций и клиники за да можеш да осиновиш дете което те са ти избрали, а не ти.Избора ти е да кажеш да или не на тяхното предложение...за какво говориме - България Като поредния случай в Ямбол - захвърлено бебе.Те тръгнали да издирват родителите на това дете.ГРЕШКА - не родителите, а веднага осиновители, то е ясно кой има желание да го отглежда и въэпитава - просто оставам без коментар.......

Така е, но все пак ще бъде по-благородно и патриотично да си осиновят дете от стотиците у нас по домовете. На цвят на кожата все ще го докарат - има в изобилие, а и руси. Все пак ще дадат шанс за нормален живот на дете от България!

ПРАВ СТЕ И НИЕ МИНАХМЕ ПРЕЗ ТОЗИ АД НО В МОМЕНТА СМЕ ЩАСТЛИВИ ИМАМЕ ПЕТГОДИШЕН ПРЕКРАСЕН СИН-БЕШЕ НА ЕДНА ГОДИНА КОГАТО ГО ОСИНОВИХМЕ