Певци събраха 40 000 лв. за Баташов

Най-известните български певци и актьори за два часа събраха близо 40 хиляди лева чрез дарения с sms-и, за да помогнат за лечението на своя колега и приятел Андрей Баташов.

Обратно в новината

Коментари - Певци събраха 40 000 лв. за Баташов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Животоспасяващата операция" е пински изпълнения...цироза...нужда от нов черен дроб. Иху-аху, а сега бедният народ да пуска SMS-и, а друг да обира лаврите, в случая разни псевдо-благотворителни предавания и певци- с чужда пита помен правят. Я по-добре помогнете по сметката на Биляна, 5 г. дете невино с рак (поправимо е) на меките тъкани в лявото краче... трябва да замине за Мюнстер - университетската клиника там има нужният опит и линеен ускорител, който ще доунищожи раковите клетки и детето ще получи най-големият коледен подарък - здравето си. Биляна Стефанова - от Плевен, намерете повече инфо на SAVE DARINA.org А за Баташов...кой каквото сам си го направи, цяло село не може да му го направи.

Напълно съм съгласна с теб,не се помага на когото трябва,и каква е тази пародия,че звездите са събрали пари,да не би да са си ги извадили от джоба,правят си слава на чужд гръб,че и хонорари за това взимат ,ееее как да не се ядосвам,за мен това е подигравка с обикновения човек.

всеки път като започне великолепнат 6-ка или байландо по телевизията , превключвам канала. Схващам каузата, но не е това начина да се разрешат проблемите. Журналистите разполагат с много по-силни средства да се борят за промяна в страната. Ако разчитат само на фалшивото си и крайно дразнещо лигавене и пеене ще вземат да прегракнат накрая, защото всеки ден има нови и нови болни, нуждаещи се от спешни скъпо струващи операции. Кой ще пее за тия хора питам аз. Колко журналистически предавания направиха Ани салич и самоотвержените и колеги за здравната система в българи, колко пъти отидоха тия журналисти да потърсят отговори и отвени действия от министри, депутати и управляващи? Лицемерие до крайна степен. Трябва да се притиснат всички институции с гласа на медиите да осигурят по високи доходи на хората, което автоматично ще увеличи и здравните осигуровки и всичко което сега е недостъпно за нас, а е достъпно за другите европейци, най-накрая ще стане позволено и за нас.

много,ама много грозно...гледате,интересувате се,изпрастате,а после плюете!?!засто сте толкова дребни душици бе хора?ако можете помогнете,ако не-не ни заливаите сус злоба и жлуч...не спите ли по-удовлетворени,когато помогнете с несто на нжкого,независимо на кого?еи,кофти племе сме си и това е,страшничко е,че детето ми расте сред вас!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По скоро трябва да те е срам ,че детето ти живее сред такива известни личности, артисти и журналисти и т. н Жалко ,че не си ги разбрала.

дано се оправи.Дъщеря ми почина след две неуспешни трансплантации-стволови клетки и костен мозък.Всичко каквото трябваше лично платихме+дарение от 5200 лв.за което просто ни съобщиха ,че е традиция.Никои не ми помогна.Ние си знаем как платихме.И на нас ни се искаше чужбина....Не вярвам Баташов да не може да си плати за в България.Защо не в България

Снежи,съжалявам за детенцето ти.

Дано оздравее Баташов.Действително обикновените хора чрез есемеси изпращат пари, но аз искам да попитам и тези в байландо и тези във великолепната шесторка, катоСалич, Наско, Данчето Благоева и всички останали участници колко пари са дарили или колко есемеси са пуснали.Иначе лигавенето на Мамалев и на Татяна Лолова е на висота.

Певците ли са събрали пари ?! Обикновените хора пуснаха съобщения...аз също с кирливата си заплата, а тия лапачи, дето с една песен изкарват месечната ми заплата са свикнали да гушкат, не да даряват !

Защо любезни ми зрителю пращаш SMS-и, а след това се възмущаваш? Защо си давате парите за "каузи" и в други предавания - бози? Докато има такива наивни хора, като Вас ще има и такива предавания! Вие давайте парите други събират славата! Това е положението?

ПРАВ СИ! На хората отдавна им писна от високомерни, надути пуяци.Всичко ни идва в повече.Жалко за него, но утре ще е Чочо, после Ласкин, и т.н. Сега се наливат, а после ще молят ли?

Oх, писна ми от тези самозвани и самозабравили се "звезди," които се бият в гърдите че правят благотворителност! Oбикновените хора са тези, които даряват; и го правят анонимно, без показност и шум! Hа тях трябва да благодари баташов! пожелавам му от все сърце да се оправи; а за простосмъртните българи то е ясно - проста смърт!!!

А дано се оправи, ама надали.

Аз също пратих е се мес за Андрей Баташов , не съм певица , а редова служителка с 600 лв. заплата ,певците не знам дали са дали пари...

Излиза,че певците са дарителите а не обикновенните хора- според заглавието на статията

В първият момент си помислих,че певците са се бръкнали в кесийката,но съм се заблудила.Те сигурно и хонорар са взели за да пеят.Отврат.А този господин болният,да не е на заплата 500 лв,че не може да си плати сам лечението?Що да се харчи като има будали да пращат смс?!Пращайте повечко смс-и,че лечението в частната клиника беше скъпо!Пак допря до държавната,но сигурно ще бъде ВИП пациент и пак няма да е евтино. А в същото време хора,които наистина са с ниски доходи теглят кредити за да се лекуват,за тях никой не чува.

а за други нуждаещи се ще съберете ли? Или само за смешниците от ордена на тамплиерите. до колкото знап последният тамплиер го изгориха преди столетия, но суетните, тщеславни еснафеещи новобогаташи разбрали, че подобна участ не ги заплашва, възраждат ордена. Смешен народ

На хората отдавна им писна от високомерни, надути пуяци.Всичко ни идва в повече.Жалко за него, но утре ще е Чочо, после Ласкин, и т.н. Сега се наливат, а после ще молят ли?

не е това начина

Грешите. Хората с мизерни доходи събраха тази сума. Певците можеха да дарят по един хонорар и сумата щеше да е доста по-голяма. Но в България всичко е показност,фалш и пиар, рейтинг...Дано Баташов се оправи.

Мапълно съм съгласен с теб.

ТАКА Е!!!АМАН ВЕЧЕ ОТ ТАКЪВ ФАЛШ БЕ!!НО ИМА КОЙ ДА ГЛЕДА!!!

Така трябва да е за всички хора в неравностойно положение... щом нямаме държава ние ще си събираме за хората.....