Специално за един от любимите творци на българите танцувалното риалити „Байландо” промени програмата си - този път нямаше състезаващи се двойки. И утвърдените имена в музиката, и участниците в надпреварата се опитаха да вдъхнат надежда на Баташов с по една песен и хубави думи за него, пише Монитор.

За да подкрепят актьора, на едно място се събраха проф. Здравко Митков, Веселин Калановски, Деян Донков, Параскева Джукелова.

За Баташов пяха Орлин Горанов, Мария Илиева и Орлин Павлов заедно с композитора Живко Петров. В нощта на концерта Васил Найденов напусна скамейката на журито, за да изпее „Моля се” заедно с Нели Рангелова и партньора й от риалити формата Венци Миланов. „Този човек заслужава да му покажем, че е нужен на всички нас. Андрей, рано ти е да се предаваш. Чакаме от теб още хубави представления”, обърна се към Баташов Васил Найденов.

Антоний Цонев, близък приятел на Андрей, разказа пред зрителите, че в момента той се намира във Военномедицинска академия и се готви за животоспасяваща операция.


Майката на Андрей Баташов: Вярвам, че той ще се оправи

Вижте снимки на Баташов >>

ИЗБРАНО